2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Nasıl yani pipiyi görmüş müydünüz peki?

Maşallah Subhanallah

Canım bende de oldu öksürük. Ilık suyun içine limon sıkıp bi çaykaşığı bal koyup içtim 2 günde normale döndü dene bakalım sen de

kızlar merhaba nasılsınız

oy hasta olanlar var aman dikkat kızlar valla bu sene kış çok sert geçti ya bir ben hasta oldum bir oğlum eşim bıktı bizden resmen

bizimde haftaya randevumuz doktorumuz hastaneden ayrıldı kendi yerine gideceğiz inşallah o arada doğum için hastane de görüşürüz ne güzel hastanemiz belliydi durdu durdu benim doğum yapacağım zaman ayrıldı hastaneden

Aynısı bende var. Kpku hassasiyetim bitti diye gitm bu sefer de. Artık normal dedi. Zaten bunlar iyi haberler canını sıkma falan dedi

Sagol cnm kizimin fotografi.. evet birbirimizle konusuyorduk benim boyle senin boyle hatta diyorduk kirkimiz karisacak ama kismet rabbim tez zamanda tekrar nasip eder insallah

selam güzel annişler :) bugun kontrolumuz vardı: 12+4 olmuşuz. ikili test için gittim. ense kalınlığı normalmiş şükürler olsun. sonuçlar haftaya çıkıcakmış. doktora cinsiyetini sordum ama söylemedi belli olmaz daha dedi. ama meraktan çatlıcam. varmı bir tahmını olan :)

Eklentiler

• IMG-0815.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 143
  • IMG-0816.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 139
başı sağ olsun arkadaşının

Maalesef hiç bir zaman bizim elimizde değil belki de acziyetimizi bize en çok hatırlatan durum bu. Allah evlatlarımızla sınamasın bizleri

benimde en çok korktuğum şey allah kimsenin başına vermesin. benımde bugun randevum vardı ve 2 gün mide bulantım olmamıştı. acaba hamileliğim mi sonlandı diye düşündüm kalbi mi durdu acaba diye kendi kendimi yiyip bitirdim. ama şükürler olsun kı bugun miniğimi gördüm eller ayaklar hiç durmuyırdu kıpır kıpır. allahım tüm bebek bekleyen hamişleri ve bebişlerini korusun. AMİNNNN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…