- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #14.401
Bendede 4 tane çıktı ve büyük acıyorBen çok şükür hiç bir zaman yoğun şekilde bu sorunu yaşamadığımdam şimdi zor geliyor. Elim yanlışlıkla çeneme değse duramıyorum acısındanÇünkü sağolsunlar 5 sivilcenin 3 tanesi çenemde toplandı hatta bildiğin yan yana sıraya girdiler
Aynen sana katılıyorum kızlar baston .Mac’lerenok hafif chicco da güzel baston alın çünkü ilerde değiştirmek zorunda kalmazsınız tecrübeli anneler olarak baston bebek arabası alın dua edersiniz çünkü ilerde baston bebek arabası almanıza gerek kalmıyor kullanım ve hafifliği yönünden önem taşıyorİyi bir konuya değinmişsin arkadaşım
Travel sistem kesinlikle önermem arkadaşlar,2ayrı parçası toplasanız 1 yıl kullanılmıyor ayrıca araç bagajlarına sığmıyor ya bağajı kaplıyor,ben oğlumda sonradan baston bebek arabası aldım travel yepyeni duruyor
Chicconun liteway modeli ya da macleranın 180 derece yatan yeni doğan uyumlu baston pusetini tavsiye ederim
Canım çok teşekkür ederim ama sonucuna baktım protein 300mg çıkmış çok yüksek yani bakalım nolcakGeçmiş olsun cnm bol su içmek fayda eder mi acaba. İnşallah kısa zamanda geçer
Limonu ilk defa duyuyorum canım. Bende süreyim o zaman. Ah o acı çok fenaymışBendede 4 tane çıktı ve büyük acıyordiş macunu iyi geliyor yatarken sürüyorum ama tamamen beyaz nanesiz olması lazım şişini indiriyor sonrasında söndüğü zaman lekeler içinde gün içinde limon sürüyorum 1 saat sonra yıkıyorum
Ama sivilceni sıkmamaya çalış cnm çünkü zararı olabiliyor Bu dönemde artar yazıyordun Benin’de çenemde var bioderma nın akne için yüz temizleme jeli çok işime yarıyorBen çok şükür hiç bir zaman yoğun şekilde bu sorunu yaşamadığımdam şimdi zor geliyor. Elim yanlışlıkla çeneme değse duramıyorum acısındanÇünkü sağolsunlar 5 sivilcenin 3 tanesi çenemde toplandı hatta bildiğin yan yana sıraya girdiler
Limon yağı temizler, sadece minik su ve tuz ile ovunca peeling etkisi yapar cildi yağdan arındırmak lazımLimonu ilk defa duyuyorum canım. Bende süreyim o zaman. Ah o acı çok fenaymış
Bazende gece yatmadan sürüyorum gerçekten bi ara düzenli yapıyordum sürünce tüm yüzüme sürüyorum sadece sivilceye değil. Gerçekten yüzüm pürüzsüz olmuştu herhün üşenmeden yapabilsem keşke ama bazende unutuyorum fikir olsun sizlere de :)) denenmişş onaylanmış :) bide çilek mevsimi geldiğinde tüm yüzüme çilek sürüyorum 2 saat sonra yıkıyorum çilekte çok güzel pürüzsüzleştiriyor ama çilek yokken limon :)))Limonu ilk defa duyuyorum canım. Bende süreyim o zaman. Ah o acı çok fenaymış
Sıkmak değilde devamlı elim gidiyor. Kendimi tutmaya çalışıyorum.Ama sivilceni sıkmamaya çalış cnm çünkü zararı olabiliyor Bu dönemde artar yazıyordun Benin’de çenemde var bioderma nın akne için yüz temizleme jeli çok işime yarıyor
Ayy ne güzel doğal çözümler. Denerim mutlaka canım çok sağolBazende gece yatmadan sürüyorum gerçekten bi ara düzenli yapıyordum sürünce tüm yüzüme sürüyorum sadece sivilceye değil. Gerçekten yüzüm pürüzsüz olmuştu herhün üşenmeden yapabilsem keşke ama bazende unutuyorum fikir olsun sizlere de :)) denenmişş onaylanmış :) bide çilek mevsimi geldiğinde tüm yüzüme çilek sürüyorum 2 saat sonra yıkıyorum çilekte çok güzel pürüzsüzleştiriyor ama çilek yokken limon :)))
Hayırlı olsun olsun, sağlıklı gelsin bıdıklarımız.Cnm bu aralar giremedim doktora sonucu götürdüm birşey YÖK deyip gönderdi üstünde durmadım dün doktora gittim ikili test yaptırdım cinsiyeti şuan birşey diyemem 10 gün sonra gel dedi
Heyecanla merak ediyorum hayırlı sağlıklı olsun da
Test sonucunu almaya gittiğinde baktır bi daha nub una bakarmısınız de açılı ise erkek bel kemiğine paralelse kız:)))) görürsün muhtemelen 12.13te artık belirginleşmiş oluyor çünkü.
Test sonucunu almaya gittiğinde baktır bi daha nub una bakarmısınız de açılı ise erkek bel kemiğine paralelse kız:)))) görürsün muhtemelen 12.13te artık belirginleşmiş oluyor çünkü.
Hee anladm canm,yani bende sasrdm uzun bir cocuk bekliyorum cunku ben 1.80 im 58 cm doğmusum :))Canım baş popodur o benimki totalde yaklaşık boyunu söylüyor geçen hafta banada 9cm demişti
Canm bu konudan bende cok muzdaribim,vücudumda bile cıkıyor eskiden regl ve yum da yüzümde cıkardı simdi sürekli cıkıyor dr una bir sor benm bugun kontrolüm var sorucam bi öneride bulunursa yazarm sanadaKızlar sivilce sorunu yaşayan var mı aranızda. Normalde regl dönemlerinde 1 2 tane çıkar geçerdi. Ama 2 günde 4 5 tane sivilce çıktı yüzümde. Çok kötü hissediyorum kendimi
Birde hamilelik öncesi hametan yanık ve yara kremi varya ondan sürerdim sivilcelere. hem kolay sönüyor hemde iz kalmıyor sürünce. şimdi de sürsem bebeğe zatarı olur mu ki
Canım dvitamini eksikte olsa hamileyken vitamin verilmiyormus bebege zararlıymıs bende yeni sordum doktora benmde eksikti hamilelik öncesindeMerhaba bisi sorcam sizlere.
Benim dvit dusuk cikti kan testinde.
Bu bebegi etkiler mi?
Dr. Kontrolum nisan ayinda doktora sormalimiyim?
Alt sinir 30 bende 10.12 cikti.
Nette bisilerde okuyunca tedirgin oldum.
Bilen varsa bana bilgi verebilirmi?
Kontrolüm 3 hafta sonra canım benim. Mesajını merakla bekliyorum o zaman senin :)Canm bu konudan bende cok muzdaribim,vücudumda bile cıkıyor eskiden regl ve yum da yüzümde cıkardı simdi sürekli cıkıyor dr una bir sor benm bugun kontrolüm var sorucam bi öneride bulunursa yazarm sanada
Cok tesekkurler.Canım dvitamini eksikte olsa hamileyken vitamin verilmiyormus bebege zararlıymıs bende yeni sordum doktora benmde eksikti hamilelik öncesinde
Benim 8.53 çıkmıştı, doktorum tek seferlik devit ampul verdi. Kontröl gününü bekleme bence sadece kan tahlilini sormak için doktora gidebilirsin ben öyle yapmıştım.Merhaba bisi sorcam sizlere.
Benim dvit dusuk cikti kan testinde.
Bu bebegi etkiler mi?
Dr. Kontrolum nisan ayinda doktora sormalimiyim?
Alt sinir 30 bende 10.12 cikti.
Nette bisilerde okuyunca tedirgin oldum.
Bilen varsa bana bilgi verebilirmi?
Çok geçmiş oldun ,8 buçuk haftalıkken bende yaşadım ateş halsizlik ve faranjit,ıhlamur,bal limon demedim olmadı 2. Günden sonra acillik oldum
parolün serumunu taktılar,soğuk buhar ve ardından nebülizatörden ventolin verdiler
Kadın doğumcu da ordaydı sıkıntı olmaz dedi
Evde nebülizatör varsa ventolinr devam et dedi ağrı ateşte parol kullan dedi
Sen ilerlemeden dr a görün,butda yazılanlara göre birşey kullanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?