- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #14.161
Kızlar ikili test kan sonucum çıkmış değerin böyle olması normal mi çok düşük değil mi?
Gönlünce olsun kuzum. Benim ultrason fotosunu görsen bebeği zor bulursun okadar karışıkEki Görüntüle 2124033 Erkek diyen doktorun verdiği resim bu. Bugün resim vermedi kız diyen i
Prof pipinin fotosunu bile çekmişti bu da kız görüyorum erkek olsa daha net olurdu dedi. Hatta bu da pipinin resmi profun verdiği ama kordon mu acaba diyorum şimdi bugünki dr kafamı karıştırdı. Ayrıntılıda daha net anlaşılır zannediyorum.
Geçen hafta erkek demişti bir prof, kız diyen sürekli gittiğim doktorum. 10 gün önce gitmiştim profa[/QUOTE
Aslinda bi öyle bi böyle demek yerine 16. Haftadan önce söylemeseler daha mantikli oluyo bu durumda. Ben 12. Hafta kontroldr cinsiyeti görünüyor mu diye sorunca henüz cok erken dedi ve bakmadi bile belki görürmüyüz diye. Muhtemelen 1 ay sonrali kontrolümde anca ögrenicem kismetse. Insan hevesleniyor bisiler almak istiyor ama gec olsun güc olmasinKızlar daha çok erken zaten degismesi normal. Cinsiyet gelişimleri 16.haftadan sonra tamamlaniyor bu haftalarda zaten hepsinde var o cikinti ve cogu dr kordonu pipi sanıyor . Ben 4 yıl önce, oglumda dr 16. Haftada büyük ihtimal erkek ama 20te kadar alışveriş yapma degisebilir demisti. Hatta iki arkadasima 16da erkek demuslerdi de ayrintilda çıkmışti kiz oldugi
Bence bizde de çoğu erkek degisecek cok erken tahminde bulundu doktorlar
Doğru diyorsun canım insanları saçma sapan duygulara sokuyorlar kesin görünce söyleseler kimse hayal kırıklığına uğramayacakAslinda bi öyle bi böyle demek yerine 16. Haftadan önce söylemeseler daha mantikli oluyo bu durumda. Ben 12. Hafta kontroldr cinsiyeti görünüyor mu diye sorunca henüz cok erken dedi ve bakmadi bile belki görürmüyüz diye. Muhtemelen 1 ay sonrali kontrolümde anca ögrenicem kismetse. Insan hevesleniyor bisiler almak istiyor ama gec olsun güc olmasin
Canım endişe etme. İki değer yazılıyor karşısına ml cinsinden ve MoM cinsinden. Seninkini mom değerinden yazdıkları için düşük. Ml cinsinden yazsalardı yüksek bi rakam olurdu. Endişelenme :)Kızlar ikili test kan sonucum çıkmış değerin böyle olması normal mi çok düşük değil mi?
İnternetten Hastalıkları araştırmayın size tavsiyem bende bunu çok yapıyorum.büyük endişelerle doktora gidiyordum hep kızıyor doktorlar internetten bakmayın böyle şeylere diyeÇok düşük canım moralini bozmayayım ama biraz önce netten araştırdığımda düşük olmasının sakıncalı oldugunu risk oldugu anlamına geldiğini okumuştum serbest bhcg değeri ppa yazanı bilmem kaç katı olması gerekiyormuş kızımknkine baktım ppa 4.55 bhcg 47 yani yaklaşık 10katı olmalı galiba ama netten iyice bibak bende bakıyorum tekrar yanlıs anlamısımdır inşallah
Ben 12+2 yim ama şişlikten dolayı olmuyor normalde giydiğim pantolonlar. Normale döner diye bekledim ama baktım devamlı düğmeler açık geziyorum aldım bitane ama büyük rahatlık yani. Tavsiye ederim. Hatta ben 1 beden büyün aldım nasılsa kilo alıcam diye :)Canım bende baktımda online da bayaa indirim vardı ama erkenmi acaba 14 hafta oluyorum yarın
Çok düşük canım moralini bozmayayım ama biraz önce netten araştırdığımda düşük olmasının sakıncalı oldugunu risk oldugu anlamına geldiğini okumuştum serbest bhcg değeri ppa yazanı bilmem kaç katı olması gerekiyormuş kızımknkine baktım ppa 4.55 bhcg 47 yani yaklaşık 10katı olmalı galiba ama netten iyice bibak bende bakıyorum tekrar yanlıs anlamısımdır inşallah
Cnm sanırım direkt mom değerleri bunlar. Öyleyse normal.
Mesela bende t beta 89.9 IU/ml ama yanında mom değeri var o da 0.66
Sonuç kısmında risk cutt of değerinin altında yazıyor ki doktorum da aradı sonuçların çok güzel dedi
çCanım endişe etme. İki değer yazılıyor karşısına ml cinsinden ve MoM cinsinden. Seninkini mom değerinden yazdıkları için düşük. Ml cinsinden yazsalardı yüksek bi rakam olurdu. Endişelenme :)
izmirde var göndereyim istersen arkdasimAy çağla çıktı mıııııhamile manavından mı buldunuz yoksa tabi bazı bölgelerde daha erken çıkıyor ankarada yok daha
Sağol kuzum :** eşime söyledim markete bakmış çağla değil ama badem varmış onunla idare ederim 15güne de çağla çıkar galiba :))izmirde var göndereyim istersen arkdasim
Olmamıştır canım o kadar hassas değiller karnımızda kesenin içinde hiç olmadığı kadar güvendeler uzan ayaklarının altına yastık koy dinlen geçer :))Arkadaşlar,yerden bişey alıp kalkarken ters hareket yaptım.Sağ tarafım acayip kasıldı.Sanki orası elliyorum sertleşti gibi?Bebek nerdedir?Bi şey olmuş mudur?elliyorum bastırıyorum çok sert
Çok saol cnm.Sağ bacağım ve kasığım karnım fena kasıldı.Uzanıyorum BakalımOlmamıştır canım o kadar hassas değiller karnımızda kesenin içinde hiç olmadığı kadar güvendeler uzan ayaklarının altına yastık koy dinlen geçer :))
Geçmiş olsun, bır lımonu sık sıcak suya , bal , bırazda zencefil (az ama) karıştır iç. Bol kivide ye. Boğazın ağrıyorsa sirke ile gargara yap.Kızlar nasılsınız inşaAllah iyisinizdir ben grip oldum tüm kış olmadım olmadım sağolsun minik oğlum oldu sonra ondan sanırım bana geçti zor nefes alıyorum bebeğimi şükür Rabbime hissediyorum ama napsam iyi gelir bana bir akıl verin ilk Bebeğimde de 14. Haftada grip oldum bi ay sürdü bu da öyle olmaz inşaAllahvarsa yapabileceğim önerilerniz söyleyin lütfen. Dr a gitmem zor yine giderim bi şekilde oğlanı bırakıp anneme ama ilkinde tek bi ilaç vermedikleri için yine vermezler diye düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum ..
Benimde 11 aylık bebegim var bazen ister istemez ters hareketler yapıyorum onunla ilgilenirken. Biraz öncede benim karnım taş gibi oldu hemen oturdum geçti çok şükürÇok saol cnm.Sağ bacağım ve kasığım karnım fena kasıldı.Uzanıyorum Bakalım
Benımde bugün kasıklarım çok ağrıyor. Adet olacakmış ım gibi. Umarım gecer dınlenınce.Benimde 11 aylık bebegim var bazen ister istemez ters hareketler yapıyorum onunla ilgilenirken. Biraz öncede benim karnım taş gibi oldu hemen oturdum geçti çok şükür
Bi grafik ya da oran yazmıyo mu hiç rapordaKızlar ikili test kan sonucum çıkmış değerin böyle olması normal mi çok düşük değil mi?
Çok ayakta kalınca öyle oluyorBenımde bugün kasıklarım çok ağrıyor. Adet olacakmış ım gibi. Umarım gecer dınlenınce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?