2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ayy amiin canım güle güle mutlu sağlıkla huzurla oturun inş

hasret0587 hayırlı olsun güle güle oturun. Galiba bizde yaza doğru taşıncaz çünkü ev küçük geleni gideni kaldırmaz. Kaynanam oturuyor benim büyük evde o yaza çıkacak ben geçicem oraya burayı da satar myz kiraya mı veririz bilmem. Benim kocis köy sevdalısı yana yakıla arsa arıyor köyün civarında yani benimde bahçeli bir ev km olabilir çokta iyi olur çocuğum ilerde koşar oynar

Köy neresi? Çocuklara gösterdik bugün bayıldılar ikiside odasını seçti alt katta bir odayı da oyun odası olarak tasarladılar bile:) bizde bahçede mangal yerini belirledik ev birde deniz manzaralı huzuru bulduk hepimiz resmen inşallah doğru tercihtir dükkandan biraz uzaklaşıyoruz fakat iyi olur inşallah

55220811, member: 866040"]Natalie Portman cılar MinikPiranha @metaforyagmuru izlediniz mi bilmiyorum ama Jackie diye bir film var J. F. Kennedy suikastını ve eşi Jackie'nin yaşadıklarını anlatan. Onu açın izleyin derim, eğer izlemediyseniz. Bi daha aşık olursunuz Natalie'ye.[/QUOTE]
:) En yakın zamanda izleyeceğim, ne güzel tavsiye. Teşekkür ederim.

Ben de yoğurdum şu an kendime bir güzel yedim burda yok maalesef eşimde bilmiyor biraz zor ama yaptım

Erkek doğurmayı özel bir marifet sayip kendi cinsiyetini küçümseyen, özsaygısı düşük bir insan için lütfen canınızı sıkmayın. Böylelerinin büyüttüğü erkek çocuklar yüzünden kadınlar değersiz görülüyor. Kızlarınızla mutlu bir hayat dilerim...

Hadi gözünaydın. Biz daha karar bile veremedik.. yaza ancak taşınırım ben :)

Soytarı kızıma soytarı beresi:)
Gerçekten çok sinirli kızım neden öyle bilmiyoruz babası da ben de sakin insanlarız gebeliğim de çok güzel geçmişti ama... kök söktürüyor bize tabiri caizse
Tam hayalimdeki gibi bir hatunsun haa maşallah bebişinde sende çok tatlısınız esmer güzelleri :)). Accık kızgın bir bebiş bakışlar haşin

Ayyy maşallah gönlünüze göre olmuş :) tadını çıkarın müstakil evin, bizim de hayalimiz önüne kahvaltıda yemek için biber maydonoz küçük domates dikenileceğimiz bir evimizin olması:) İstanbulda nerede ev belki geliriz bir gün

Allah mutlulukla huzurla oturmanızı nasip etsin.

Soytarı kızıma soytarı beresi:)
Gerçekten çok sinirli kızım neden öyle bilmiyoruz babası da ben de sakin insanlarız gebeliğim de çok güzel geçmişti ama... kök söktürüyor bize tabiri caizse
Yalnız Erzurum'da yaşadığını bile saklama gereği hisseden bir kadından böyle cesur bi atılım beni baya bi şaşırttı. Birkaç elbiseli göbeği saymazsak gruba gelen ilk fotoğraf di mi bu? İlk kimlikli fotoğraf...

Ahahah şüpheci yaklaşım foti sayfalar arasında kayboluyor ya bir süre sonra ondan çekinmedim. Ama bir yorumumdan ya da konumdan ötürü biri araştırmaya girse ( ki var güzel kk’da böyle kadınlar) trank diye Erzurumun orada yazması beni ele verir :)

2016 Ağustos anneleri grubundan alışığım ben:) bir süre sonra w, f , i gibi sosyal medyalardan eklemeler başlayacak gruplar kurulacak görüşmeler başlayacak toplu fotiler atılacak buraya :) cesaretlendireyim dedim

Ayyy canım inşallah gelin tabi restoran Beşiktaşta ev Tarabya sahil de.. hangi tarafa gelirsen haber et yeterben o ekme işini yazın Tekirdağ’da yazlıkta yapıyorum ordada Evim müstakil bahçeli domates salatalık biber fasulye maydonoz kıvırcık roka patlıcan.. Nisan da ekeceğiz tekrar çok keyifli bi iş o bahçeyle uğraşmak:)

Canım hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde oturun inşallah :) restorant beşiktaşta nerde, çok sık giderim beşiktaşa, abim oturuyor. Aynı zamanda tekirdağlıyım da :)

Ne güzel gerçekten çok şanslısınız:) çocuklarınız çok şanslı özellikle serbestçe büyüyebilecekleri yerlerde oturuyorlar.

İmrendim vallahi, dök eline birazcık tuz git iki biber i tuza bana bana ye sonra domates varsa salatalık iki dal da maydonoz namnsmnamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…