2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ayyy çok sevindim canımmm hayırlı olsun inşallah sağsalim kucağınıza alırsın

Gözün aydın, sağlıkla gelsin inşallah:)

maşallah canım çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin inşallah. işte erken söyleyince değişebiliyor malesef. o yüzden 15-16. haftalarda daha net oluyor.

Kızlar benim bir oğlum olacakmış. Allah hayırlı ve sağlıklı evlat versin. Ben kesinlikle cirkinlestim cillendim ve sivilcelendim
ohh süper canım sağlıkla gelsin minnak oğluş bana da %51 erkek dedi ben de senin gibi çirkinleştim, bakalım ne çıkacak. ama gitmeme daha tam 1 ay var.

Saglik ocaginda yaptirdim o vermedi.
Kendi doktorumda kontrolum nisan ayinda

Benimde çarşamba ama daha 13 haftalık olacağız söylerler mi bilmiyorum.Sizinkini söylerler büyük ihtimal canım.

Kalbini pek dinletmiyorlar.Aman atsında şimdilik duymasamda olur

Kızlar belki saçma olacak hatta ben bile en büyük derdim bu olsun diyorum kendi kendime ama bişey sormak istiyorum :)
Çok gülmek bebeğe zarar vermez dimi.
Az önce istanbullu gelinin dünkü bölümünü izlerken baya bi güldüm karnım falan gerildi sanki korktum bi anda. Olmaz değil mi birşey

Yaa maşallah sana çok sevindim ne güzel bi kızın var bide oğluşun olcak rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Canım çook ama çok sevindim gerçekten gözün aydın ne güzel ikisinide tadacaksın inan kendim gibi sevindim benimde bi kızım var 12.haftda radyolog kız bu kıza benziypr sedi bende erkek istiyordum tabi ne yoksa o isteniyor Rabbim gönlüne göre vermiş kuzum sağlıkla al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…