2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Canım size de geçmiş olsun neyseki atlatmışsınız. İlaç taraftarı biri değilim ben de çok çok kötü olmadıkça ağrı kesici bile içmem. Dinlenmeye pek fırsatım olmicak ama bakalım teşekkür ederim

Merhaba bisi sorcam sizlere.
Benim dvit dusuk cikti kan testinde.
Bu bebegi etkiler mi?
Dr. Kontrolum nisan ayinda doktora sormalimiyim?
Alt sinir 30 bende 10.12 cikti.
Nette bisilerde okuyunca tedirgin oldum.
Bilen varsa bana bilgi verebilirmi?

Doktoruna sor canım o en iyisini bilir.
Ben 8. Haftada ölçtürmüştüm seninki gibi çıktı doktorum damla verdi kullandım, yükseldi.
Burda kullanan birkac kişi daha vardı

Şimdiden üzme kendini canım, hiç belli olmaz. Şimdi bebeği erken dogacaklara ciğer geliştirici iğne falan yapıyorlar. Tıp ilerledi. Ama içimden bir ses yavrularımıza kavuşup, güzel günlerden bahsedeceğiz diyor

Kizlarrrrr gunaydin.. nasilsinizzzz. Ben doktordan ciktim 2li testim temiz cok sukur...doktoruma sordum bir kez daha ultrasonla bakalim mi diye doktor cocugun kulagi sagir olur her hafta yapmayalim dedi... kizlar sizin de aklinizda olsun her hafta baktirmayin... bu arada kan sonucum 48 cikmis bu duruma gore cinsiyet ne oluyor .hadi tahmin yapinn....

Cok tesekkurler.
Merak etmistim sorsam mi diye cunku kemikleri etkileyen bir vitamin o sebepden kafama takilmisti
Banada hamile kalınca bıraktırdılar canm bebegin kafatasının kemikleşmesine sebep oluyormus beyin gelişimi icin zararlı yani sen yindede dr unla görüs

Aynen arkadasa katiluyorum ben kizimda chicco nun buyuk arabasindan almistim cok zor hem bbek hem araba hem canta bende gittim magazaya geri degistirdim baston aldim cok da memnun kaldim

Kizimda travel sistem kullanmistim rahat etmistim ama onun arabasi artik kullanilamaz durumda bunun katlanmasi filan gayet iyi gorunuyordu evet kucuk bagajli araciniz varsa sorun oluyor ama biz gurbetciyiz diye arabalarimizda hep buyuk hacimlileri tercih ettigimizden sikinti olmuyor memlekete giderken boş donuste agzina kadar doldurup geliyoruz ahh analarimiz ahh nasil haklarini oderiz bilmiyorum :)

7 gün sürüyor tavuklu çorba ballı süt vs iç az kalmış geçer inş

Günaydın kızlar :) ikili sonucunu almaya gidiyoruz, inşallah ultrasona sokar, hiç umudum yok ama, randevusuz gittiğim için

İnşallah canım inşallah tek temennim o.Rabbim yüzümüzü güldürsün

Merhaba kızlar bende ikili test sonucumu aldım, dr çok iyi dedi..papp-a sonuç 272.0, mom 0.8; t-hcg sonuç 60.4, mom 0.59; nt sonuç 0.8 mm, mom 0.63...down 1:29700; yaş 1:831; trizomi 18/13 1:99000...tarama riskleri cutoff değeri altındadır yazıyo...dr yüzde 80 erkek dedi, gene bi pipi gördük ama 3 te 1 yanılma payımız gene var 2 haftaya kesinleşcek dedi

Kızlar sonucumu gösteremedim doktora izinliymiş, anlayan bakabilir mi?

Eklentiler

• 1A1F9221-9C74-4667-B0AD-DEEC6663A18F.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar bir günde iki kez ultrasona girmek sıkıntı olur mu sizce..Bir de geçen hafta girdim.Bir daha bu kadar sık girmem inşallah. Rabbim hepimizin yavrusunu korusun

Kızlar bir günde iki kez ultrasona girmek sıkıntı olur mu sizce..Bir de geçen hafta girdim.Bir daha bu kadar sık girmem inşallah. Rabbim hepimizin yavrusunu korusun
Bu ultrason olayında benim doktorum sadece ultrasonun zararı yok demişti, netten de araştırdım 2000lerden önceki ultrasonların beyin hasarına neden olduğu çalışmalarla kanıtlanmış, ama şu anki yüksek teknoloji aletlerin kanıtlanmış hiç bir zararı yokmuş. Yalnızca ultrasondan bahsediyorum, benim doktorum çok fazla kalp dinletmiyor.

Göbişler ne alemde kızlar benimki akşam şişiyor sabah pısıyor :)

Maşallah canım.Benim son bir haftadır ayrıca şişti sabah akşam aynı toparlak bir karın var sanırım baya karnım olacak. Hamile pantolonu aldımm hayatımda ilk kez 36 beden aldım gripten dolayı birkaç günde kilo verdim ama hızla alacağımı düşünüyorum.

Doktorun öyle dediyse üzülme canım giremedin diye, cihazların kalitesini bilmiyoruz. Gerçekten çok sık girmek de iyi değil. Benim doktorum da izinliymiş sadece sonucu aldım
Cok sukur sonuclarimiz temiz. Beni nisan in 4 unde cagirdi gecer mi o kadar zamannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…