2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar ben eve geldim öğlene doğru izin aldım yattım biraz şimdi kalktım bişeyler atıştırdım vitamin içicem ıhlamur zencefil bal karışımı yapıcam eşimde bende içeriz ateşim de var 38 ölçüyor bakalım

Geçmiş olsun canım, zencefilin miktarını çok koyma. Aşırı zencefil tüketmek iyi değilmiş

hayırlı olsun canımm

Canım bende de oldu öksürük. Ilık suyun içine limon sıkıp bi çaykaşığı bal koyup içtim 2 günde normale döndü dene bakalım sen de
çok sağol canım . öksürüğü zencefil limon balla azalttım gibi de burun tıkanıklığını çözemedim . okulda baya zorluk çektim bugün konuşurken

Demek alttan muayenede çok net görünüyor, gözünüz aydın canım :)

Bebe yağı hangi marka canım. Bende jhonson's baby var ozaman onu süreyim bende.

Canım benim cildim oldum olası kuru ve pul pul dökülür. Niveanın duşta vücut kremi var onu kullanıyorum duşta, ve ben ihmal ediyorum pullandıkça sürüyorum ama hergün kullanırsan çok iyi gelecek yağlar: hindistan cevizi yağı, shea butter yağı, kakao yağı. Bunlar seni muazzam rahatlatır. Badem yağı kıllanmayı arttırır o yüzden aman diyim kullanma.

Kızlar ben bu etrafın cahilliğinden çokbıktkm gerçekten kız çocuğa olan bu ayrımcılık bedir ya cinsiyet belli mi diye soranlara kızmış galiba diyorum yaa üzülme hayırlısı olsun sağlıklı olsun diyolar. Acaba 2. Kızım değilde 2. Oglum olaaydı böyle diyeceklermiydi. Cevap tabiki hayır. Oooo maşallah hadi bakalım hayırlı olsun 2 oglun geliyo diyeceklerdi. Rabbim inşallah hepimizin gönlüne göre versin çok üzülüyorum Allahım gönlümüzü görüyor ne istiyorsak hayırlısı ile nasip olsun ben çok yoruldum

kızlar ikinci gebelik olup bebeğini hissetmeye başlayan var mı . ve kaçıncı haftalarda hissetmeye başladınız. ben
im 13 oldu tık yok hala

kızlar ikinci gebelik olup bebeğini hissetmeye başlayan var mı . ve kaçıncı haftalarda hissetmeye başladınız. ben
im 13 oldu tık yok hala
Ben 10-11de hissetmiştim tıp olarak imkansız diyolar ama ilkinde yaşadığım için onun gaz değil bebek hareketi oldugundan eminim

hadi ya alla alla . of Allahım böyle haberleri duyunca o doktor günü gelmek bilmiyor.
Aynenya. Ben 2li test sonucumu cumartesi gunu doktorumu arayarak ogrenecektim ama gidicem bi de ultrasonla baktiricam. Yine de rabbime emanet yavrularimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…