2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Örgü örmeye ne dersiniz ? Mesela bebek battaniyesi ben oruyorum bakın bunun aynısı ve aynı rengi
Ayyyyyy cok guzelmis cnm ya bayildim valla. Ama ben orguden modelli yapamiyorum ben solak oldugum icin annemde gosteremiyor bana zaten annem orer ....

Canım hamileyken böyle kötü rüyalar görülüyor bende dün gece çamaşırımın kN içinde olduğunu gördüm uyanıyorum kıpkırmızı gitti yavrum diyorum o kadar etkisinde kaldım ki sabah hemen lavaboya gidip baktım.Daha dün gördüm ultrasonda ama grip olduğum için dünde hapşırığa çevirdi arka arkaya 5 6 kez hapşırdığım oldu karnım kasıldı o yüzden korktum bilinçaltı heralde Rabbim korusun

benide eklermisin canim gunbatimi123 yas 27 sehir istanbul sat6aralik

Elizay bak buda benim bebişimin cinsiyet belli değildi yaptıpımızda ilk bebek olduğu için ortak renk olsun dedik oğluşum sağlıcakla uyusun içinde inşallah ama bn senin kadar marifetli değilim tabi annem yapıyo

Eklentiler

• 60B57B76-6A3E-4DA5-8CE9-DB941DCD1F73.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 66
Cok guzelmis canim..misil misl uyusun bebislerimiz insallah

Elizay canım ha gi hastanede yaptıracaksın ayrıntılıyı ve daha önceden randevu al ak gerekiyor mu. Önümüzdeki iki üç hafta ankaradayım belki orada yaptırırım ayrı tılıyı

Gözün aydın canım ne güzel iki çocuğun da tadını alacaksın Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın.Benim annemde erkek olduğunu öğrenince 3 embriyon daha var sonra onlardan koydurursun o da kız olur diyor siparişle oluyordu çünkü bende anne ben bir bunu hayırlısıyla çıkartayım da onu o zamam düşünürüz dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…