2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Simdi geldik 2li testten 11+5 ve kizimiz geliyor bebegim 13+0 ense kalinligimiz iyi durumda.. 12cm 75 gr agirliginda buda cinsiyet meraki olan annelerimiz icin paralel cift cizgi kiz bebek :)
Çok emin olma canım alışverişe başlama sakın. 10-15 gün daha bekle derim. Her şey gönlünce olsun

Gule gule cnm dikkat edin kendinize

:) hepsinin yeri ayrı diyorlar gerçekten öyle mi göreceğim inş kızımın yeri farklı ilk göz ağrım en yakın arkadaşım ama erkek annesi olmakta ap ayrı diyorlar Rabbim hayırlı sağlıklı evlat olmalarını nasip etsin

Şimdi cinsiyet değişince durum güncellemesi yapayım 2li taramada beta 36 çıkmıştı o tuttu nubu pareleldi kız demiştik ama o tutmadı. Cin takvimine göre erkek demişti o tuttu. Erkekte bulantı olmaz derler ama 12. Haftaya kadar bulantım oldu kızımda 16. Haftaya kadar sürmüştü. Yüzümde sivilceler çıkmıştı bu hamilelikte her iki cünsiyette olan birşey galiba. Aklıma gelen bunlar şimdilil

Canım kalp atışı teorisi tuttu mu peki?

Bugün belim sırtım kasıklarımda çok ağrı var kızlar arada kasıklarıma bıçak gibi sancı giriyor gripten dolayı çok öksürdüm ama bugün baya baya azaldı niye böyle oldu kaç gündür zorladım ondan mı acaba birde dün tüm akşam arka arkaya hapşırdım bilemiyorum ılık duş alıyorum ilaç saati gelene kadar ateşim yükseliyor çünkü bir atlatsam hayırlısıyla çok zormuş hamilelikte hasta olmak

2. Kuzun hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Hala mide bulantım ve iştahsızlığım devam ediyor dediklerini içemiyorum maalesef ama dediğin gibi azaldı geçicek 2-3 güne sanırım. Teşekkür ederim :)
Benimde bulantim yokken yavaş yavaş başladı bu hafta arttı, en ufak şey midemi bulsndiriyor ama istahim çok baya çok 65 kilo olmuşum

Ay yesinler sizin battaniyelerinizi hepsi çok tatlı .Güle güle kullan.

Teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun. Allah hepimizin ailesine sevdiklerine uzun ömürler versin.

Kızlar bir günde iki kez ultrasona girmek sıkıntı olur mu sizce..Bir de geçen hafta girdim.Bir daha bu kadar sık girmem inşallah. Rabbim hepimizin yavrusunu korusun
Herhangi bi sorun mu oldu da iki defa girmen gerektiki Allah korusun. Benim ense ölcümünü yapamadi doktor bebek cok hareketli diye ayni gün bakip bi daha rahatsiz etmeyelim dedi bir hafta sonrasina randevu verdi. Normalde de ayda bir gidiyorum kontrole.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…