- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #14.041
Ayy inanamıyorum canıım yaa çok üzüldümMerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılmış; baya da bi havaya girmistim. Cinsiyetti, sivilceydi, ikili testti Natalie idi, Erzincandi kaynanaydi derken aranizda guzel de zaman gecirmistim. Ama maalesef buraya kadarmis. Bugun bebegimin kalbi hicbir belirti vermeden durmuş. Detaylı ultrason için gün almaya gittigimde tesadufen belki de kalbi durduktan az sonra şaşkinlikla ögrendim. Yarin sabah hastaneye yatış yapacağım. Önce ilaç verip bebeği düşürtüp sonra kürtaja alacaklar. Herkese bol şans, sağlık ve hayırlı doğumlar dilerim.
canımmm mesajını yeni gördüm çok üzüldüm. seni çok iyi anlıyorum çünkü geçen yıl da benim başıma geldi.herşey yolundayken bebeğimin kalbi durdu ve kürtajla aldılar. ama inan ki bebek sağlıksız olduğu için genellikle hamilelik devam etmiyor. doğa bunu böyle ayarlamış. benim bebeğimde de kürtaj sonrası yapılan tetkiklerde parsiyel mol çıkmıştı. sakın bebeğim beni istemedi diye düşünme.sana bol bol dua edeceğim rabbim en kısa zamanda sağlıkla yeniden hamilelik nasip etsinMerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılmış; baya da bi havaya girmistim. Cinsiyetti, sivilceydi, ikili testti Natalie idi, Erzincandi kaynanaydi derken aranizda guzel de zaman gecirmistim. Ama maalesef buraya kadarmis. Bugun bebegimin kalbi hicbir belirti vermeden durmuş. Detaylı ultrason için gün almaya gittigimde tesadufen belki de kalbi durduktan az sonra şaşkinlikla ögrendim. Yarin sabah hastaneye yatış yapacağım. Önce ilaç verip bebeği düşürtüp sonra kürtaja alacaklar. Herkese bol şans, sağlık ve hayırlı doğumlar dilerim.
Şimdi okudum gerçekten çook çook üzüldüm yüz yüze hiç görüşmesekte birbirimizin sesini duymasakta dualarımda olacaksın rabbim size sabır versin. En kısa zamanda sağlıklı hayırlı evladınız olsun inşallah. Gerçekten çok zor diyebilecek hiç bir şeyim yok ama güçlü ol lütfen.Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılmış; baya da bi havaya girmistim. Cinsiyetti, sivilceydi, ikili testti Natalie idi, Erzincandi kaynanaydi derken aranizda guzel de zaman gecirmistim. Ama maalesef buraya kadarmis. Bugun bebegimin kalbi hicbir belirti vermeden durmuş. Detaylı ultrason için gün almaya gittigimde tesadufen belki de kalbi durduktan az sonra şaşkinlikla ögrendim. Yarin sabah hastaneye yatış yapacağım. Önce ilaç verip bebeği düşürtüp sonra kürtaja alacaklar. Herkese bol şans, sağlık ve hayırlı doğumlar dilerim.
Ağlama krizleri bendede oluyordu senin haftalarda canım tv de ne izlesem ne duysam ağlıyordum geçiyor zamanlaKızlar 2,3 gündür sürekli ağlama geliyor bana hep ağlıyorum hıçkıra hıçkıra kafayı mı kırdım acaba benim gibi olan var mı
Hayırlı haberlerle gel kuzum inşallah birşey yoktur. Uyuyordur bebiş her gün hareketli olamazlar ya içini ferah tutBen de bugün kendi doktoruma gideceğim boş randevusu varsa. Dünden beri içim sıkıntılı, bir hafta önce hissedebildiğim bebek hareketlerini hiç hissetmiyorum iki üç gündür.
canım düşündüğün gibi değildir bebiş uyuyordur.haber ver mutlakaBen de bugün kendi doktoruma gideceğim boş randevusu varsa. Dünden beri içim sıkıntılı, bir hafta önce hissedebildiğim bebek hareketlerini hiç hissetmiyorum iki üç gündür.
Kolestaz nedir bilmiyorum canim. Ama ciddi bir sey degildir umarim. O kanama alani oyle oyle gidecek anlasildi ki. Aman sessizce gitsinBugün baktık canım kanama alanım mevcut henüz yok olmamış 3 cm yine bebek iyiydi yalnız üç gün gündür vücudumda özellikle kol ve bacaklarda böyle iğne batması mı desem karıncalanma mı kaşıntı mı çözemediğim batmalar var buyün doktora sordum yorum yapmadı iyiydim aslında gece başlıyor internete baktım gebelik kolestazı olabilir yazıyor çok endişeliyim yarın tüp doktorumu ararım böyle erken haftalarda olur mu ki
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılmış; baya da bi havaya girmistim. Cinsiyetti, sivilceydi, ikili testti Natalie idi, Erzincandi kaynanaydi derken aranizda guzel de zaman gecirmistim. Ama maalesef buraya kadarmis. Bugun bebegimin kalbi hicbir belirti vermeden durmuş. Detaylı ultrason için gün almaya gittigimde tesadufen belki de kalbi durduktan az sonra şaşkinlikla ögrendim. Yarin sabah hastaneye yatış yapacağım. Önce ilaç verip bebeği düşürtüp sonra kürtaja alacaklar. Herkese bol şans, sağlık ve hayırlı doğumlar dilerim.
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılmış; baya da bi havaya girmistim. Cinsiyetti, sivilceydi, ikili testti Natalie idi, Erzincandi kaynanaydi derken aranizda guzel de zaman gecirmistim. Ama maalesef buraya kadarmis. Bugun bebegimin kalbi hicbir belirti vermeden durmuş. Detaylı ultrason için gün almaya gittigimde tesadufen belki de kalbi durduktan az sonra şaşkinlikla ögrendim. Yarin sabah hastaneye yatış yapacağım. Önce ilaç verip bebeği düşürtüp sonra kürtaja alacaklar. Herkese bol şans, sağlık ve hayırlı doğumlar dilerim.
bende geçen gün o yüzden gittim ama gayet kıpır kıpırdı senin meleğinde öyledir merak etme :) aslında daha çok minnaklar hissetmememiz normal ama işte sakin olamıyoruzBen de bugün kendi doktoruma gideceğim boş randevusu varsa. Dünden beri içim sıkıntılı, bir hafta önce hissedebildiğim bebek hareketlerini hiç hissetmiyorum iki üç gündür.
İçini sıkma canım çok normal,tam anlamıyla hissetmiyoruz zaten. O yüzden bazen farkedip bazen farketmemek normal. Yinede git bebeğini görmüş olursun,için rahatlar :)Ben de bugün kendi doktoruma gideceğim boş randevusu varsa. Dünden beri içim sıkıntılı, bir hafta önce hissedebildiğim bebek hareketlerini hiç hissetmiyorum iki üç gündür.
ne güzel çok şanslısın. ben neden hissetmiyorum ki yaaaa alla allaBen hissediyorum sertlik oluyor top gibi toplanıyor sırt üstü yatınca
alla alla ben mi anlamıyorum acaba ... tecrübeliyim de sonuçta ilkinden ama
eheheh bana da bütün hareketler gaz gibi geliyor acaba gaz değil mi yaaa:)Ben 10-11de hissetmiştim tıp olarak imkansız diyolar ama ilkinde yaşadığım için onun gaz değil bebek hareketi oldugundan eminim
Allah sabır versin canım. valla söyleyecek söz bulamıyorum. Allah en kısa zamanda tekrar kucağına almayı nasip etsin.Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılmış; baya da bi havaya girmistim. Cinsiyetti, sivilceydi, ikili testti Natalie idi, Erzincandi kaynanaydi derken aranizda guzel de zaman gecirmistim. Ama maalesef buraya kadarmis. Bugun bebegimin kalbi hicbir belirti vermeden durmuş. Detaylı ultrason için gün almaya gittigimde tesadufen belki de kalbi durduktan az sonra şaşkinlikla ögrendim. Yarin sabah hastaneye yatış yapacağım. Önce ilaç verip bebeği düşürtüp sonra kürtaja alacaklar. Herkese bol şans, sağlık ve hayırlı doğumlar dilerim.
alla alla ben mi anlamıyorum acaba ... tecrübeliyim de sonuçta ilkinden ama
hepsi gaz değildir bence :))) uzan ozaman net anlarsın bide cikolata yeeheheh bana da bütün hareketler gaz gibi geliyor acaba gaz değil mi yaaa:)
eve gidince çikolata yiyip yatayım bide bakalım .hepsi gaz değildir bence :))) uzan ozaman net anlarsın bide cikolata ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?