2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
kesinlikle bende bahçıvana bayılıyorum ilk hamileliğimde bir denk gelip alamamıştım şimdi istiyorum ama daha gelmemeiş nisan gibi anca dedi girdiğim bütün dükkanlar
ben internette bakıyorum şimdilik ama aşırı pahalı 160 falan yazıyo
Ben kime gitsem bana da göster diyorum çeviriyorlar ekranı biraz dış göstermek gerek
bi dahakine deniyeyim dicem ama takip kartımı kaybettm bu seferde sesimi cıkarmasam iyi olcak bi dahakine artık

Kızlar bebeğimib kafası aşağıda bacakları yukarda duruyodu doktorum çok yaramaz sanırım dedi sonra baya bi uğraştı 20 dk falan yok dönmedi ne boyunu ölçebildik ne ense nede başka bişi sonra git yarım saat dinlen oturma alanında gel dedi yarım saat sonra yine gittim yine aynı pozisyon öksürdüm olmadı kalktım olmadı en son sakinleşti ense kalınlığı 1.3 dedi burnunu zor bela gördük ense kalınlığı iyimi sizce ? Bide doktora yediğimle alakalımı dedim yok o pozisyonu seviyo dedi yeni doktorumu çokkk sevdim böyle ilgi alaka olamaz yaa artık hep ondayım numarasını bile verdi

Slm arkadaşlar,bugün 12. Hafta kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda,ikili test isteyip istemediğimizi sordu bizde yaptırdık sonuçlar Perşembe çıkacak inş hayırlı sağlıklı haberler alalım.
Folik asiti bırak dedi,sağlık ocağının verdiği vitamine (decavit pronatal)başlayabilirsin dedi,sizler kaçıncı haftada vitamine başladınız ve hangisini kullanıyorsunuz?Rabbim hepimizin kontrollerinden sağlıklı ,hayırlı haberlerle çıkmamızı nasip etsin inş

Benimde kürtajım var canım zorunlu bn gittim hastaneye çok şükür çok iyidi oğluşum ama benden sana tavsiye çokta tatlıya abanma sonra amuda kalkar benimki gibi 1 saat boyunca boyunu bile zor ölçtük çok inatçı çok yeme

kontrole gidip cinsiyet öğrenen arkadaşlar maşallah diyorum :) erkek anneleri grubu oldu burası. bence kesin benim de erkek öyle hissediyorum. ve sanırım en geç ben öğreneceğim 7 nisan acaba öncesinde devlet hastanesine mi gitsem :) kontrole gidecek arkadaşlar da inşallah güzel haberlerle gelirler :)

hayırlı olsun canmmm,senn masallah cinsiyet söylemiş bana söylemedi erken diye
Sağol canım açıverdi çocumm sağ olsun :) doktorum da dört boyutlu baktı.
Ben öğrenirim diye düşünmedim bana da sürpriz oldu tabi bı kere daha teyit etsin doktorum öyle işaretlerim anketi.

Sağol canım açıverdi çocumm sağ olsun :) doktorum da dört boyutlu baktı.
Ben öğrenirim diye düşünmedim bana da sürpriz oldu tabi bı kere daha teyit etsin doktorum öyle işaretlerim anketi.
ayy benmki ense kalınlıgıyla ilgilendi tamamen 4 boyutluyu acmadı,beklicez artık bakalm saglıklı olsunlarda,erkekse değişmez canm bence

canim mesajlarini okudum sanirim erkek. Ben de aynen reglime 10 gun varken gordum cift cizgiyi. Bencillik olcak biliyorum kusura bakma ama ben de heyecanlandim simdi belki benimki de erkektir. Bi kizim var. bakalim. Tebrik ederim bu arada.

Aynen bende zaten bi sen kız dedin diğer arkadaş erkek dediğin yurt dışındaki 16 haftadan sonra söylüyorlar 18-20 ayrıntılıda belli olacak bakalım
Hayırlısı:)
Bak dun bu yazdigima alinti yapan trueliving_ arkadasin da benim dedigim sekilde erkekmis bugun belli olmus o teoriyi bir kez daha curuttuk. :)

Ben de kullanıyorum canım. İl il değişiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…