2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bu hafta kimlerin cinsiyeti belli olacak netleşecek bakalım
Beeeennnn çarşamba günü devlet hastanesinde 3 lü tarama için randevum var eşim izin alcak benle gelecek. Eğer cinsiyet söylemezlerse ki 17 haftalık olcaz gittiğimizde o zaman burada bir tıp merkezi var 30 TL ye bakyorlarmis ona gitcez öğrenecez inşallah cinsiyeti

Bu zamana kadar hiç tahmin yapıldımı kuzum

Kızlar cok fena rüya gördüm
Hastanedeyim doğuruyorum kız bebek. Göğüslerim süt dolu masallah akiyor hep neyse. Zorlu bir dogum olmuş oluyor bebeği sonra getirecek babası siz evinize gidip dinlenedurun diyorlar. Hastanede dinleniyorum uyuyorum. Sonra bebeğimi getiriyorlar neredeyse 3 yasinda sacli konusan bir bebek.
Bu iste bi terslik var diyorum bu benim bebegim degil, hem yeni dogmus bebek bu kadar sacli ve boylu olamaz diyorum. Benim bebegim gibi de hissetmiyorum kokusu o değil diyorum hem yeni dogan bebek nasil konussun saçmalamayın bana cocugumu getirin diyorum aglamaya basliyorum. Benim yavrum kimlerde diyorum asiret kürtlerden bir aile geliyor o senin cocugun konusmasi da Allah vergisi iste ne guzel diyor. Kadini oracikta bogazliyorum siz değiştirdiniz degil mi diye. Polise savciliga heryere başvurur süründürürum sizi bana bebegimi getirin diyorum kadin tırsıyor biraz oyle uyaniyorum.

Ayyy kabusmuş resmen...hamileyken böyle rüyalar görülüyo.bebeğinizin cinsiyeti bellimi

Merhaba bisi sorcam sizlere.
Benim dvit dusuk cikti kan testinde.
Bu bebegi etkiler mi?
Dr. Kontrolum nisan ayinda doktora sormalimiyim?
Alt sinir 30 bende 10.12 cikti.
Nette bisilerde okuyunca tedirgin oldum.
Bilen varsa bana bilgi verebilirmi?
Benimde düşük çıkmıştı 6 haftalıkken aynı değerlerde senin gibi d-vit damla verdi doktorum herhün 9 damla,12 haftalık kontrolümde 14 küsüre çıkmış alt sınır 25 dedi dr um devam et dedi,sıkıntı yapma ama dr un damla vermedi mi?

Kontrolüm 3 hafta sonra canım benim. Mesajını merakla bekliyorum o zaman senin :)
Canım sordum,bu haftadan itibaren azalmaya başlayacak aksine pürüzsüzleşecek o yuzden birşey kullanma dedi,doğal maskeler falan yapabilirsin dedi sende kullanma bence

Kızlar merhaba ben randevumdan çıktım. Şok olduk doktor %100 erkek dedi 12. Haftada %70 kız ama daha erken 2 hafta sonra gel demişti bu sefer kesin erkek dedi :) daha şoku atlatamadık :) bi kızımız vardı oğlumuz olsun isterdik tabi ama tedaviyle zor elde edince sağlıkla olsunda kız erkek farketmez diyorduk Rabbim erkek annesi olmayıda tattıracakmış inş

Ayy maaşallahh Allah ın mucizeleri bitmez..çokda güzel olmuş

Cnm gozunaydin rabbim isteyen herkese nasip eder insallah

Cnm gozun aydin rabbim isteyen herkese nasip eder insallah

Gözünüz aydınnn çok sevindim gerçektenn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…