2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım teraziler :)

Başaklar düzenli oluyormuş bir de aileye bağlı, seviniyorum o yüzden. Koç koca Aslan kızçe fazla geldi bana. Şöyle uysal ılımlı sakin bir oğluşum olsun istitorum
Oğlak var bizde çalışkan akıllı ve uysallar :) evin tek dengesizi benim :) birde başak gelsin bakalım :)

Canım dayanamıyorsan iç parol hiç kendine işkence etme

Benden de bir foto eşim ve ben, ogluşumuzun fikri var ama kendisi henüz yokken.
Eki Görüntüle 2123023
Valla maşallah sende eşinde hem sarışınsınız hemde güzel sizin oğluşu düşünemedim sizin oğlana bizim kızı vermeye hazırım

Ilk baslar biraz zor olur ama sonra alisiriz. Ben kizimi 18 yasimda dogurdum. Annem kayinvapidem hep onlar ilgilendi.. aslinda cok da bisey anlamadim bebeklikten bi de kizim cok akilliydi. Bakalim bunda nasil olucaz
Ay ayniyiz ben de 20yasinda anne oldum genelde annem buyuttu.
Bakalim bu nasil olacak.

Valla maşallah sende eşinde hem sarışınsınız hemde güzel sizin oğluşu düşünemedim sizin oğlana bizim kızı vermeye hazırım

:) 20 sene sonra konuşalım bu durumu

Benim eşim başak kızlar biraz zor bir insan çok ilgili evine bana ne istesem koşar alır evde yardım eder market falan hep yapar destektir ama takıntılıdır birşeyi taktı mı anında yapması lazım. Üstüme bunaltacak kadar düşer vitamindir yemektir falan dün gece o hasta olduğu için oturma odasında yatıyordu bende yatak odasında uykum kaçtı teli kurcalıyordum lavaboya kalkmış baktı telefona bakıyorum uyumadın mı daha bırak artık bebekte dinlensin diyor ya sanki bebek yoruluyor dedim uzanıyorum zaten ne alakası var. Çok pimpirikli annem napıcaz bakalım çocuk doğunca diyor. Vee bebeğimde başak olacak iki başakla napıcam ben bakalım

inşallah benimde seninki gibi olurr ısyan etmiş olmak istemiyorum amaa inşallah diyorum
Anlıyorum seni canım banada dün ense kalınlıgını ölçen radyolog kız dedi bendede bir umut var isyan değil tabiki ama insan oglu işte olmayanı istiyor Rabbim inşallah gönlümüze göre nasip etsin

Kızlar
Şuana kadar kaç kilo aldiniz?
1.300kg almisim ben 14 +3um

Kuzum parolu emzirirken başım ağrıyınca içerdim fayda etmezdi ya şimdi de geçirmez diye boşu boşuna içmek istemiyorum
Ama akşama da geçmezse doktoruma bir sorucam artık napiyim

Saol canım :) sırnaşık ve çok uysaldı yavrum
Maşallah ya ne güzel
Bende seviyorum hayvanları ama küçüklüğümden kalma bilinçaltı korkular var bide köye sık giderdik oradakiler hep çoban köpeği koruma falan
Şimdi burda çok var ev hayvanı
Arkadaşlarımızda var ben de korkuyorum sonra çok üzülüyorum çünkü çok ayıp oluyor
Ama sanırım bunu yenmeyi tam istemiyorum
Ama oğlumun öyle olmasını istemiyorum

Bence doktorunun olduğu hastaneye yaptırdıysan yeterli bence tekrardan kan vermene gerek yok başka hastaneye ama sen bilirsin tabi
Hastaneler özelde olsa herbirinin laboratuvar düzenleri sistemleri ayrı ,hiç stres yapma
Sagol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…