- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #14.381
Bugün düne göre çok çok azdı.Ama tamamen kurtulabiliceğimi sanmıyorumÇok şükür iyi çıktı canımseninki de iyi çıkacak inşallah kasık ağrın devam ediyor mu?
Hahaha:)) dimi ooo büyümüş derler:)sende haftasını söyle millet haftası iki haneli ta karışır kafaları
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahBugün düne göre çok çok azdı.Ama tamamen kurtulabiliceğimi sanmıyorumBenim yarım rahimli oluşumdan kaynaklanıyo.Bazen çok ümitsizliğe kapılıyorum.İşim çok zor.Bebeğimi 9 ay taşıyabilicek bi rahimim yok.Artık takdiri ilahi kaderde ne varsa o olucak
Öyle düşünme arkadaşım dua et kendine dikkat et inş en iyi zamanda doğarBugün düne göre çok çok azdı.Ama tamamen kurtulabiliceğimi sanmıyorumBenim yarım rahimli oluşumdan kaynaklanıyo.Bazen çok ümitsizliğe kapılıyorum.İşim çok zor.Bebeğimi 9 ay taşıyabilicek bi rahimim yok.Artık takdiri ilahi kaderde ne varsa o olucak
Seninki iyi yüz üstü yatıyo benimkinin kafa aşağıda ayaklar yukarda çok uğraştık dönmedi doktor çok inatçı diyo ve muane 1 saate yakın sürdü ama tık yok dönmedi ensesini çat pat ölçtükKızlar hepinize teşekkür ediyorum tek tek alıntılayamadım. Yüz üstü yatan bebişim burda
Saol canim.İçim biraz ferahladı yazdıklarını okuduktan sonra.Dediğin duayı okıycam.Duadan başka yapabiliceğim bişey yok zaten.Rabbim hepimizin yardımcısı olsunÖyle düşünme arkadaşım dua et kendine dikkat et inş en iyi zamanda doğar
Tahmidiye diye bir şifa duası var çok etkili benim prematüre doğup bağırsağı patlayan bir bebeği oldu arkadaşımın ölecek deyip eve gönderdiler bizi çünki ameliyata alamıyorlar ve bebek iki aylık ölecek denen bebek sağlıklı bir mucize olur herşey Allah'ın elimde dua et sağlığına dikkat et pozitif düşün
Ya inan doktor resmini çekip veriyim. DEdi size bn anlamıyorum ilk gebelik ya ondan sanırım kordon sandım onu ama doktor bn ısrar edince 3,4 kere baktı %100 dedi yine sorayım dedim çok sağol canım cevabın için o zaman alışverişe devam bu arada senin attığın resmî göremedimPipi işte bak benimki de buydu 11+4te 12+1görünürken.
Benim kız 52cm doğmuştu bu da bacaklar uzun, boylu olacak sanırım. Hadi inşallah bizi bekletme hemen dr un daha odasındaykrn yaz
Test sonucunu almaya gittiğinde baktır bi daha nub una bakarmısınız de açılı ise erkek bel kemiğine paralelse kız:)))) görürsün muhtemelen 12.13te artık belirginleşmiş oluyor çünkü.
Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine hersey insanlar için bu hayatta
12+4tü 1hafta önde ama 3.haftadır dr söylüyor cinsiyeti
Biz bu duayı bebek için okuduk 19 kere sayısıSaol canim.İçim biraz ferahladı yazdıklarını okuduktan sonra.Dediğin duayı okıycam.Duadan başka yapabiliceğim bişey yok zaten.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Şimdi baktım dediğin duayı buldum canım.Saol bende bol bol okıyım inşallah hem dediğin gibi sıkıntim azalir hemde bebişim için dua ederim.Allah razı olsun canım❤Biz bu duayı bebek için okuduk 19 kere sayısı
Çok kere 19 okuduk Allah'ın izniyle şifa buldu
duanın mealinide okuyabilirsin benim yakın arkadaşımdı hergün görüşürdük çok hevesliydi hamileliğinde 29 haftada Doğum yaptı çok içim daralmıştı benimde bebek böyle olunca
Bu duayı okumak bana baya huzur vermişti inş çok sağlıklı huzurlu bir hamilelik geçirirsin
evet olabilir. Bazen gerim gerim geriliyorlar ya o anda bacaklarini da hesaba katmis olabilir.Bacaklar dahil boyunu söyledi dr sanıyorum çünkü baş popo ölçülüyorya bu haftalarda bizim dr bacaklarla söylediğini düşünüyorum.
Benim de sabah dümdüz nereye gitti diyorum. Gece yatarken bi bakiyorum 5 aylik resmenGöbişler ne alemde kızlar benimki akşam şişiyor sabah pısıyor :)
O kadar iyi anlıyorum ki seni. 16. haftaya girdim, herkes geçti artık bişi olmaz diyor ama ben de aynı senin gibiyim. burada da haberler aldıkça sıradaki ben miyim acaba diyorum, engel olamıyorum.Kızlar ben hala streslerimi atamadım 12. Hafta oldu ya biley olursa diye kafayı yiye yiye bir haldeyim tırlattım galiba doktorda diyor yolunda herşey ben inanmıyorum oğlumda da olmuştum ama bun da daha kötü oldum çalışmak bile çık zor geliyor hatta cinsiyeti bile merak edemiyorum mutlu olamıyorum sürekli ağlıyorum
Buradaki haberler beni de çok etkiliyor. İstemsizce insanın aklına hep kötü şeyler geliyor. Biraz daha büyüsünde bebişlerimiz kurtuluruz inşallah bu düşüncelerden.O kadar iyi anlıyorum ki seni. 16. haftaya girdim, herkes geçti artık bişi olmaz diyor ama ben de aynı senin gibiyim. burada da haberler aldıkça sıradaki ben miyim acaba diyorum, engel olamıyorum.
Cnm bu aralar giremedim doktora sonucu götürdüm birşey YÖK deyip gönderdi üstünde durmadım dün doktora gittim ikili test yaptırdım cinsiyeti şuan birşey diyemem 10 gün sonra gel dediElieshaylz seni hiç göremiyorum, test sonucun ne oldu? Benım gıbı yuksek çıkmıştı diye hatırlıyorum. Bana avedıte yapıldı. Bu hftsonuna doğru çıkacak. İnş negatif çıkarda rahatlarım.
Seni çok iyi anlıyorum aynısını yaşadık kızım ateşler içindeydi bana bulaştı bende doktor ilaç vermedi 1 hafta yataktan kalkamadım tuzlu su gargara ballı süt iç doktorlar kızıma da bana da ilaç vermedi yatarak atlattık çok geçmiş olsunKızlar, kronik faranjitim var. Hamileliğim başladığından beri nerdeyse haftada bir bağdemciğim şişiyo ama müdehale etmiyorum 2 güne geçiyordu. Bugün yine şiş ve ağrım var yanlıs bu sefer ateş ve halsizlikte var biraz.
Ne öneriyordunuz boğaz enfeksiyonu için? Zencefil tehlikeli diye kullanmak istemiyorum ama bilemedim
Bence sürme cnm int okudum bu zamanlar sivilce artar imişKızlar sivilce sorunu yaşayan var mı aranızda. Normalde regl dönemlerinde 1 2 tane çıkar geçerdi. Ama 2 günde 4 5 tane sivilce çıktı yüzümde. Çok kötü hissediyorum kendimi
Birde hamilelik öncesi hametan yanık ve yara kremi varya ondan sürerdim sivilcelere. hem kolay sönüyor hemde iz kalmıyor sürünce. şimdi de sürsem bebeğe zatarı olur mu ki
Ben çok şükür hiç bir zaman yoğun şekilde bu sorunu yaşamadığımdam şimdi zor geliyor. Elim yanlışlıkla çeneme değse duramıyorum acısındanBence sürme cnm int okudum bu zamanlar sivilce artar imiş
Doğal yöntemler bitkisel kürler yap yerine sonuçta krem de bir ilaç sayılır çok minik azdan birşey olmaz ama doz arttıkça risk
11 yaşından beri yıllardır sivilce ile mücadele ederim bende hep var
Hamile pantolonunda bel lastiği olur ayarlanan bence mağazaya iade et gidip deneyerek bakarak al lcw mağazalarında var kızıma hamile iken almıştımMerhaba bayanlar birşey soracağım lcw den hamile pantolonu alanlar belde ayarlama lastiği yok internetten sipariş vermiştim ama beli bol geldi nasıl daraltıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?