2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar ikili test kan sonucum çıkmış değerin böyle olması normal mi çok düşük değil mi?

Cnm sanırım direkt mom değerleri bunlar. Öyleyse normal.
Mesela bende t beta 89.9 IU/ml ama yanında mom değeri var o da 0.66
Sonuç kısmında risk cutt of değerinin altında yazıyor ki doktorum da aradı sonuçların çok güzel dedi

Gönlünce olsun kuzum. Benim ultrason fotosunu görsen bebeği zor bulursun okadar karışık

Geçen hafta erkek demişti bir prof, kız diyen sürekli gittiğim doktorum. 10 gün önce gitmiştim profa[/QUOTE
Aslinda bi öyle bi böyle demek yerine 16. Haftadan önce söylemeseler daha mantikli oluyo bu durumda. Ben 12. Hafta kontroldr cinsiyeti görünüyor mu diye sorunca henüz cok erken dedi ve bakmadi bile belki görürmüyüz diye. Muhtemelen 1 ay sonrali kontrolümde anca ögrenicem kismetse. Insan hevesleniyor bisiler almak istiyor ama gec olsun güc olmasin

Doğru diyorsun canım insanları saçma sapan duygulara sokuyorlar kesin görünce söyleseler kimse hayal kırıklığına uğramayacak

Kızlar ikili test kan sonucum çıkmış değerin böyle olması normal mi çok düşük değil mi?
Canım endişe etme. İki değer yazılıyor karşısına ml cinsinden ve MoM cinsinden. Seninkini mom değerinden yazdıkları için düşük. Ml cinsinden yazsalardı yüksek bi rakam olurdu. Endişelenme :)

İnternetten Hastalıkları araştırmayın size tavsiyem bende bunu çok yapıyorum.büyük endişelerle doktora gidiyordum hep kızıyor doktorlar internetten bakmayın böyle şeylere diye

Canım bende baktımda online da bayaa indirim vardı ama erkenmi acaba 14 hafta oluyorum yarın
Ben 12+2 yim ama şişlikten dolayı olmuyor normalde giydiğim pantolonlar. Normale döner diye bekledim ama baktım devamlı düğmeler açık geziyorum aldım bitane ama büyük rahatlık yani. Tavsiye ederim. Hatta ben 1 beden büyün aldım nasılsa kilo alıcam diye :)

Canım endişe etme. İki değer yazılıyor karşısına ml cinsinden ve MoM cinsinden. Seninkini mom değerinden yazdıkları için düşük. Ml cinsinden yazsalardı yüksek bi rakam olurdu. Endişelenme :)
ç
Evet dediğiniz gibi sanırım, yarın zaten kontrolüm bakalım neymiş öğreneceğiz artık

Arkadaşlar,yerden bişey alıp kalkarken ters hareket yaptım.Sağ tarafım acayip kasıldı.Sanki orası elliyorum sertleşti gibi?Bebek nerdedir?Bi şey olmuş mudur?elliyorum bastırıyorum çok sert

Arkadaşlar,yerden bişey alıp kalkarken ters hareket yaptım.Sağ tarafım acayip kasıldı.Sanki orası elliyorum sertleşti gibi?Bebek nerdedir?Bi şey olmuş mudur?elliyorum bastırıyorum çok sert
Olmamıştır canım o kadar hassas değiller karnımızda kesenin içinde hiç olmadığı kadar güvendeler uzan ayaklarının altına yastık koy dinlen geçer :))

Geçmiş olsun, bır lımonu sık sıcak suya , bal , bırazda zencefil (az ama) karıştır iç. Bol kivide ye. Boğazın ağrıyorsa sirke ile gargara yap.

Çok saol cnm.Sağ bacağım ve kasığım karnım fena kasıldı.Uzanıyorum Bakalım
Benimde 11 aylık bebegim var bazen ister istemez ters hareketler yapıyorum onunla ilgilenirken. Biraz öncede benim karnım taş gibi oldu hemen oturdum geçti çok şükür

Benimde 11 aylık bebegim var bazen ister istemez ters hareketler yapıyorum onunla ilgilenirken. Biraz öncede benim karnım taş gibi oldu hemen oturdum geçti çok şükür
Benımde bugün kasıklarım çok ağrıyor. Adet olacakmış ım gibi. Umarım gecer dınlenınce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…