2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Tatlim naber nasilsin? Kanaman ne durumda gecti mi

Keşke dünya annen gibi insanlarla dolu olsa kız çocuğu berekettir ah insanlar bi farkına varsa. Hayırlı olmayınca ne anlamı varki kız yada erkek dışarıya atılmış anne babalar kızlarının yada oğullarının eseri. Allah cümlemizi islah etsin inşaAllah. O kadar pis bi dünyada yaşıyoruzki3yaşındaki bebeklere tecavüz ediliyor tiksiniyorum yaşamak istemiyorum duydukça. Kıyamet alametleri diyorum öz baba küçücük kızına tecavüz ediyorsa kıyamet kopmasın da ne olsun.

Nub nasıl oluyor canım duydum ama ne bilmiyorum
Canm 11. Haftadan sonra bebeğin bacak arasında bir cıkıntı oluyor bu kızdada erkektede aynı sadece açıları farklı ona göre tahmin ediliyor kızsa paralel erkekse daha açılı oluyor resimdeki gibi

Eklentiler

• B214042D-512C-41AB-85BE-BC71E3693D80.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 125
Evet kiz istiyoruz,tum sulale kız istiyo hemde herkes 4 gozle haber bekliyor. Bizim ailede kiz pek yok,kuzenlerin 2 ser ogullari var. O yuzden kiz kıymetli bizde. Hayirlisi olsun inşallah ya. Öğrenince anketi oylarim :)
Eşimin ailede de pek kız yok kız istiyodum oğlum oluyomuş ilk bebeğim olduğu için önemli değil tabi ama insan ikinciyi farklı ister elbet sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil rabbim hayırlısını versin

Başın sağolsun ne denirki rabbim tez zamanda hayırlısını nasip etsin tekrar çok üzüldüm rabbim sabırlar versin

Çok üzgünüm... eşine ve sana sabırlar diliyorum.

Nankörlüğümüz her şekilde var işte insanoğlu hiç bi şekilde memnun kalmıyoruz. Rabbim cehalet içindekileri kurtaraın bizde rahat mefes alalım
Biz 5 kızız hatta sonuncu benim ben Doğumda bütün köy üzülmüş :)
6.ncı erkek olmuş
Ergenliğinde annemi ve babamı çok üzdü
Annem keşke sende kız olsaydın bile dedi
Yani koz erkek hiç önemli değil
İkisi de bir hediye insan tatmak istiyor ama hiç olmayanlar var tedaviyle kaç kez hayal kırıklığı yaşayanlar ,olup sakat olanlar...
en güzeli tabisi de istemek
ama nasip olmayınca da demekki hayırlısı böyleymiş demek ve pozitif düşünmek

Ahhh Allahim ne diyebilirim. Allah sabir versin insallah bi daha asla yasamazsiniz bu durumu. Allah en hayirli zamanda saglikli evlat nasip etsin. Ne desek bos...

Tatlim naber nasilsin? Kanaman ne durumda gecti mi
Bugün baktık canım kanama alanım mevcut henüz yok olmamış 3 cm yine bebek iyiydi yalnız üç gün gündür vücudumda özellikle kol ve bacaklarda böyle iğne batması mı desem karıncalanma mı kaşıntı mı çözemediğim batmalar var buyün doktora sordum yorum yapmadı iyiydim aslında gece başlıyor internete baktım gebelik kolestazı olabilir yazıyor çok endişeliyim yarın tüp doktorumu ararım böyle erken haftalarda olur mu ki

@metaforyagmuru canım benim daha yeni yakın arkadaşımın başına geldi . Bu duruma teselli olmak zor . O baya toparlandı . 3 ay geçince tekrar yapabilirsiniz demiş doktorlar . Vücut toparlasin diye. Rabbim istediğiniz vakit nasip eylesin tekrardan . Allah sabır versin sana ve eşine canım..

Canim cok üzüldüm sok oldum okuyunca herseyiniz yolunda gidiyordu Rabbim bir daha yaşatmasin sana böyle bir aciyi sabır diliyorum Allah sana ve Ailene uzun ömürler versin

Oyyy güzelim benim çok üzüldüm maalesef kısmet böyleymiş allah sabır versin sana, son muhabbetlerle hepimiz çok ısındık birbirimize dilerim kolay atlatırsın inşallah sağlıkla bi dahaki bebeğini alırsın kucağına geçmiş olsun

Canım üzüldüm cok gecmis olsun yeni gördüm mesajını hakkınızda hayırlısı olsun simdi iyisindir InsAllah sen de Allah'a emanet ol...

@metaforyagmuru Rabbim sabır versin sınavınız çok büyük bir mucize dilerim Allah’tan çok zor arkadaşımda 26. Haftasında yeni kaybetti Bebeğini kahrolduk .. Allahım bi daha yaşatmasın sizede onlara da sabır versin inşaAllah bu son olur ve bir daha böyle şeyler yaşamazsınız..

Kızlar nasılsınız inşaAllah iyisinizdir ben grip oldum tüm kış olmadım olmadım sağolsun minik oğlum oldu sonra ondan sanırım bana geçti zor nefes alıyorum bebeğimi şükür Rabbime hissediyorum ama napsam iyi gelir bana bir akıl verin ilk Bebeğimde de 14. Haftada grip oldum bi ay sürdü bu da öyle olmaz inşaAllah varsa yapabileceğim önerilerniz söyleyin lütfen. Dr a gitmem zor yine giderim bi şekilde oğlanı bırakıp anneme ama ilkinde tek bi ilaç vermedikleri için yine vermezler diye düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum ..

Kızlarr bir de detaylı için gün al demişti bezmialemde ki dr ben kararsız kaldım sizce Bezmialem vakıf üni sinde mi detaylı yaptırayım yoksa özel bir hastanede mi her türlü perinatologa gidicem Allah nasip ederse biraz rahat olmak istiyorum usg fotoğrafını alayım istiyorum önerileriniz bilginiz varsa bekliyorum

@metaforyagmuru ah canım şimdi okudum mesajlarını çok üzüldüm ama hiç bir işe yaramıyor üzülmemiz. İstemedi bizi diye düşünme ne olur dile kolay gelecek sana belki ama vardır bunda da bir hayır. Genellikle bir anomalisi olan bebekler devam edemiyor bu yolculuğa. Bugün için de sana dua edeceğim herşey yolunda gitsin inşallah. Çabucak sağlığına kavuş sonra tekrar nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…