- 1 Nisan 2015
- 3.241
- 4.629
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #14.081
Canım ya zayıfsın ya sen bünyende zayıf bir zamanlar yani bundan 4 yıl önce falan 43 kiloydum hep hastaydım ne zaman 50 kiloya geldim gerçekten hasta olmaz oldum bünye nedense zayıf oluyor dikkat et kendine ateş önemli ılık duş al yat. Ihlamur iç terle güzelce baya üstüne bir kaç kat ört battaniye yorgan terle inşallah iyi olursunBende fenayım gece ne güzel uyudum sabah yine aynı doktorum antibiyotik ve minoset yazdı 38 di ateşim düştü ama içiyorum çünkü boğaz enfeksiyonu var. ıhlamur limon bal az zencefil kattım içiyorum. Tansiyonum düşük greyfurta cesaret edemedim şifa versin Rabbim hepimize normalde olsa insan çeker ama hamile olunca korkuyor insan bir an önce geçsin istiyor
eve gidince çikolata yiyip yatayım bide bakalım .
kızlar bir de ne sorcam hamileyken greyfurt yiyebiliyorduk dimi. benim bu hastalık geçmedi daha . bide greyfurt yiyip bol c vitamini alayım bari diyorum. şu bütün hasta anneler iyileşsek artık bir an önce
suyunu sıkıp portakal suyuyla karıştırıyorum ben normalde o zman güzel oluyor. eee bol c vitamini ... ayy ne yapçağımı bilemedim valla mahvetti beni bu hastalık . burnumu söküp atasım var valla. okulda konuşurken o kadar zorlanıyorum ki. hadi ballı sütle ılık su limon la boğazı yumuşatıyorum da burna bişey yapamıyorum
Kızlar ikili test sonucum cıkmıs yorumlayabilirmisniz?
Hesaplanan Trisomy 13/18 test riski (nuchal translucency ile ) <1:10000 dir.Bu düşük riski işaret eder. Trisomy 21 için hesaplanan risk (nuchal translucency ile ber aber) cut off değerinin altındadır.
Kızlar hamile kıyafeti alan varmı aranızda ya ben zaten kiloluydum şimdi iyice göbek çıktı çalışıyorum da. Fikirlerinize ihtiyacım var h&m e baktım güzel şeyler var online da ama mağazalarda bulamıyorum online dan alsam olurmu bilmiyorum.
Kızlar ikili test sonucum cıkmıs yorumlayabilirmisniz?
Hesaplanan Trisomy 13/18 test riski (nuchal translucency ile ) <1:10000 dir.Bu düşük riski işaret eder. Trisomy 21 için hesaplanan risk (nuchal translucency ile ber aber) cut off değerinin altındadır.
Şimdi geldim eve canım.MinikPiranha naptin canim. merakta kaldım aklımdasın
Allah gönlünr göre versin canım.Kızlar dayanamayıp doktora gittim 12+5çıktı ense kalınlığını sordum incecik dedi söylemedi. Cinsiyeti sordum önce kız dedi sonra erkek dedi.Daha küçük belli olmaz dedi. Dua edin sağlıklı sıhhatli hayırlı bir kızım olsun inşallah.
Benim minnak iyiymiş çok şüür canım. İnşallah sen de güzel haberler alırsın.Canım bu haftalarda arada hissetmemek normaldir herhalde moralini bozma git görün için rahat etsin bende gribim öksürüyorum yarın gidicem baksın merak ediyorum yoktur birşey inşallah canım
Geçen hafta erkek demişti bir prof, kız diyen sürekli gittiğim doktorum. 10 gün önce gitmiştim profaMinikPiranha sana erkek mi demişlerdi de şimdi kız diyorlar. Kaçıncı haftadasın
Şimdi okudum gerçekten çook çook üzüldüm yüz yüze hiç görüşmesekte birbirimizin sesini duymasakta dualarımda olacaksın rabbim size sabır versin. En kısa zamanda sağlıklı hayırlı evladınız olsun inşallah. Gerçekten çok zor diyebilecek hiç bir şeyim yok ama güçlü ol lütfen.
Ağlama krizleri bendede oluyordu senin haftalarda canım tv de ne izlesem ne duysam ağlıyordum geçiyor zamanla
Hayırlı haberlerle gel kuzum inşallah birşey yoktur. Uyuyordur bebiş her gün hareketli olamazlar ya içini ferah tut
canım düşündüğün gibi değildir bebiş uyuyordur.haber ver mutlaka
bende geçen gün o yüzden gittim ama gayet kıpır kıpırdı senin meleğinde öyledir merak etme :) aslında daha çok minnaklar hissetmememiz normal ama işte sakin olamıyoruz
İçini sıkma canım çok normal,tam anlamıyla hissetmiyoruz zaten. O yüzden bazen farkedip bazen farketmemek normal. Yinede git bebeğini görmüş olursun,için rahatlar :)
Gönlüne göre versin inşallah Rabbim. Erkek derken prof olan kesin mi konuştu. Ya da hangisi daha kesin konuştu canım.Tam olarak kaç haftalıksınGeçen hafta erkek demişti bir prof, kız diyen sürekli gittiğim doktorum. 10 gün önce gitmiştim profa
geçmiş olsun canım inşallah migren tutmaz bir dahanormalde ilacla cok kolay atlatıyomusuz onu anladım cok dikkat edicem artık agrımasın diye elimden geleni yapıcam 6 ay
bnm yemek yedikten sonrada oluyo bazen reflü gibi
güle güle giysin fıstıkTeyzelerii kızımın cicilerine bakın çok beğendim ya. Bizim bebekliğimizde beyaz zıbın varmış başkada bişimiz yokmuş.
hayırlı evlat olsun cnmKızlar dayanamayıp doktora gittim 12+5çıktı ense kalınlığını sordum incecik dedi söylemedi. Cinsiyeti sordum önce kız dedi sonra erkek dedi.Daha küçük belli olmaz dedi. Dua edin sağlıklı sıhhatli hayırlı bir kızım olsun inşallah.
çok sevindim canım. ayrıntılı ultrasonu bekleyeceksin sanırımŞimdi geldim eve canım.
Çok şükür iyiymiş minnakım. 156 gram olmuş:)
Dr bu haftalarda hissettiğin şey bebek hareketi değil zaten en erken 22. Haftada hissedersin dedi. Anahtar kilit mekanizma ... bişeylerden bahsetti hissedebileceğin mekanizma yok dedi. Pek anlamadım hı hı dedim.
Bebişin de keyfi yerindeydi uyuyordu, 16+5 çıktı, bir hafta önden gidiyormuş.
Bebişe bu doktor da kız dedihangisine inanacağm şimdi ben
Kot elbisesini tütüsünü sevsinler onun:) kızlara öyle güzel şeyler var ki hastane çıkışı tütülü olanlar bile var :)Teyzelerii kızımın cicilerine bakın çok beğendim ya. Bizim bebekliğimizde beyaz zıbın varmış başkada bişimiz yokmuş.
çok teşekkür ederim eve gidince hemen denicem . çünkü artık başım da ağrımaya başladı tıkanıklıktan .....Coldmix diye bir damla var yakana yada yastığa damlatıyorsun. Bebekler için yeşil kutulu büyükler için mavi kutulu olarak satılıyor. Doktoruna bir sor kullanılabilirse yakana bir damla damlat burnun açılsın. Evde de sıcak suya bir damla okaleptüs yağı damlatırsan o da rahatlatır. Gece yatarken de bunların hiçbirini yapamıyorsan başucuna yarım soğan koy. Kızıma uyguladığım ve rahatlatan yöntemlerdir. Ayak tabanına elma yağıda sürebilirsin birer damla yada viks.
Burnun biraz açılınca da okyanus suyu ile temizle canım daha çabuk atlatırsın hastalığı geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?