2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılmış; baya da bi havaya girmistim. Cinsiyetti, sivilceydi, ikili testti Natalie idi, Erzincandi kaynanaydi derken aranizda guzel de zaman gecirmistim. Ama maalesef buraya kadarmis. Bugun bebegimin kalbi hicbir belirti vermeden durmuş. Detaylı ultrason için gün almaya gittigimde tesadufen belki de kalbi durduktan az sonra şaşkinlikla ögrendim. Yarin sabah hastaneye yatış yapacağım. Önce ilaç verip bebeği düşürtüp sonra kürtaja alacaklar. Herkese bol şans, sağlık ve hayırlı doğumlar dilerim.

Kızlar biz doktordan geldik. İkili test sonucumuz çok şükür iyi çıkmış, ayrı bi genetik test yaptırmaya gerek yok dedi doktor. Bebiş ise kıpır kıpırdı yine, keyfi de yerindeydi Allah’ıma bin şükür :) kesin olmamakta birlikte %51 erkek dedi. Yani benim durum belirsiz, bir dahaki kontrolüm tam 1 ay sonra. 1 ay beklicez yani.

Çok zor biliyorum.. allah sabır versin.. inşallah en kısa zamanda allah tekrar nasip eder..

Ben kullanıyorum hamilelik öncesi de kullanıyordum bence biraktirmaz çünkü bebise faydası var zararı yok o yüzden sen de kesme bence ancak doktorun derse ki bırak o zaman bırakırsın çok önemli bir ilaç

Canım kafana göre bırakma. Doktoruna sor, benim de 3.29 dan 1.49 a düştü ama aynı doza devam dedi.

Teşekkürler o zaman doktor ne derse ona göre hareket edeyim şimdilik içmeye devam

Ne denir bilmiyorum. Çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin

Allah sabır versin canım bazen kelimeler yetersiz kalıyor, bir şey diyemiyorsun. Umarım sağlıkla bu süreci atlatır ve bir an önce tekrar hamile kalıp yavruna kavuşursun.

Geçmiş olsun. Allah sana ve eşine sağlık versin. Bi sonraki hamileliğin sağlıklo tamamlansın inşallah. Ben de bir önceli gebeliğimde kontrole gittiğimde kalbinin durduğunı öğrenmiştim. İnşallah son yaşayışındır bu duyguyu..

Ne kadar çok bu kalp duruşları Allah sabır versin çok üzücü çabucak atlatır bir dahakini sağlıklıca kucağına alırsın inşallah

Kızlar 2,3 gündür sürekli ağlama geliyor bana hep ağlıyorum hıçkıra hıçkıra kafayı mı kırdım acaba benim gibi olan var mı

Daha önce düşük yapmış bi kadın olarak ne çok zor bir duygu olduğunu biliyorum seni anlıyorum. Dilerim ki istediğin an tekrar hamile kalırsın allah sabırlar versin .

Nasıl yani ya emin msnz baya bi hafta geçmiş
Şok oldum şuanda
Başka bi doktora gitseniz

Ne denir ki çok üzüldüm, rabbim gönlüne göre versin, sağlıkla kucağına alacağın bir yavru nasip eylesin

Ah çok üzüldüm. Allah sabır versin sana da eşine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…