2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
aynen canm birde pipi kordonla karısabiliyor kız daha net olur sen kız mı istiyordun peki hatırlayamadım ?
Evet canım gönlümdekini Allah biliyor ys kız olsun istiyorum. Benim kız kardeşim yok kızımın olsun istiyorum. Doğumumda yapayalnızdım yanımda eşim bile yoktu hep dedim ki bir kız kardeşim olsa böyle rezil olmazdım o yüzden kuz istiyorum ama Allah hayırlısı. Eyse onu nasip etsin

Slm kızlar
Bebegini kaybeden arkadaşım geçmiş olsun umarım cabuk atlatır sağlıkla bebeğini kucağını alırsın
Minikpirana gözün aydın
Bende tedirginim bu günlerde haftaya çarşambaya randevum
Fotoda ben erkeğe benzettim bebeğini hayırlısı olsun

Arada kalmakta çok zor ama :) bidahaki kontrole kadar kafan hep karışık olacak :) bendr haftaya cumayı sabırsızlıkla bekliyorum,belki kız der :)
Ayrı tılı var 3 hafta sonra. Orada daha net belli olur heralde o zamana kadar aradayım maslesef:)

Belki de hadi bakalım :) biz bu kadar kız istiyoruz ya kesin erkek olur hıj

Ayrı tılı var 3 hafta sonra. Orada daha net belli olur heralde o zamana kadar aradayım maslesef:)

Belki de hadi bakalım :) biz bu kadar kız istiyoruz ya kesin erkek olur hıj
Ben bişeyi çok istersem o olmaz zaten :) hayırlısı canım ya tek isteğim sağlıkla şu süreci tamamlayıp kucağımıza almamız.. kız,erkek farketmez hepsi evlat.

amin canm yalan yok benmde gönlümden gecen kız :) Allah herkese saglıkla gönlünden geçeni versin..

Bence erkek ben inanamadım bu doktoruna birde hiç kordona benzemiyor o resim pipi :)).

Gözünaydın aydın cnm, bazen tedirgin oluyoruz acaba mı diyoruz ama onlar orada iyiler çok şükür. Bazen eşime diyorum ki keşke karnımız şeffaf olsa da sürekli görsek :)

Ben bi sürü aldım 2tane arkadaşımdan aldım, 2kendim, 2de beli lastikli bolmubol normal tiril tiril pantolon aldım :) hm de güzel lc de bir beden büyük al ama hatta kilo alırım diyorsan iki beden
2li testimin sonucu çıkmış halbuki daha 3.gündü :) raporu telden görüntüleyemedim ama birazdan bilgisayardan bakıcam açılırsa. Telefondan sadece bukadarı gözüküyor
Buyur burdan yak değere göre erkek, bakalım bu teoride çürüyecek mi tutacak mı
Seninde kız teoriye göre
kızlar benim ikilideki serbest b-hcg değerim 49,9 çıkmış sizce cinsiyet ne olur
Sınırdasın erkek ama tutarsa teori
Teyzelerii kızımın cicilerine bakın çok beğendim ya. Bizim bebekliğimizde beyaz zıbın varmış başkada bişimiz yokmuş.
Duramayan anne yapmışlar :) o elbiseyi ne zaman giyecek
laaaaa söyledin mi pipi resmî war elimde diye

Prof un kontrol süresi geçti mi ona gitseydin bir de aynı şikayetle

Neee kız mı :)) ayy belki benimkide değişir haftaya cuma gideceğim bende.
Kızlar daha çok erken zaten degismesi normal. Cinsiyet gelişimleri 16.haftadan sonra tamamlaniyor bu haftalarda zaten hepsinde var o cikinti ve cogu dr kordonu pipi sanıyor . Ben 4 yıl önce, oglumda dr 16. Haftada büyük ihtimal erkek ama 20te kadar alışveriş yapma degisebilir demisti. Hatta iki arkadasima 16da erkek demuslerdi de ayrintilda çıkmışti kiz oldugi
Bence bizde de çoğu erkek degisecek cok erken tahminde bulundu doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…