2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar Günaydın işe geldim ama kötüyüm. Öksürük arttı başım kulaklarım bile ağrıyor. Eşim de grip olduğu için bugün dr gitti beni de sormuş hiçbir ilaç veremem demiş. Adaçayını içemez ama gargara yapsın demiş, limonlu sıcak su ve ıhlamur içsin demiş. Zencefil de alsın da ıhlamura katarım iyi olur ıhlamurda. Sanırım ya rapor alıcam ya da izin aslında izin almak istemiyorum ama dr gitsem sırf rapor için gitmiş olucam birşey yapamaz çünkü tanıdık doktor var gerçi hemen rapor verir bugünü geçireyim dedim ama dayanamıcam galiba

11 haftalık ultrason bu dr erkek gibi ama kesin değil dedi. Ben kiz hissediyorum peki sizin fikriniz ne

Eklentiler

• 20180314_102342.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 162
Geçmis olsun bende yeni atlattım nane limon ıhlamur çok iyi ama öksürük için biraz pekmez ve 1 kaşık zeytin yağı karıştırıp ılık yapip içtim harika ötesi birşey hem canlandırıyor hem öksürüğü kesiyor

doğana kadar bitmiyor o endişe neden bulantı bitti neden artık halsiz değilim . hareketler başlayınca da az mı hareket etti etmedi mi sürekli böyle oluyoruz. annelik işte bu . hatta doğduğunda da ben ilk aylar sürekli uyurken nefesini dinliyordum kızımın. ben de doktorumu çok aradım ilkinde bence onlar da alışmışlardır bu duruma. ama kendimize zarar veriyoruz bu endişelerle . norrmal değil tabii ki biraz rahat olmalıyız. sürekli olumsuz düşün düşün olmuyor.

gerçekten mi çok üzüldüm insan baya etkileniyor böyle haberlerden. hiç belirti olmamış mı olmuyormuymuş

Ço
Çok geçmiş olsun.. söylicem şey için de belki azıcık geç ama lahana gibi giyinip terlemek üzere uykuya yatmayı denedin mi acaba? Gıda takviyesi şart ama bana hastalığın başında terlemek çok iyi geliyor. Sevgiler...

ben de 2 gündür öyleydim. dün sağolsun arkadaşlar önerdi zencefil limon pekmez ve balın çok faydasını gördüm öksürüğüm baya azalttı . bugün hiç öksürmedim desem yeri ılık ballı süt. ballı zencefil , karabiberli pekmez , zencefil limon su bal karışımı dün bütün gün bunları yaptım sırayla . bugün de devam. bi burun tıkanıklığına çare bulmadım.tuzlu su anlık çözüm oldu

sütü ılık ya da sıcak içemiyorum. Diğerlerini denerim canım daha başı olduğu için iyi gelir herhalde inşallah sanırım izin alıcam hiç duracak gibi değilim.

Canım zaten gece kısa kollu yatmama rağmen su gibi terle kalktım çok terlemiştim gece uyudum çok şükür çok çok öksürük tutmadı ara ara oldu ama sabahtan beri gıcıklık var başım ağrıyor parol alınabiliyor ama almak istemiyorum

Öncelikle ne hoş bir profil fotoğrafı... insanın yakinlarinda kendisiyle benzer durumlari paylasan arkadasinin olmasi guzel aslinda. Mesela benim hic hamile arkadasim yok. Ama boyle yakin olunca dertler de cok benimseniyor galiba. Ama simdi korkarak degil ona destek olarak Allah senin bebegini, arkadasinin da umutlarini korur umarim.

dinlenmek en iyisi....tabii ki ki izin alabiliyorsan al

Alabilirim canım o konuda sıkıntım yok yanımda çalışan biri daha var. Rapor alayım dedim ama zaten ilaç yazamaz edemez sırf rapor için gitmiş olucam 2 gün alayım cuma bakarım zaten Cuma da erken çıkıcam 3 de doktora randevum var ikili test sonucu için o gün gelirim yarım gün kadar işe

Bulantılarım azalmıştı benim, ara ara rahatsız etmeyecek şekildeydi. Ama bugün felaket bulantım var. Derste konuşurken bile bulanıyor, sürekli duraksayıp nefes alıyorum. Ne değişkenmiş bu bulantı

Bulantılarım azalmıştı benim, ara ara rahatsız etmeyecek şekildeydi. Ama bugün felaket bulantım var. Derste konuşurken bile bulanıyor, sürekli duraksayıp nefes alıyorum. Ne değişkenmiş bu bulantı
Benim 14+3 canım. Hala devam bulantılar bazen kesiliyor bazen esktra bi bulantı oluyor.

Güneş kremi kullan canım en yüksek faktöründen. Esmersen olabiliyor geçiyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…