2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Erkek diyen doktorun verdiği resim bu. Bugün resim vermedi kız diyen i
Gönlüne göre versin inşallah Rabbim. Erkek derken prof olan kesin mi konuştu. Ya da hangisi daha kesin konuştu canım.Tam olarak kaç haftalıksın
Prof pipinin fotosunu bile çekmişti bu da kız görüyorum erkek olsa daha net olurdu dedi. Hatta bu da pipinin resmi profun verdiği ama kordon mu acaba diyorum şimdi bugünki dr kafamı karıştırdı. Ayrıntılıda daha net anlaşılır zannediyorum.

benimde geçen ay 3.6 çıkmıştı ilaç kullaniyorum haftaya çarşambaya hem kadındoguma hem dahiliye ye randevu aldım tekrar tahlil yapicak doktpr

Aaa şuan çokk şaşkınım ama sana resim verdiler pipisinin öyle hatırlıyorım bu doktor baktımı ki bacak arasına şimdi bende şüpheye düştüm alışverişte yapıyorum bide yaa nolcak şimdi tekrar gidicekmisin doktora

ben trendyoldan aldım bir kaç parça hamileler için güzel şeyler var ..tavisye ederim

Ultrasonda kordon hep bebeğin bacak arasındaydı epey bi süre göremedi doktorum. Kordondan ayrılıp pipiyi görünce erkek dedi. Belki değişir kordondur o dedim,bunu görmesem zaten söylemeyecektim ama gördüm dedi. Pipiyi gördüyse önceki doktor sanki bu doktor yanılmış gibi geldş bana.

Anaaa Pipiyi görmemiş miydiniz canım siz

Kordon muydu acaba gördüğümüz

Hiç bir şeyden emin değilim bu saatten sonra :)
Hayırlısı ne ise o olsun inşallah Ben seni rüyamda görmüştüm erzurumdaymışsınız sana ziyarete geliyorum birinin düğünü varmış falan. Offff ne karmaşık bir rüya Sana pirana diye sesleniyorum süslenmişiz püslenmişiz kızını bile gördüm şaka gibi.. Bilincin altı çok fena

Ayy ne güzel rüya hayra çıksın inşallah:) ne giymiştim düğünde

Ben yiyorum canım ohh misa gibi araştırmıştım sakıncası yoktu
geçmiş olsun canım gerçekten normalde çekerim de hamile olunca çok zor oluyor. doğal yollarla halletmeye çalışıyoruz. doğal da olsa her içip yiyeceğim şeyde yine de bir acaba yan etkisi olur mu bebeğe zararı olur mu diye düşünüyoruz. bir an önce hepimiz iyileşelim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…