2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Teşekkür ederim. Herşey bizim için ama çok korktum. Gencim belki de biraz ondan ama allah bir daha yaşatmasın inşallah.

Hayir olsun insallah ama dizi film görmüssün mübarek

bebek bile mutlu olmustur sen güldükce ben öbür türlüsünü düsünemiyorum bile... Gecen haberlerde gördüm. Üc aylik hamilr kadini kocasi pompali tüfekle vurmus. Kadin yogun bakimdaymis ve bebegi yasiyormus. Yani demem o ki keske sadece gülmeyle karnimiz gerilse

Çok şükür yok ama benim evhamlılığım işte.Sınradan da bir zararı olur mu diye pişman oldum

Çok emin olma canım alışverişe başlama sakın. 10-15 gün daha bekle derim. Her şey gönlünce olsun
2.kizim artik kiz bebek cinsiyetini 9 haftadan gormeye basladim diyebilirim :) alisveris cok yapmam kizimdan kalanlar epey var hastane cikisi filan alirim hepsi bu 4 boyutluda da cinsiyeti gorduk ama hepsi video formatinda keske video atabilme imkanimizda olsaydi. Guzel temennilerin icin cok tesekkur ederim amin insallah hepimizin gonlunce olur..

Oyy oyy maşallah :) valla ben de çok sevdim, daha rahatım. Mide bulantım çok rahatsız etmiyor, canım her şeyi yemek istiyor. Çok ayakta durduğumda biraz belim ağrımaya başlıyor sadece o kadar :)

Bana baksana ozaman :)))

Eklentiler

• 84F76B75-FAB3-460F-8DBF-9BC8CDC8EA0B.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 65
  • 0076C6DD-5B66-4778-BA1D-4736293BFBA6.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 61
Arkadaşlar pztsi inşallah nifty testi yaptıracak.Acaba aç karnına yada tok karnına fark eder mi?Doktora sormadım?Bilen var mı?

Ben hiç sevmedim canımm benim bu aya kadar hiç midem bulanmadı çok çok rahattım ama 1 haftadır o kadar midem yanıyoki 2 gündür de bulantım var nolucak böyle ben de bi terslik var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…