- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #14.001
Bir oğlum var çok yaramaz diyemem sonuçta o bir çocuk kız yigenim var 1dk durmaz bunun cinsiyetle alakası yok kimseyi kafaniza takmayin keyfini çıkarın her anın oğlum çok neşeli sevimli sıcak kanlı bir çocuk 5yasinda doğduğundan beri kimse evimizden çıkmazdı sevmek için şimdide okulda aynı Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin hepimizin
ah canım kıyamam çok üzüldüm yaMerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılmış; baya da bi havaya girmistim. Cinsiyetti, sivilceydi, ikili testti Natalie idi, Erzincandi kaynanaydi derken aranizda guzel de zaman gecirmistim. Ama maalesef buraya kadarmis. Bugun bebegimin kalbi hicbir belirti vermeden durmuş. Detaylı ultrason için gün almaya gittigimde tesadufen belki de kalbi durduktan az sonra şaşkinlikla ögrendim. Yarin sabah hastaneye yatış yapacağım. Önce ilaç verip bebeği düşürtüp sonra kürtaja alacaklar. Herkese bol şans, sağlık ve hayırlı doğumlar dilerim.
Ben ben irem dericinin şarkısında bile ağlıyorum ya :)Kızlar 2,3 gündür sürekli ağlama geliyor bana hep ağlıyorum hıçkıra hıçkıra kafayı mı kırdım acaba benim gibi olan var mı
Çok üzüldüm, Allah sabır versin. Verende Allah, alanda. Ona sığınmaktan başka çare yok.Gunaydin kizlar nasilsinizzz... ya benim biraz moralim bozuk dun benimle ayni hamile olan arkadasimin bebeginin kalbi durmus doktora kontrole gidince ogrendi kurtaj oldu.. uzuldum ona yaaaa...cok da istiyordu 2. Cocuguydu ama simdiden hamile tisortleri giymeye baslamisti... bende simdi cok korkmaya basladim yaaaa
Free beta hcg 50 min altındaysa erkek, üstüyse kız deniliyor.Kızlar şu ikili teste göre cinsiyet tahmini bişeyi vardı neydi o hatırlayan varmı
Bnm ıkıncıde oğlan, aynı tepkileri alıyorum. Gülüp geçiyorum artık. Rabbim sağlıklı evlat versin. Bu devirde erkek kız farkı mı var artık. Güldürmesinler beni.Kızlar ben bu etrafın cahilliğinden çokbıktkm gerçekten kız çocuğa olan bu ayrımcılık bedir ya cinsiyet belli mi diye soranlara kızmış galiba diyorum yaa üzülme hayırlısı olsun sağlıklı olsun diyolar. Acaba 2. Kızım değilde 2. Oglum olaaydı böyle diyeceklermiydi. Cevap tabiki hayır. Oooo maşallah hadi bakalım hayırlı olsun 2 oglun geliyo diyeceklerdi. Rabbim inşallah hepimizin gönlüne göre versin çok üzülüyorum Allahım gönlümüzü görüyor ne istiyorsak hayırlısı ile nasip olsun ben çok yoruldum
Ahhh canım, üzüntünü en yakın zamanda atlatman için dua edeceğim. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Allah bir daha evlatla sınamasın.Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılmış; baya da bi havaya girmistim. Cinsiyetti, sivilceydi, ikili testti Natalie idi, Erzincandi kaynanaydi derken aranizda guzel de zaman gecirmistim. Ama maalesef buraya kadarmis. Bugun bebegimin kalbi hicbir belirti vermeden durmuş. Detaylı ultrason için gün almaya gittigimde tesadufen belki de kalbi durduktan az sonra şaşkinlikla ögrendim. Yarin sabah hastaneye yatış yapacağım. Önce ilaç verip bebeği düşürtüp sonra kürtaja alacaklar. Herkese bol şans, sağlık ve hayırlı doğumlar dilerim.
Canım arkadaşım çok üzüldüm maalesef birçoğumuz yaşadık bunu bHemen ikinci bir doktora göründüm ama maalesef o da kalp atışı alamadı..
KızHayırlı akşamlar hanımlar.bu arkadaşımın bebişi merak ediyo bi yorum yaparmısınızEki Görüntüle 2123718 Eki Görüntüle 2123718
Çok üzüldüm ya. Daha önce ben de yaşadım seni çok iyi anlıyorum. İlk hamileliğin miydi?Hemen ikinci bir doktora göründüm ama maalesef o da kalp atışı alamadı..
Eşin çok kızıyor herşeye ağlıyorsun diye ama elimde değilBen ben irem dericinin şarkısında bile ağlıyorum ya :)
İnşallah nasip olur gönlündeki canım benim bana öyle geldi güzel haberlerini bekliyoruz :-*Ay bilmiyorum ki, inşallah kizdir. Sizce kiz mi? İlk bebegimizin kiz olmasini istedik esimle. Rabbim erkek evlat nasip etti. Simdi kiz istegimiz daha da artti,gece gündüz dua ediyoruz kiz olsun diye. Tabi once hayirlisi ama hayırlısı olsun kiz olsun :))
İlkti.. Bizi istemedi.Çok üzüldüm ya. Daha önce ben de yaşadım seni çok iyi anlıyorum. İlk hamileliğin miydi?
Var malesef canım geri kfalı insanlar hala çokcana mevcutÇok üzüldüm, Allah sabır versin. Verende Allah, alanda. Ona sığınmaktan başka çare yok.
Free beta hcg 50 min altındaysa erkek, üstüyse kız deniliyor.
Bnm ıkıncıde oğlan, aynı tepkileri alıyorum. Gülüp geçiyorum artık. Rabbim sağlıklı evlat versin. Bu devirde erkek kız farkı mı var artık. Güldürmesinler beni.
Ahhh canım, üzüntünü en yakın zamanda atlatman için dua edeceğim. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Allah bir daha evlatla sınamasın.
Hayırlı olmadıktan sonra kız erkek ne farkederki hayırlı olsun 10tane kız olsun veya 10 tane erkek. En önemlisi hayırlı ve sağlıklı olması. İnşallah rabbim gönlüne göre versin canım benimCanım hiç bakma millete sen.. bu cehalet nezaman sona erecek acaba.. iki kızım olsa başka ne isterdim kii,keşke olsaydı.. daha az önce eşime dedim belki bidahaki kontrolde kız der olmazmı yani diye :) bence çok şanslısın..
Nankörlüğümüz her şekilde var işte insanoğlu hiç bi şekilde memnun kalmıyoruz. Rabbim cehalet içindekileri kurtaraın bizde rahat mefes alalımGercekten cok iyi anlıyorum seni . Benim hissettiklerimi hissediyorsun.İnan bak erkek deyince Dr ayy hiç oğlum olmadı yaramaz olurlar mı bakımı nasıl olur ki , kızda tecrübeliydim en azından , oglana kiyafet secenegide az , kiz evlat kadar sicak olmazlar herhalde falan filan oturdum bunları düşündüm . İnsanoğluna yaranilmaz derler ya işte o hesap
Hayırlı olsun sağlıklı olsun önemli olan o. Bizimki erkekmiş,iki kız hayalim suya düştü ama olsun..Hayırlı olmadıktan sonra kız erkek ne farkederki hayırlı olsun 10tane kız olsun veya 10 tane erkek. En önemlisi hayırlı ve sağlıklı olması. İnşallah rabbim gönlüne göre versin canım benim
Canim öyle deme bundada vardır bi hayır.Benim de ilk hamileligimde kalp atışı durmuştu.Ilk gebeliklerde olabiliyomuş kalp durması.Çocukta bi bozukluk olduğu için öyle oluyomuş.Üzülmemeye çalış.Seni çok iyi anlıyorum sakın kendini suçlama senin elinde olan bişey deil ki bu.Veren de Allah alanda Allahİlkti.. Bizi istemedi.
Nankörlüğümüz her şekilde var işte insanoğlu hiç bi şekilde memnun kalmıyoruz. Rabbim cehalet içindekileri kurtaraın bizde rahat mefes alalım
Çok üzüldüm lütfen böyle düşünmeyin o sizi istemez olur mu.istediğimiz ay hamile kaldım demiştiniz inşallah en kısa sürede yine olur bekletmez sizi . Büyük ihtimalle pıhtılaşma testleri isterler sizden.inşallah bundan sonra sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebeğiniz olur.İlkti.. Bizi istemedi.
Canim benim ne gelirse rabbimden.. insallah en.kisa zamanda yeni.bir bebek gelir ailenize. Kendine cok.iyi bak.....Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılmış; baya da bi havaya girmistim. Cinsiyetti, sivilceydi, ikili testti Natalie idi, Erzincandi kaynanaydi derken aranizda guzel de zaman gecirmistim. Ama maalesef buraya kadarmis. Bugun bebegimin kalbi hicbir belirti vermeden durmuş. Detaylı ultrason için gün almaya gittigimde tesadufen belki de kalbi durduktan az sonra şaşkinlikla ögrendim. Yarin sabah hastaneye yatış yapacağım. Önce ilaç verip bebeği düşürtüp sonra kürtaja alacaklar. Herkese bol şans, sağlık ve hayırlı doğumlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?