- 25 Şubat 2018
- 432
- 1.269
- 63
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #13.981
Ben hissediyorum sertlik oluyor top gibi toplanıyor sırt üstü yatıncakızlar ikinci gebelik olup bebeğini hissetmeye başlayan var mı . ve kaçıncı haftalarda hissetmeye başladınız. ben
im 13 oldu tık yok hala
Çok zor biliyorum.. allah sabır versin.. inşallah en kısa zamanda allah tekrar nasip eder..Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılmış; baya da bi havaya girmistim. Cinsiyetti, sivilceydi, ikili testti Natalie idi, Erzincandi kaynanaydi derken aranizda guzel de zaman gecirmistim. Ama maalesef buraya kadarmis. Bugun bebegimin kalbi hicbir belirti vermeden durmuş. Detaylı ultrason için gün almaya gittigimde tesadufen belki de kalbi durduktan az sonra şaşkinlikla ögrendim. Yarin sabah hastaneye yatış yapacağım. Önce ilaç verip bebeği düşürtüp sonra kürtaja alacaklar. Herkese bol şans, sağlık ve hayırlı doğumlar dilerim.
Ben kullanıyorum hamilelik öncesi de kullanıyordum bence biraktirmaz çünkü bebise faydası var zararı yok o yüzden sen de kesme bence ancak doktorun derse ki bırak o zaman bırakırsın çok önemli bir ilaç
Canım kafana göre bırakma. Doktoruna sor, benim de 3.29 dan 1.49 a düştü ama aynı doza devam dedi.
Ben çok net hissettim dün ve bugün.Ben hissediyorum sertlik oluyor top gibi toplanıyor sırt üstü yatınca
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılmış; baya da bi havaya girmistim. Cinsiyetti, sivilceydi, ikili testti Natalie idi, Erzincandi kaynanaydi derken aranizda guzel de zaman gecirmistim. Ama maalesef buraya kadarmis. Bugun bebegimin kalbi hicbir belirti vermeden durmuş. Detaylı ultrason için gün almaya gittigimde tesadufen belki de kalbi durduktan az sonra şaşkinlikla ögrendim. Yarin sabah hastaneye yatış yapacağım. Önce ilaç verip bebeği düşürtüp sonra kürtaja alacaklar. Herkese bol şans, sağlık ve hayırlı doğumlar dilerim.
Allah sabır versin canımMerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılmış; baya da bi havaya girmistim. Cinsiyetti, sivilceydi, ikili testti Natalie idi, Erzincandi kaynanaydi derken aranizda guzel de zaman gecirmistim. Ama maalesef buraya kadarmis. Bugun bebegimin kalbi hicbir belirti vermeden durmuş. Detaylı ultrason için gün almaya gittigimde tesadufen belki de kalbi durduktan az sonra şaşkinlikla ögrendim. Yarin sabah hastaneye yatış yapacağım. Önce ilaç verip bebeği düşürtüp sonra kürtaja alacaklar. Herkese bol şans, sağlık ve hayırlı doğumlar dilerim.
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılmış; baya da bi havaya girmistim. Cinsiyetti, sivilceydi, ikili testti Natalie idi, Erzincandi kaynanaydi derken aranizda guzel de zaman gecirmistim. Ama maalesef buraya kadarmis. Bugun bebegimin kalbi hicbir belirti vermeden durmuş. Detaylı ultrason için gün almaya gittigimde tesadufen belki de kalbi durduktan az sonra şaşkinlikla ögrendim. Yarin sabah hastaneye yatış yapacağım. Önce ilaç verip bebeği düşürtüp sonra kürtaja alacaklar. Herkese bol şans, sağlık ve hayırlı doğumlar dilerim.
Daha önce düşük yapmış bi kadın olarak ne çok zor bir duygu olduğunu biliyorum seni anlıyorum. Dilerim ki istediğin an tekrar hamile kalırsın allah sabırlar versin .Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılmış; baya da bi havaya girmistim. Cinsiyetti, sivilceydi, ikili testti Natalie idi, Erzincandi kaynanaydi derken aranizda guzel de zaman gecirmistim. Ama maalesef buraya kadarmis. Bugun bebegimin kalbi hicbir belirti vermeden durmuş. Detaylı ultrason için gün almaya gittigimde tesadufen belki de kalbi durduktan az sonra şaşkinlikla ögrendim. Yarin sabah hastaneye yatış yapacağım. Önce ilaç verip bebeği düşürtüp sonra kürtaja alacaklar. Herkese bol şans, sağlık ve hayırlı doğumlar dilerim.
Nasıl yani ya emin msnz baya bi hafta geçmişMerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılmış; baya da bi havaya girmistim. Cinsiyetti, sivilceydi, ikili testti Natalie idi, Erzincandi kaynanaydi derken aranizda guzel de zaman gecirmistim. Ama maalesef buraya kadarmis. Bugun bebegimin kalbi hicbir belirti vermeden durmuş. Detaylı ultrason için gün almaya gittigimde tesadufen belki de kalbi durduktan az sonra şaşkinlikla ögrendim. Yarin sabah hastaneye yatış yapacağım. Önce ilaç verip bebeği düşürtüp sonra kürtaja alacaklar. Herkese bol şans, sağlık ve hayırlı doğumlar dilerim.
Ben daha hareketlerini gazdan ayırdedemiyorumBen çok net hissettim dün ve bugün.
Ben de eşim takılıyor falan ağlama moduna giriyorumKızlar 2,3 gündür sürekli ağlama geliyor bana hep ağlıyorum hıçkıra hıçkıra kafayı mı kırdım acaba benim gibi olan var mı
Ne denir kiMerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılmış; baya da bi havaya girmistim. Cinsiyetti, sivilceydi, ikili testti Natalie idi, Erzincandi kaynanaydi derken aranizda guzel de zaman gecirmistim. Ama maalesef buraya kadarmis. Bugun bebegimin kalbi hicbir belirti vermeden durmuş. Detaylı ultrason için gün almaya gittigimde tesadufen belki de kalbi durduktan az sonra şaşkinlikla ögrendim. Yarin sabah hastaneye yatış yapacağım. Önce ilaç verip bebeği düşürtüp sonra kürtaja alacaklar. Herkese bol şans, sağlık ve hayırlı doğumlar dilerim.
Canım ben herşeye ağlıyorum çok duygudaşımBen de eşim takılıyor falan ağlama moduna giriyorum
Hemen ikinci bir doktora göründüm ama maalesef o da kalp atışı alamadı..Nasıl yani ya emin msnz baya bi hafta geçmiş
Şok oldum şuanda
Başka bi doktora gitseniz
Ah çok üzüldüm. Allah sabır versin sana da eşine de.Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılmış; baya da bi havaya girmistim. Cinsiyetti, sivilceydi, ikili testti Natalie idi, Erzincandi kaynanaydi derken aranizda guzel de zaman gecirmistim. Ama maalesef buraya kadarmis. Bugun bebegimin kalbi hicbir belirti vermeden durmuş. Detaylı ultrason için gün almaya gittigimde tesadufen belki de kalbi durduktan az sonra şaşkinlikla ögrendim. Yarin sabah hastaneye yatış yapacağım. Önce ilaç verip bebeği düşürtüp sonra kürtaja alacaklar. Herkese bol şans, sağlık ve hayırlı doğumlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?