2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben lcw tavsiye ederim özellikle pantolonları üst de zaten bulursun ayrıca salaş gomleklere de bakin

Ay inananıyorum 2li teste görede mi cinsiyet tahmini oluyor kızımda 47idi serbest bhcg

Ben en azından benimkinin değişeceğini düşünmüyorum(büyük konuşayım :) ) görmese söylemezdi,eminim.. tanıyorum doktorumu fazla garanticidir.

çok az ama benim yıllardır öyle
çünkü benim hem anne tarafım hem baba tarafım yüksek tansiyon hastası olduğu için 16 yaşından beri çok az tuz tüketirim.
Evet o zaman tuz tuketmemen en sagliklisi.ben çağlayi tuza banip banip yiyorum gunde 1 avuc tuz yiyorum valla :/

Ay çağla çıktı mııııı hamile manavından mı buldunuz yoksa tabi bazı bölgelerde daha erken çıkıyor ankarada yok daha
Canim ben siirtte yasiyorum,burda ciktiysa ankarada kesin çıkmıştır.bende dün gördüm aldim daha yeni gelmis buralara.normal bildiginiz manava pazara bi bakin bakim mutlaka vardir

Canim ben siirtte yasiyorum,burda ciktiysa ankarada kesin çıkmıştır.bende dün gördüm aldim daha yeni gelmis buralara.normal bildiginiz manava pazara bi bakin bakim mutlaka vardir
Ay bende uzun suredir eşimi göndeiyorum markete ondan haberim yok akşam soyleyeyim eşim baksın :) sagol kuzumm

Canım bende baktımda online da bayaa indirim vardı ama erkenmi acaba 14 hafta oluyorum yarın

Bu cinsiyeti drğişenler yaa inşallah değişmez banada doktor %100 dedi renkli de çekti ultrason ama içime şüphe düştü napıcam herkez erkek yeleği ayakkabısı başlamış bile benim kendi ailemin ilk torunu olucak yengemler bile yapıyo kv de başlamış şüpheye düştüm cidden moralim bozuldu yaa

Kızlar ikili test kan sonucum çıkmış değerin böyle olması normal mi çok düşük değil mi?

Eklentiler

• E116DB1B-B511-4F3C-AF29-0C024A9A32F7.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 94
Kızlar ikili test kan sonucum çıkmış değerin böyle olması normal mi çok düşük değil mi?
Çok düşük canım moralini bozmayayım ama biraz önce netten araştırdığımda düşük olmasının sakıncalı oldugunu risk oldugu anlamına geldiğini okumuştum serbest bhcg değeri ppa yazanı bilmem kaç katı olması gerekiyormuş kızımknkine baktım ppa 4.55 bhcg 47 yani yaklaşık 10katı olmalı galiba ama netten iyice bibak bende bakıyorum tekrar yanlıs anlamısımdır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…