2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bir oğlum var çok yaramaz diyemem sonuçta o bir çocuk kız yigenim var 1dk durmaz bunun cinsiyetle alakası yok kimseyi kafaniza takmayin keyfini çıkarın her anın oğlum çok neşeli sevimli sıcak kanlı bir çocuk 5yasinda doğduğundan beri kimse evimizden çıkmazdı sevmek için şimdide okulda aynı Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin hepimizin

Aminnn canimmm Amin . İllaki her türlü yorum yapılıyor canım çevreden . Cinsiyete ayrı yorumlar , kilom 49 ( nerende tasiyacaksin ) gibi yorumlar, Aaa ikiz mı yandin diyenler , riskli diyenler öyle coook kiii
Bende tam tersi olmuştu ilk cocuguma 17. Haftada erkek dedi doktor ve pipiside gayet görünüyordu. Eşimin ailesi aa niye kız değil belki değişir kız olur biz kız ozeniyoruz çocuğum doğdu hala kız olsaydı diyorlar şimdi cocugumun dibinden ayrilmiyorlar gıcık oluyorum.
Şimdi yine başladılar aynı şeylere. ..
Yani insanlar her şekilde anlayissiz kızda olsa erkekte olsa onlar bizim evladimiz size ne ya. ..
Oğlum yaramaz evet ama bana öyle güzel sarılıyor ki, sacimi seviyor, canım annem diyor. Yaramazligini unutturuyor sevdirerek eşşek Sipasi.

Kızlar akşamdan beri sol kasığımda bıcak patması gibi bir ağrı var normal mi ki? Bugun 15+0 ım

Aynı şeyleri bende yaşıyorum banada aynısını söylüyorlar şöyle bir süsleyip pusleyemedik icimizdemi kalacak etrafımdaki herkes kız çocuk düşkünü çok kiriliyorve üzülüyorum ama benim elimdemi Rabbim neyi nasip ederse o olur

O zaman kızdır belki genelde erken öğreniyolar oğluşları ama rabbim hayırlısını versin koz istiyosun sanırım ama sanırım bekliyoruz güzel haberini
Evet kiz istiyoruz,tum sulale kız istiyo hemde herkes 4 gozle haber bekliyor. Bizim ailede kiz pek yok,kuzenlerin 2 ser ogullari var. O yuzden kiz kıymetli bizde. Hayirlisi olsun inşallah ya. Öğrenince anketi oylarim :)

Evet kiz istiyoruz,tum sulale kız istiyo hemde herkes 4 gozle haber bekliyor. Bizim ailede kiz pek yok,kuzenlerin 2 ser ogullari var. O yuzden kiz kıymetli bizde. Hayirlisi olsun inşallah ya. Öğrenince anketi oylarim :)
Bizim sulalede kız çok ama yinede her doğan kız olsun istiyorlar anlamiyorum

Kızlar benim göbek deliğim resmen acıyor gibi sizdede varmı öyle bişey ? Normal mi acaba ?

Canım hiç bakma millete sen.. bu cehalet nezaman sona erecek acaba.. iki kızım olsa başka ne isterdim kii,keşke olsaydı.. daha az önce eşime dedim belki bidahaki kontrolde kız der olmazmı yani diye :) bence çok şanslısın..

Ya çok komik insanlar bunlar inanın üzülmeye değmez bana da 1 kişi kızım olucak dediğimde olsun dedi :)))) ne olsun dedim ben de :))))) kivirdi sen erkek istiyorsun sanıyordum felan. Ya hu ben bu bebisi 4 yıldır bekliyorum tüp bebek tedavisi bile gördüm ve düşük yaptım şimdi rabbim bana tek bir ilaç kullanmadan kendiliğinden nasip etti benim tek derdim sağlıkla kucağıma almak erkek sevdalısı es dost akrabaya ne oluyor anlamıyorum.
Allah herkesin bebeğini korusun ve kız-erkek ayrımı yapan tüm insanlara akıl fikir nasip etsin

Kızlar 1.5 aydır tsh yüksek olduğu İçin ilaç içiyordum 3.30 civarı çıkmıştı bugün doktor tekrar tahlil istedi 0.59 a düşmüş 3 gündür de içmiyordum kullananlar siz devam ediyor musunuz bıraktırır mı acaba

Ben kullanıyorum hamilelik öncesi de kullanıyordum bence biraktirmaz çünkü bebise faydası var zararı yok o yüzden sen de kesme bence ancak doktorun derse ki bırak o zaman bırakırsın çok önemli bir ilaç

Canım kafana göre bırakma. Doktoruna sor, benim de 3.29 dan 1.49 a düştü ama aynı doza devam dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…