2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
@metaforyagmuru veren de Allah alan da Allah benim de ilk bebeğimin kalbi durduğunda hep bunu tekrar etmiştim. Allah sabır versin canım çok üzüldüm. Dikkat et kendine

Haklisin canim erkek çocuğu olunca çıkmış adı 9 a . Bende ki kız da çok hareketli . Çevremde ondan uslu oğlan çocukları var

ah canım kıyamam çok üzüldüm ya üzülme demenin bir anlamı yok biliyorum ama salma kendini olur mu Rabbim tekrar nasip eder hayırlısı ile

Çok üzüldüm, Allah sabır versin. Verende Allah, alanda. Ona sığınmaktan başka çare yok.

Kızlar şu ikili teste göre cinsiyet tahmini bişeyi vardı neydi o hatırlayan varmı
Free beta hcg 50 min altındaysa erkek, üstüyse kız deniliyor.

Bnm ıkıncıde oğlan, aynı tepkileri alıyorum. Gülüp geçiyorum artık. Rabbim sağlıklı evlat versin. Bu devirde erkek kız farkı mı var artık. Güldürmesinler beni.

Ahhh canım, üzüntünü en yakın zamanda atlatman için dua edeceğim. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Allah bir daha evlatla sınamasın.

Hemen ikinci bir doktora göründüm ama maalesef o da kalp atışı alamadı..
Canım arkadaşım çok üzüldüm maalesef birçoğumuz yaşadık bunu b
Bunu en çabuk unutturacak şey yeni bit bebek
Ve kürtajdan sonra daha çabuk kalınıyor Allah yardımcın olsun küçük bir meleğin var seninde
Cennette seni bekleyen annesi

İyi akşamlar arkadaşlar üç gündür vücudumunçeşitli yerlerinde iğne batması gibi elektriklenme gibi batmalar oluyor özellikle kol vd bacaklarda üst baldırlarda daha çok ve akşamları böyle bir şey duyan var mı görünürde birşey yok alerji gibi endişelenmeye başladım bugün bir doktora sordum birşey demedi Demir hapından mı dedim hayır dedi

İnşallah nasip olur gönlündeki canım benim bana öyle geldi güzel haberlerini bekliyoruz :-*

Var malesef canım geri kfalı insanlar hala çokcana mevcut

Hayırlı olmadıktan sonra kız erkek ne farkederki hayırlı olsun 10tane kız olsun veya 10 tane erkek. En önemlisi hayırlı ve sağlıklı olması. İnşallah rabbim gönlüne göre versin canım benim

Nankörlüğümüz her şekilde var işte insanoğlu hiç bi şekilde memnun kalmıyoruz. Rabbim cehalet içindekileri kurtaraın bizde rahat mefes alalım

Hayırlı olmadıktan sonra kız erkek ne farkederki hayırlı olsun 10tane kız olsun veya 10 tane erkek. En önemlisi hayırlı ve sağlıklı olması. İnşallah rabbim gönlüne göre versin canım benim
Hayırlı olsun sağlıklı olsun önemli olan o. Bizimki erkekmiş,iki kız hayalim suya düştü ama olsun..

İlkti.. Bizi istemedi.
Canim öyle deme bundada vardır bi hayır.Benim de ilk hamileligimde kalp atışı durmuştu.Ilk gebeliklerde olabiliyomuş kalp durması.Çocukta bi bozukluk olduğu için öyle oluyomuş.Üzülmemeye çalış.Seni çok iyi anlıyorum sakın kendini suçlama senin elinde olan bişey deil ki bu.Veren de Allah alanda Allah

Nankörlüğümüz her şekilde var işte insanoğlu hiç bi şekilde memnun kalmıyoruz. Rabbim cehalet içindekileri kurtaraın bizde rahat mefes alalım

Ay öyle insanlar herşeye kulp bulur hangi devirde kalmışlar kız evlat başkadır bir kere ya evine ailesine daha bağlıdır destekçidir inan annem erkek kardeşimi istemiyormuş ama doğunca günlerce dua etmiş özel odalar babamın odaya yağdırması falan bende hep bi ukte kaldı kardeşimi çok sevdim çok istiyordum herşeyiyle ben ilgilendim o ayrı ama anne babam ayrıldı anneme hep destek oldum hala söyler küçücüktün ama nasıl destek olurdun diye şimdi erkek kardeşimle görüşmüyorlar mesela. bizim taraf tam tersi annem falan kız istiyorlardı erkek deyince annem bu sefer yaa öyle mi olsun dedi. evlat evlattır kızı erkeği mi olur sağlıklı hayırlı olsun hiç takma

İlkti.. Bizi istemedi.
Çok üzüldüm lütfen böyle düşünmeyin o sizi istemez olur mu.istediğimiz ay hamile kaldım demiştiniz inşallah en kısa sürede yine olur bekletmez sizi . Büyük ihtimalle pıhtılaşma testleri isterler sizden.inşallah bundan sonra sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebeğiniz olur.

Canim benim ne gelirse rabbimden.. insallah en.kisa zamanda yeni.bir bebek gelir ailenize. Kendine cok.iyi bak.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…