2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bendede 4 tane çıktı ve büyük acıyor diş macunu iyi geliyor yatarken sürüyorum ama tamamen beyaz nanesiz olması lazım şişini indiriyor sonrasında söndüğü zaman lekeler içinde gün içinde limon sürüyorum 1 saat sonra yıkıyorum

Aynen sana katılıyorum kızlar baston .Mac’lerenok hafif chicco da güzel baston alın çünkü ilerde değiştirmek zorunda kalmazsınız tecrübeli anneler olarak baston bebek arabası alın dua edersiniz çünkü ilerde baston bebek arabası almanıza gerek kalmıyor kullanım ve hafifliği yönünden önem taşıyor

Limonu ilk defa duyuyorum canım. Bende süreyim o zaman. Ah o acı çok fenaymış

Ama sivilceni sıkmamaya çalış cnm çünkü zararı olabiliyor Bu dönemde artar yazıyordun Benin’de çenemde var bioderma nın akne için yüz temizleme jeli çok işime yarıyor

Limonu ilk defa duyuyorum canım. Bende süreyim o zaman. Ah o acı çok fenaymış
Bazende gece yatmadan sürüyorum gerçekten bi ara düzenli yapıyordum sürünce tüm yüzüme sürüyorum sadece sivilceye değil. Gerçekten yüzüm pürüzsüz olmuştu herhün üşenmeden yapabilsem keşke ama bazende unutuyorum fikir olsun sizlere de :)) denenmişş onaylanmış :) bide çilek mevsimi geldiğinde tüm yüzüme çilek sürüyorum 2 saat sonra yıkıyorum çilekte çok güzel pürüzsüzleştiriyor ama çilek yokken limon :)))

Ama sivilceni sıkmamaya çalış cnm çünkü zararı olabiliyor Bu dönemde artar yazıyordun Benin’de çenemde var bioderma nın akne için yüz temizleme jeli çok işime yarıyor
Sıkmak değilde devamlı elim gidiyor. Kendimi tutmaya çalışıyorum.
Ayy ne güzel doğal çözümler. Denerim mutlaka canım çok sağol

Hayırlı olsun olsun, sağlıklı gelsin bıdıklarımız.

Merhaba bisi sorcam sizlere.
Benim dvit dusuk cikti kan testinde.
Bu bebegi etkiler mi?
Dr. Kontrolum nisan ayinda doktora sormalimiyim?
Alt sinir 30 bende 10.12 cikti.
Nette bisilerde okuyunca tedirgin oldum.
Bilen varsa bana bilgi verebilirmi?

Test sonucunu almaya gittiğinde baktır bi daha nub una bakarmısınız de açılı ise erkek bel kemiğine paralelse kız:)))) görürsün muhtemelen 12.13te artık belirginleşmiş oluyor çünkü.

Test sonucunu almaya gittiğinde baktır bi daha nub una bakarmısınız de açılı ise erkek bel kemiğine paralelse kız:)))) görürsün muhtemelen 12.13te artık belirginleşmiş oluyor çünkü.

Telefondan ultrason resmini yüklemeye çalıştım buraya, ama olmadı dosya yükle kısmından da ayrıntılı düzenlemeden de denedim, resim yükleyebileceğim bir pencere açılmadı

Canm bu konudan bende cok muzdaribim,vücudumda bile cıkıyor eskiden regl ve yum da yüzümde cıkardı simdi sürekli cıkıyor dr una bir sor benm bugun kontrolüm var sorucam bi öneride bulunursa yazarm sanada

Bu bebegi etkiler mi?
Canım dvitamini eksikte olsa hamileyken vitamin verilmiyormus bebege zararlıymıs bende yeni sordum doktora benmde eksikti hamilelik öncesinde

Canm bu konudan bende cok muzdaribim,vücudumda bile cıkıyor eskiden regl ve yum da yüzümde cıkardı simdi sürekli cıkıyor dr una bir sor benm bugun kontrolüm var sorucam bi öneride bulunursa yazarm sanada
Kontrolüm 3 hafta sonra canım benim. Mesajını merakla bekliyorum o zaman senin :)

Canım dvitamini eksikte olsa hamileyken vitamin verilmiyormus bebege zararlıymıs bende yeni sordum doktora benmde eksikti hamilelik öncesinde
Cok tesekkurler.
Merak etmistim sorsam mi diye cunku kemikleri etkileyen bir vitamin o sebepden kafama takilmisti

Bu bebegi etkiler mi?
Benim 8.53 çıkmıştı, doktorum tek seferlik devit ampul verdi. Kontröl gününü bekleme bence sadece kan tahlilini sormak için doktora gidebilirsin ben öyle yapmıştım.

Bende de çok sivilce oldu zaten önceden vardı ama bu seferkiler resmen iltihaplı çok acıyor hepte sıktım limonu deneyeyim bende

Araya haftasonu girdi ya devletin aciline ölümcül hale gelmedikçe gitmek istemiyorum işkence resmen oralar. Şimdilik sadece boğazım şiş ateşim düştü. Bağışıklığım çok güçlüdür normalde hiç hasta olmam vitamin de kulaknıyorum halbuki ama işte kapmışım demek biyerden. Ihlamuru denicem ben de sanmıyorum bi etkisi olsun boğaz enfeksiyonuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…