2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar benim gibi 12+2de ense kalındığını ölçen radyologdan cinsiyet öğrenen varmı????

Selam kızlar bügün ben de ikili taramayı yaptırdım ense kalınlığı 1 çıktı her şey çok güzel görünüyor dedi kan sonucunu bekliyoruz 3 4 güne çıkarmış bakalım cinsiyet de önce %51 erkek dedi sonra ense kalınlığını pozisyonundan dolayı göremedi alttan muayene edelim dedi alttan bakınca %100 erkek dedi. Bizim bebiş hep uyuyor gene pek hareket etmedi eli de hep kafasının yanında düşünceli kuzum

Hayırlı olsun canım

Hayırlı olsun bir erkek annesi daha kayıldı aramıza

Kızlar karnınız falan dökülüyormu benim pul pul dökülüyot soyuluyor resmen nedenki
evet canım ben de öyleyim özellikle duştan sonra vücudumu nemlendirmezsem pul pul dökülüyor. hele ki cildin kuruysa daha kötü. şimdilik bebe yağı sürüyorum ben o bitince çatlak kremlerine başlıcam.

Bebe yağı hangi marka canım. Bende jhonson's baby var ozaman onu süreyim bende.

Gozunaydin canim erkek siralamasini bozmadin

hadi hayırlı uğurlu olsun canım :) sağlıkla kucağına al inşallah. benim de var bu akşam kontrolüm, 11+3 üm ama muhtemelen belli olmaz daha.

Bir de bugün doktor kan ilacı ve imom verdi troid ilacıyla denk gelmesin dedi aç tok bir şey demedi imom kullananlar nasıl içiliyor. Bu arada ben de de özellikle sırtımda aşırı sivilcelenme oldu ilk haftalardan beri var yüzüm hiç değişmedi hiç kilo almadım mide bulantım oldu ama çok aşırı boyutlara gitmedi rüyamda erkek bebek görmüştüm ama içime de hep kızım olacağı doğuyordu bir de tatlıdan aşırı soğudum ki normalde çok severdim turşu ve ekşi şeylere çok düştüm belirtiler kişiden kişiye değişiyor işte

hah aynısı bendekide ucuz bişidide sürekli süreyim ozaman onu bildiğin kıyafetlerim pul pul deri olmuş ya balık gibiyim :)
Duşta işini bitirince çıkmadan yaglanip uzerine biraz da su tutarsan daha da nemlenir. Ben de henüz pahalı kremlere başlamadım. Kakao yağı bana bebe yağından daha iyi geldi. Şimdilik dönüsümlü olarak ikisini kullaniyorum. Benim de vucudum kurudur bak, daha döküntü kaşıntı olmadı. Umarım işe yarar. Bol şans...

Hayırlı olsun canım hoşgeldin erkek annelerinin arasınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…