2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
geçmiş olsun cnm bende demigren var
allah kolaylık versin
normalde ilacla cok kolay atlatıyomusuz onu anladım cok dikkat edicem artık agrımasın diye elimden geleni yapıcam 6 ay
kaptinn bende de bitti derken ara ara hissediyorum . Azıcık açlık olsun daha çok hissediyorum . Birşeyler yiyince geçiyor
bnm yemek yedikten sonrada oluyo bazen reflü gibi

Geçmiş olsun canım Allah bi daha yaşatmasın. Korkma çoğumuz yaşadık maalesef bunu. Allah tez zamanda yeniden aynı heyecanları yaşamayı nasip etsin

Greyfurt demeyeydin iyiydi :) allahım nasıl yerim ya ekşi ekşiii :)

Gunaydinkizlar nasilsiniz... bugun misafirim var biraz temizlik yaptim ...bende cumartesi gidicem doktora bakalim bebisim buyumus mu

Greyfurt demeyeydin iyiydi :) allahım nasıl yerim ya ekşi ekşiii :)
suyunu sıkıp portakal suyuyla karıştırıyorum ben normalde o zman güzel oluyor. eee bol c vitamini ... ayy ne yapçağımı bilemedim valla mahvetti beni bu hastalık . burnumu söküp atasım var valla. okulda konuşurken o kadar zorlanıyorum ki. hadi ballı sütle ılık su limon la boğazı yumuşatıyorum da burna bişey yapamıyorum

Canm 11. Haftadan sonra bebeğin bacak arasında bir cıkıntı oluyor bu kızdada erkektede aynı sadece açıları farklı ona göre tahmin ediliyor kızsa paralel erkekse daha açılı oluyor resimdeki gibi
Aaa super teşekkürler

Ben yiyorum canım ohh misa gibi araştırmıştım sakıncası yoktu

canım greyfurt tansiyonu düşürdüğü için çok tüketme

Kızlar hamile kıyafeti alan varmı aranızda ya ben zaten kiloluydum şimdi iyice göbek çıktı çalışıyorum da. Fikirlerinize ihtiyacım var h&m e baktım güzel şeyler var online da ama mağazalarda bulamıyorum online dan alsam olurmu bilmiyorum.

Çok üzüldüm Rabbim sabır versin

Ben lcw dan pantolon aldım bir tane. H&m e de baktım orda da çok model var ama lcwnın 3 katı fiyatıydı o an kıyamadım o kadar para vermeye. Ama daha önce burda arkadaşlar yazmıştı pantolonları çok iyi diye.

2li testimin sonucu çıkmış halbuki daha 3.gündü :) raporu telden görüntüleyemedim ama birazdan bilgisayardan bakıcam açılırsa. Telefondan sadece bukadarı gözüküyor

Eklentiler

• 2CB90257-D4F3-45A9-9990-74EEF85FFF1E.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 125

Çok sık takip etmediğim için yeni görüyorum . Tüm arkadaşlar gibi çok üzüldüm ben 2 kere yaşadım bu durumu çok zor,anlayabiliyorum seni sakın pes etme, isyan etme.İlk önce sizin sağlığınız bunu unutma.. ilkinde araştırma yapmıyorlar ama zorla; trombofili paneli, genetik test, kogulasyon taraması, sperm analizi... vs yaptırabiliyorsan muhakkak kendine gelince yaptırmaya çalış.. Allah sabır versin, iyi dileklerin ve olgunluğun için de ayrıca herkes adına teşekkür ederim.

Ben de bugün kendi doktoruma gideceğim boş randevusu varsa. Dünden beri içim sıkıntılı, bir hafta önce hissedebildiğim bebek hareketlerini hiç hissetmiyorum iki üç gündür.

Canım bu haftalarda arada hissetmemek normaldir herhalde moralini bozma git görün için rahat etsin bende gribim öksürüyorum yarın gidicem baksın merak ediyorum yoktur birşey inşallah canım

Bende fenayım gece ne güzel uyudum sabah yine aynı doktorum antibiyotik ve minoset yazdı 38 di ateşim düştü ama içiyorum çünkü boğaz enfeksiyonu var. ıhlamur limon bal az zencefil kattım içiyorum. Tansiyonum düşük greyfurta cesaret edemedim şifa versin Rabbim hepimize normalde olsa insan çeker ama hamile olunca korkuyor insan bir an önce geçsin istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…