2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben de bugün kendi doktoruma gideceğim boş randevusu varsa. Dünden beri içim sıkıntılı, bir hafta önce hissedebildiğim bebek hareketlerini hiç hissetmiyorum iki üç gündür.

Ayy inanamıyorum canıım yaa çok üzüldüm bu korku hep içimde zaten Doğuma kadar hep bunu nasıl düşünmeden devam edilir ki ilk bebeğimin kalbi durmuştu şimdi her hafta baktırmazsam içim rahat etmiyor şimdi işe gitmeden hastaneye gidip kalp atışı baktırcam yine haftaya perşembe randevum o günü bekleyemem canım sana ne desem hafiflemez ama vardır bir hikmeti de sakın kendini suçlama hepimizin başına geldi bu

Günaydın kızlar. Dünden beri bi isteksizlik var her şeye. Gece de bir sürü rüya gördüm. İlki çok güzeldi, doğum yapmıştım kucağıma çok güzel, pembeler içinde bir kız bebeği veriyorlardı. Sonrakinde doktora gidiyorum ikili test sonucuna almaya, ense kalınlığını yanlış ölçmüşüm 6.6 çıktı diyor, bi yıkan da muayene edeyim diyor doktor ama benim kendi doktorum değil başka bi kadın doktor, ağlıyorum falan. Offf içim sıkıldı, şişti

canımmm mesajını yeni gördüm çok üzüldüm. seni çok iyi anlıyorum çünkü geçen yıl da benim başıma geldi.herşey yolundayken bebeğimin kalbi durdu ve kürtajla aldılar. ama inan ki bebek sağlıksız olduğu için genellikle hamilelik devam etmiyor. doğa bunu böyle ayarlamış. benim bebeğimde de kürtaj sonrası yapılan tetkiklerde parsiyel mol çıkmıştı. sakın bebeğim beni istemedi diye düşünme.sana bol bol dua edeceğim rabbim en kısa zamanda sağlıkla yeniden hamilelik nasip etsin

Şimdi okudum gerçekten çook çook üzüldüm yüz yüze hiç görüşmesekte birbirimizin sesini duymasakta dualarımda olacaksın rabbim size sabır versin. En kısa zamanda sağlıklı hayırlı evladınız olsun inşallah. Gerçekten çok zor diyebilecek hiç bir şeyim yok ama güçlü ol lütfen.
Kızlar 2,3 gündür sürekli ağlama geliyor bana hep ağlıyorum hıçkıra hıçkıra kafayı mı kırdım acaba benim gibi olan var mı
Ağlama krizleri bendede oluyordu senin haftalarda canım tv de ne izlesem ne duysam ağlıyordum geçiyor zamanla

Ben de bugün kendi doktoruma gideceğim boş randevusu varsa. Dünden beri içim sıkıntılı, bir hafta önce hissedebildiğim bebek hareketlerini hiç hissetmiyorum iki üç gündür.
Hayırlı haberlerle gel kuzum inşallah birşey yoktur. Uyuyordur bebiş her gün hareketli olamazlar ya içini ferah tut

Kolestaz nedir bilmiyorum canim. Ama ciddi bir sey degildir umarim. O kanama alani oyle oyle gidecek anlasildi ki. Aman sessizce gitsin

ne denir bu durumda bilmiyorum.. çok üzgünüm. Allahım sana ve eşine sabır versin. yüce rabbim enn yakın zamanda sağlıklı bir gebelık nasip etsin canım benım..

öncelikle sabırlar diliyorum. benim de il çocuğumun 14 haftalıkken kalbi durdu. bebeği düşürcek dediğiniz ilaç suni sancı. bana da verdiler. allah yardımcınız olsun. doğum yapacaksınız aslında. sonrasında lohusa olacaksınız 40 gün yine süt gelebilir memenizden. onun için bir ilaç veriyorlar. doğumdan sonra kürtaj dediğiniz şey ise içerde kalmış olabilecek eş gibi şeyler. biliyorum çok zor... yaşayan bilir... ama inanın geçiyor rabbim tez zamnda yerini doldursun. 6 ay sonra yeniden hamile kaldım ben. rabbim size daha erken versin. pıhtılaşma testlerinizi yaptırın. tekrar gönül ferahlığı diliyorum size.

bende geçen gün o yüzden gittim ama gayet kıpır kıpırdı senin meleğinde öyledir merak etme :) aslında daha çok minnaklar hissetmememiz normal ama işte sakin olamıyoruz

İçini sıkma canım çok normal,tam anlamıyla hissetmiyoruz zaten. O yüzden bazen farkedip bazen farketmemek normal. Yinede git bebeğini görmüş olursun,için rahatlar :)

Allah sabır versin canım. valla söyleyecek söz bulamıyorum. Allah en kısa zamanda tekrar kucağına almayı nasip etsin.

hepsi gaz değildir bence :))) uzan ozaman net anlarsın bide cikolata ye
eve gidince çikolata yiyip yatayım bide bakalım .

kızlar bir de ne sorcam hamileyken greyfurt yiyebiliyorduk dimi. benim bu hastalık geçmedi daha . bide greyfurt yiyip bol c vitamini alayım bari diyorum. şu bütün hasta anneler iyileşsek artık bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…