2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Havuza girme canım,sıcak ortamda bakteri çok daha fazla enfeksiyondur belki,doktoruna gidersin dönünce.

Kızlar Gece kalça ağrısı çeken var mı benim gibi..gündüz uyursam bir şey Yok ama gece mutlaka oluyor anlam veremiyorum.

Canım bende öyle olmuştum bi ara. Burun tıkanıklığı için tuzlu su çek ya da bebekler için olan okyanus suyu al. Öksürük için pekmez ye, sirkeli suyla gargara yap

Bal limon karabiber karıştır canım bide pekmez ye benimde çok kötüydü öksürük azaldı bunlar sayesinde bide sinecod surubu verdi doktor çok rahatlattı

Canım balla toz zencefili karıştırip ye gece yatmadan.Bir tatlı kaşığı.Ökşurük durana kadar kullan.Çok iyi geliyo.Öksürüğe boğaz ağrısına.Balın kalitesi çok önemli ama.
çok teşekkürler arkadaşlar akşam bütün dediklerinizi yaptım zencefil ve pekmez gerçekten iyi geliyormuş.ilk defa dün gece öksürmeden uyuyabildim . tuzlu su ve kızımın okyanus suyu da rahatlattı en azından gece belli saate kadar tıkanıklık geçti. şimdi hepsini bugün sık sık uygulayacağım .umarım en kısa zamadan da temelli geçer.

Kızlar selaaam
Bulantılarınız geçti mi ya? Geçtiyse bi günde pat diye mi geçti azalarak mı bitti? Kaçıncı haftada bitti?
canım benim iki gebeliğimde de bulantı değil ama mide yanması ve ekşimesi oldu fena halde ve ikisinde de pat diye kesildi. bir gün bi baktım hiç mide yanması yok korkudan ikisinde de soluğu doktorda aldım . çünkü yorgunluk ve uyku halide bir anda kesildi . kızım da 11 . haftada bunda da 12. haftada bir günde bütün hepsi bitti.şu anda da uyku hali yorgunluk yerine bir enerji var . tabii hastalık biraz enerjimi kesiyor ama olsun:)

Kızlar selaaam
Bulantılarınız geçti mi ya? Geçtiyse bi günde pat diye mi geçti azalarak mı bitti? Kaçıncı haftada bitti?
Benim 1 hafta önce pat diye kesilmişti, çook mutluydum, bugün işe başladım, stres kaynaklı heralde 2 kere kustum. Hala midem bulanıyor. Evdeyken hiç bir şey yok, strese girince başlıyor.

Ya bu bulantı bir anda kesilince ödüm kopuyor acaba kalbi mi durdu hamileliğim mi sonlandı diye... doktoruma gına geldi artık her dakka gitmemden.. bu evhamı napıcam bilmiyorum. Bundan önceki 8. Haftada karnımda kalbi durmuştu heralde atlatamıyorum

Gunaydin,
8. haftayi gecirmissiniz artik risk eskisi kadar yuksek degil. Ve 13.-14. haftada cok normal bulantilarin gecmesi. Ama anliyorum da cok, benzer seyler ben de yasadigim icin ben de ayni korkulari yasiyorum. 13+3e kadar hala cok yorgunken ve cok bulantim varken, 13+4. gun pat diye enerjim yukseldi, mide bulantim gecti, odum koptu. O zamandan beri hamile hissetmiyorum kendimi. Ama gecen pazartesi 15+2de tekrar gorduk bebegi herseyi yolunda. Demek ki boyle oluyor ikinci trimester.

Gunaydin kizlar nasilsinizzz... ya benim biraz moralim bozuk dun benimle ayni hamile olan arkadasimin bebeginin kalbi durmus doktora kontrole gidince ogrendi kurtaj oldu.. uzuldum ona yaaaa...cok da istiyordu 2. Cocuguydu ama simdiden hamile tisortleri giymeye baslamisti... bende simdi cok korkmaya basladim yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…