- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #14.021
Tatlim naber nasilsin? Kanaman ne durumda gecti miÇok üzüldüm lütfen böyle düşünmeyin o sizi istemez olur mu.istediğimiz ay hamile kaldım demiştiniz inşallah en kısa sürede yine olur bekletmez sizi . Büyük ihtimalle pıhtılaşma testleri isterler sizden.inşallah bundan sonra sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebeğiniz olur.
En yakın zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin Rabbim size inşallah. Çoğumuz yaşadık arkadaşım ne kadar zorlu bir süreç olduğunu biliyorum. Ben de kürtaj oldum ilk hamileliğimde. İçini ferah tutmaya çalış. Dualarım seninleİlkti.. Bizi istemedi.
Keşke dünya annen gibi insanlarla dolu olsa kız çocuğu berekettir ah insanlar bi farkına varsa. Hayırlı olmayınca ne anlamı varki kız yada erkek dışarıya atılmış anne babalar kızlarının yada oğullarının eseri. Allah cümlemizi islah etsin inşaAllah. O kadar pis bi dünyada yaşıyoruzki3yaşındaki bebeklere tecavüz ediliyor tiksiniyorum yaşamak istemiyorum duydukça. Kıyamet alametleri diyorum öz baba küçücük kızına tecavüz ediyorsa kıyamet kopmasın da ne olsun.Ay öyle insanlar herşeye kulp bulur hangi devirde kalmışlar kız evlat başkadır bir kere ya evine ailesine daha bağlıdır destekçidir inan annem erkek kardeşimi istemiyormuş ama doğunca günlerce dua etmiş özel odalar babamın odaya yağdırması falan bende hep bi ukte kaldı kardeşimi çok sevdim çok istiyordum herşeyiyle ben ilgilendim o ayrı ama anne babam ayrıldı anneme hep destek oldum hala söyler küçücüktün ama nasıl destek olurdun diye şimdi erkek kardeşimle görüşmüyorlar mesela. bizim taraf tam tersi annem falan kız istiyorlardı erkek deyince annem bu sefer yaa öyle mi olsun dedi. evlat evlattır kızı erkeği mi olur sağlıklı hayırlı olsun hiç takma
Canm 11. Haftadan sonra bebeğin bacak arasında bir cıkıntı oluyor bu kızdada erkektede aynı sadece açıları farklı ona göre tahmin ediliyor kızsa paralel erkekse daha açılı oluyor resimdeki gibiNub nasıl oluyor canım duydum ama ne bilmiyorum
Eşimin ailede de pek kız yok kız istiyodum oğlum oluyomuş ilk bebeğim olduğu için önemli değil tabi ama insan ikinciyi farklı ister elbet sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil rabbim hayırlısını versinEvet kiz istiyoruz,tum sulale kız istiyo hemdeherkes 4 gozle haber bekliyor. Bizim ailede kiz pek yok,kuzenlerin 2 ser ogullari var. O yuzden kiz kıymetli bizde. Hayirlisi olsun inşallah ya. Öğrenince anketi oylarim :)
Başın sağolsun ne denirki rabbim tez zamanda hayırlısını nasip etsin tekrar çok üzüldüm rabbim sabırlar versinMerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılmış; baya da bi havaya girmistim. Cinsiyetti, sivilceydi, ikili testti Natalie idi, Erzincandi kaynanaydi derken aranizda guzel de zaman gecirmistim. Ama maalesef buraya kadarmis. Bugun bebegimin kalbi hicbir belirti vermeden durmuş. Detaylı ultrason için gün almaya gittigimde tesadufen belki de kalbi durduktan az sonra şaşkinlikla ögrendim. Yarin sabah hastaneye yatış yapacağım. Önce ilaç verip bebeği düşürtüp sonra kürtaja alacaklar. Herkese bol şans, sağlık ve hayırlı doğumlar dilerim.
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılmış; baya da bi havaya girmistim. Cinsiyetti, sivilceydi, ikili testti Natalie idi, Erzincandi kaynanaydi derken aranizda guzel de zaman gecirmistim. Ama maalesef buraya kadarmis. Bugun bebegimin kalbi hicbir belirti vermeden durmuş. Detaylı ultrason için gün almaya gittigimde tesadufen belki de kalbi durduktan az sonra şaşkinlikla ögrendim. Yarin sabah hastaneye yatış yapacağım. Önce ilaç verip bebeği düşürtüp sonra kürtaja alacaklar. Herkese bol şans, sağlık ve hayırlı doğumlar dilerim.
Öyle düşünme arkadaşım demekki sağlıklı gebelik değil di öyle düşün teselli et kendiniİlkti.. Bizi istemedi.
Biz 5 kızız hatta sonuncu benim ben Doğumda bütün köy üzülmüş :)Nankörlüğümüz her şekilde var işte insanoğlu hiç bi şekilde memnun kalmıyoruz. Rabbim cehalet içindekileri kurtaraın bizde rahat mefes alalım
Cok cok üzüldüm,Allahım sabır versin,tez zamanda sağlıkla tekrar nasip etsin..Hemen ikinci bir doktora göründüm ama maalesef o da kalp atışı alamadı..
Ahhh Allahim ne diyebilirim. Allah sabir versin insallah bi daha asla yasamazsiniz bu durumu. Allah en hayirli zamanda saglikli evlat nasip etsin. Ne desek bos...Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılmış; baya da bi havaya girmistim. Cinsiyetti, sivilceydi, ikili testti Natalie idi, Erzincandi kaynanaydi derken aranizda guzel de zaman gecirmistim. Ama maalesef buraya kadarmis. Bugun bebegimin kalbi hicbir belirti vermeden durmuş. Detaylı ultrason için gün almaya gittigimde tesadufen belki de kalbi durduktan az sonra şaşkinlikla ögrendim. Yarin sabah hastaneye yatış yapacağım. Önce ilaç verip bebeği düşürtüp sonra kürtaja alacaklar. Herkese bol şans, sağlık ve hayırlı doğumlar dilerim.
Bugün baktık canım kanama alanım mevcut henüz yok olmamış 3 cm yine bebek iyiydi yalnız üç gün gündür vücudumda özellikle kol ve bacaklarda böyle iğne batması mı desem karıncalanma mı kaşıntı mı çözemediğim batmalar var buyün doktora sordum yorum yapmadı iyiydim aslında gece başlıyor internete baktım gebelik kolestazı olabilir yazıyor çok endişeliyim yarın tüp doktorumu ararım böyle erken haftalarda olur mu kiTatlim naber nasilsin? Kanaman ne durumda gecti mi
Canim cok üzüldüm sok oldum okuyunca herseyiniz yolunda gidiyordu Rabbim bir daha yaşatmasin sana böyle bir aciyi sabır diliyorum Allah sana ve Ailene uzun ömürler versinKızlar son yazımmıs bu sadece duanızı bekledıgım ıcın yazıyorum kımseyı uzmek istemem bebegımın yıne kalbı durmus 2. Acı oldu bana yıne aynı haftada halbuki bı sorun gozukmedı kocaman olmustu haftası ıle uyumluydu ama işte kalbi atmıyordu hazıranda yasadıgım aynı yıkımla yıkıldım çıktım yıne dr bıle nedenıne anlam veremedi. Pzt kurtaj olucam kolay atlatmam için dualarınızı beklıyorum hepınız Allaha emanet olun
Oyyy güzelim benimMerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılmış; baya da bi havaya girmistim. Cinsiyetti, sivilceydi, ikili testti Natalie idi, Erzincandi kaynanaydi derken aranizda guzel de zaman gecirmistim. Ama maalesef buraya kadarmis. Bugun bebegimin kalbi hicbir belirti vermeden durmuş. Detaylı ultrason için gün almaya gittigimde tesadufen belki de kalbi durduktan az sonra şaşkinlikla ögrendim. Yarin sabah hastaneye yatış yapacağım. Önce ilaç verip bebeği düşürtüp sonra kürtaja alacaklar. Herkese bol şans, sağlık ve hayırlı doğumlar dilerim.
Kızlar son yazımmıs bu sadece duanızı bekledıgım ıcın yazıyorum kımseyı uzmek istemem bebegımın yıne kalbı durmus 2. Acı oldu bana yıne aynı haftada halbuki bı sorun gozukmedı kocaman olmustu haftası ıle uyumluydu ama işte kalbi atmıyordu hazıranda yasadıgım aynı yıkımla yıkıldım çıktım yıne dr bıle nedenıne anlam veremedi. Pzt kurtaj olucam kolay atlatmam için dualarınızı beklıyorum hepınız Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?