2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Doğru diyorsun canım psikolojim alt üst oldu resmen Herşey Allah tan sanki bizlik birşey var okadar etkilendimki girmediğim sayfa kalmadı değişirmi 12haftadan sonra diye Allah gönlümüze göre versin

Kızlar ben de rüyalarım da hep kız çocuğu görüyorum istediğimden mi acaba bilemedim tabi önce sağlıklı olsun tek dileğim bu Allah hepimizin gönlüne göre verdin

Cevremdeki çoğu insan psikolojinin nasıl olacağını şimdiden merak ediyorum diyorlar :) inşallah canım sağolasın güzel bakışın için Allah razı olsun
Niye oyle diyorlar ki super olacak hersey basta zor olur ama ikiz annesi olmak baska birsey cok yakinim olan birinin ikiz ogullari var hergun allaha sukreder saglikli sihhatli kucaginiza alirsiniz insallah

Kızlar ben de rüyalarım da hep kız çocuğu görüyorum istediğimden mi acaba bilemedim tabi önce sağlıklı olsun tek dileğim bu Allah hepimizin gönlüne göre verdin
Bende ruyamda kiz cocugu gordum kizim oldu bunda da hep erkek gordum Hatta en son ruyamda abim bagira bagira Senin bebegin ERKEK diyordu cok etkilendim. Bakalim dedigin gibi bilincalti da olabilir. Kiminin cikiyor kiminin tersi cikiyor belli de olmuyor :)

Teşekkür ederim canım tavsiyene uyucam

Aynı zihniyette insanlar benim çevremdede var kızmış diyorum cinsiyeti olsun oda evlat diyorlar ben üzülmüyorumki bu duruma sizene diye birde herkesle küsüyorum sırasıyla :)

Allah islah etsin diyorum sadeve birgün birini çok iyi bozacağım ama ne zaman bende bilmiyorum

Doğru diyorsun canım psikolojim alt üst oldu resmen Herşey Allah tan sanki bizlik birşey var okadar etkilendimki girmediğim sayfa kalmadı değişirmi 12haftadan sonra diye Allah gönlümüze göre versin

Sende benim gibi kız fikrine alıştır kendini . Ama değişme olasılığın var tabii . Görüyorsun benim değişti ve iki sefer bakıp kız dediği halde . Ayrıca Dr Amerika'da eğitim görmüş ultrason bilgisi çok iyi deniyordu. 12. Hafta gerçekten erken . Önceden 4 aylıga yakin söylerdi doktorlar . Şimdi 11. Haftada başlıyorlar söylemeye :)

Kendimi suçlu hissediyorum gerçekten değişirmi diye beklediğim için. keşke hiç kız erkek ayrımı diye bişey olmasaydı daha huzurlu bi dünya olurdu!

Niye oyle diyorlar ki super olacak hersey basta zor olur ama ikiz annesi olmak baska birsey cok yakinim olan birinin ikiz ogullari var hergun allaha sukreder saglikli sihhatli kucaginiza alirsiniz insallah

Aminnn canimmm Amin . İllaki her türlü yorum yapılıyor canım çevreden . Cinsiyete ayrı yorumlar , kilom 49 ( nerende tasiyacaksin ) gibi yorumlar, Aaa ikiz mı yandin diyenler , riskli diyenler öyle coook kiii

Kendimi suçlu hissediyorum gerçekten değişirmi diye beklediğim için. keşke hiç kız erkek ayrımı diye bişey olmasaydı daha huzurlu bi dünya olurdu!

Gercekten cok iyi anlıyorum seni . Benim hissettiklerimi hissediyorsun.İnan bak erkek deyince Dr ayy hiç oğlum olmadı yaramaz olurlar mı bakımı nasıl olur ki , kızda tecrübeliydim en azından , oglana kiyafet secenegide az , kiz evlat kadar sicak olmazlar herhalde falan filan oturdum bunları düşündüm . İnsanoğluna yaranilmaz derler ya işte o hesap

Canım inşallah dediklerin tutar en başı tabiki sağlıklı olmaları,benim de oğlum var insan farklı olsun istiyor ama Allah bilir

Rabbim hayırlı sagliklisini versin bu devirde halaboyle düşünenler var demekki benim bir oğlum var bendede kız olsun Dr erkege benziyor ama net değil dedi dedim amann neyse olsun tarzı tepkiler verildi bir hafta bunalıma soktular beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…