2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Gecmis olsun cnm. Dikkat et bebisine

Kızlar doktorumu aradım grip için ne kullanabilirim diye bu arada ikili test sonucuna baktı risk yok çok şükür ama yaş riski var ancak o 35 den sonra herkeste çıkıyormuş. Ateşim var deyince augmentin antibiyotik ve minoset yazdı. reçete nosunu yolladı aldım içicem artık enfeksiyon bebeğe daha zararlıymış

Canim benim bosver insanlar konussunlar rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin kiz erkek farketmez

kuzununannesi banada Dr 12.haftada kız dedi . Hatta ben içime oğlan doguyordu rüyalarımda hep öyle gördüm dedim . Rüyalarım genelde oluyor dedim . O da bir kere daha baktı kız dedi . 2 kere bakıp kız deyince bende tamam kızdır dedim. 13+5 de ikili teste gittim Dr pipiyi gösterdi . Kesinlikle kız değil deyince ona inandım tabi . Aman artık değişmez herhalde diyorum . Cuma asıl kontrolüm var bir kere daha soracağım :) . Bunlar benim başıma gelenler tabi . Kimisinde 12. Haftada biliyor tutturuyor Dr lar

Yaş riskinin oranı kaç çıktı acaba? Aynı yaştayız ya merak ettim.

valla bilmiyorum cumartesi kesinleştireceğiz inş :) hayırlısı Allahtan

Kızlar benim gibi 12+2de ense kalındığını ölçen radyologdan cinsiyet öğrenen varmı????
bana doktor 12+3 te büyük ihtimal kız dedi ama 2 hafta daha organ gelişimi sürdüğü için 14.haftadan sonra kesin diyebilirim dedi. cumartesi gideceğiz tekrar bakalım 15+3 oluyoruz

Svgnnn çok haklısın canım aynı şeyi bende yaşadım birkaç kişi tarafından . İnsan çok gıcık oluyor . Hatta oğlanı konduramayan bile oldu bana . Senin kızdır oğlan sanmıyorum senden falan . Ne demek bunlar . Veren Allah . Biz mi belirliyoruz . Walla ben kıza da sevindim benim parcam yaa.sonradan sonraya heyecanim dahada artmisti. Şimdi durum değişti . İnsanı hırs ediyorlar günaha sokuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…