2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım ya zayıfsın ya sen bünyende zayıf bir zamanlar yani bundan 4 yıl önce falan 43 kiloydum hep hastaydım ne zaman 50 kiloya geldim gerçekten hasta olmaz oldum bünye nedense zayıf oluyor dikkat et kendine ateş önemli ılık duş al yat. Ihlamur iç terle güzelce baya üstüne bir kaç kat ört battaniye yorgan terle inşallah iyi olursun

Canım en çok kivide c vitamini var yenebiliyorsa bir bak onu ye

Kızlar ikili test sonucum cıkmıs yorumlayabilirmisniz?
Hesaplanan Trisomy 13/18 test riski (nuchal translucency ile ) <1:10000 dir.Bu düşük riski işaret eder. Trisomy 21 için hesaplanan risk (nuchal translucency ile ber aber) cut off değerinin altındadır.

Coldmix diye bir damla var yakana yada yastığa damlatıyorsun. Bebekler için yeşil kutulu büyükler için mavi kutulu olarak satılıyor. Doktoruna bir sor kullanılabilirse yakana bir damla damlat burnun açılsın. Evde de sıcak suya bir damla okaleptüs yağı damlatırsan o da rahatlatır. Gece yatarken de bunların hiçbirini yapamıyorsan başucuna yarım soğan koy. Kızıma uyguladığım ve rahatlatan yöntemlerdir. Ayak tabanına elma yağıda sürebilirsin birer damla yada viks.
Burnun biraz açılınca da okyanus suyu ile temizle canım daha çabuk atlatırsın hastalığı geçmiş olsun

Temiz canı sonucun, 10.000 de bir ihtimal çıkmış düşük risk olarak geçiyor ve doktorlar risk yok olarak yola devam ediyorlar gözün aydın :)

Ben aldım ama h&m de kotun kumaşına göre beden değişiyor resmen. 2 tane az likralı almıştım normal bedenimde ve kalçası dar geldi bir büyük bedenin daha çok likralısını aldım o oldu ama tam geldi mesela. Onlinedan almanı tavsiye etmem o yüzden gidip mağazada denemek lazım h&m de benim bedenim farklı oldu

Eklentiler

• 53811-1.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 127
  • 53811-2.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 124
kızlar benim ikilideki serbest b-hcg değerim 49,9 çıkmış sizce cinsiyet ne olur

MinikPiranha naptin canim. merakta kaldım aklımdasın
Şimdi geldim eve canım.

Çok şükür iyiymiş minnakım. 156 gram olmuş:)

Dr bu haftalarda hissettiğin şey bebek hareketi değil zaten en erken 22. Haftada hissedersin dedi. Anahtar kilit mekanizma ... bişeylerden bahsetti hissedebileceğin mekanizma yok dedi. Pek anlamadım hı hı dedim.

Bebişin de keyfi yerindeydi uyuyordu, 16+5 çıktı, bir hafta önden gidiyormuş.

Bebişe bu doktor da kız dedi hangisine inanacağm şimdi ben

Allah gönlünr göre versin canım.

Canım bu haftalarda arada hissetmemek normaldir herhalde moralini bozma git görün için rahat etsin bende gribim öksürüyorum yarın gidicem baksın merak ediyorum yoktur birşey inşallah canım
Benim minnak iyiymiş çok şüür canım. İnşallah sen de güzel haberler alırsın.

canım düşündüğün gibi değildir bebiş uyuyordur.haber ver mutlaka

bende geçen gün o yüzden gittim ama gayet kıpır kıpırdı senin meleğinde öyledir merak etme :) aslında daha çok minnaklar hissetmememiz normal ama işte sakin olamıyoruz

İçini sıkma canım çok normal,tam anlamıyla hissetmiyoruz zaten. O yüzden bazen farkedip bazen farketmemek normal. Yinede git bebeğini görmüş olursun,için rahatlar :)

İyiymiş minnakım tiyseler sağolun :)

Kız dedi bu sefer de dr Ysmdfn

normalde ilacla cok kolay atlatıyomusuz onu anladım cok dikkat edicem artık agrımasın diye elimden geleni yapıcam 6 ay

bnm yemek yedikten sonrada oluyo bazen reflü gibi
geçmiş olsun canım inşallah migren tutmaz bir daha

Teyzelerii kızımın cicilerine bakın çok beğendim ya. Bizim bebekliğimizde beyaz zıbın varmış başkada bişimiz yokmuş.
güle güle giysin fıstık

hayırlı evlat olsun cnm
çok sevindim canım. ayrıntılı ultrasonu bekleyeceksin sanırım

çok teşekkür ederim eve gidince hemen denicem . çünkü artık başım da ağrımaya başladı tıkanıklıktan .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…