- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #14.781
Saol canım.Sağlıklı kucağımıza alalım da inşallah cinsiyet çok onemli deil aslında sadece çok merak ediyodum öğrendim sonundaGozunaydin cnm. Eeee artik kiz anneleri aciklanmaya basliyorrrrrrrrrr
Hiç kilo almadım 1 kilo verdim suda çok çok fazla içiyorum çük susuyorum çünküGecenin 2. Sorusu
Toplamda kaç kilo aldınız ve kaç litre su içiyor sunuz?
Ben 3 kilo aldım, 2-2,5 litre içmeye zorluyorum
Yok canım içmiyorum normalde de içmem zaten sevmiyorum hiç tat alamıyorum oldum olası. Fanta Sprıte daha iyi geliyor sinemaya falan gittiğimde Sprıte içiyorum. Evde portakal suyu sıkıyorum. Daha karışık sıkmak için katı meyve sıkacağı da var ama parçalarını yıkamak zor geliyor büyük birşey o yüzden öyle sıkmıyorum kendisini yemek daha iyi. Koruyucu var yaa ne de olsa içlerinde
Bu testi bir arkadaşım bana 1,5 sene önce yapmıştı ama testin adının bu olduğundan emin değilim. 2018 yılına kadar hamile kalırsan erkek sonra bilmem kaç yılına kadar kız olcak demişti
2017 aralıkta son anda hamile kalarak erkek teorisini tutturdum
canım senin oğlun mu olcak cümle içinde sübliminal mesaj vermişsin bizeHiç kilo almadım 1 kilo verdim suda çok çok fazla içiyorum çük susuyorum çünkü
Amin cnm sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla alalım kuzularımızı kucağımıza inşBen 2 kilo verdim hala gebeliğe başladığım kilonun altındayım şeker hastasıyım insülin kullanıyorum onun etkisi var sanırım günde 3 litreden fazla sıvı tüketmeye gayret ediyorum. Allah hepimize sağlıklı gebelikler geçirmeyi nasip etsin.
Benimde aynen öyleydi su tatlı gibi geliyordu içtikçe içim bulanıyordu ama çok şükür geçti2 kilo aldim ben. 3lt falan iciyorumdur. 1-2hafta önce su icerken midem bulaniyodu ama simdi düzeldi cok sükür
Her birimiz farklıyız ama böyle paylaşımlar sorular güzel oluyor,zamanla içersin inşL Loaded güzel sorular sormussun :) zararlı yiyeceklerden uzak durmaya calisiyorum . Özellikle ilk hamileligimde aşırı dikkatliydim. Şimdi çay falan içiyorum kahvaltıda ama sınırlı sayıda . En fazla 2 bardak .
Hamile kaldığımda 46 yada 47 kiloydum . Simdi 50 kiloya gelmişim .
En büyük problemim su içmek . Bulantı yüzünden öyle sogumustum ki bulantim bitmesine rağmen hala icemiyorum en fazla 1 lt içiyorumdur .
Bende durumlar böyle :)
Doğrudur ama arada içiyorum çok sık değilHazır meyve sularına ne diyorsunuz ?
Kesinlikle icilmemesi gerekiyormuş ama içiyorum arada
Allah seni neye dikkat etmişcanım senin oğlun mu olcak cümle içinde sübliminal mesaj vermişsin bize
Ayy cok sevindim canim benim ne kadar sanlisin bir prens bir prenses saglikli sihhatli kucagina da alirsin insallahKızlar merhaba ben randevumdan çıktım. Şok olduk doktor %100 erkek dedi 12. Haftada %70 kız ama daha erken 2 hafta sonra gel demişti bu sefer kesin erkek dedi :) daha şoku atlatamadık :) bi kızımız vardı oğlumuz olsun isterdik tabi ama tedaviyle zor elde edince sağlıkla olsunda kız erkek farketmez diyorduk Rabbim erkek annesi olmayıda tattıracakmış inş
hiç kilo almadım kısmını es geçtim(ben aldımda) o yüzdn cümlenin geirisiyle baya ilgilendm deAllah seni neye dikkat etmiş
Canim vallahi yine heveslendirmek gibi olmasin ama benimkini 11. Haftada kiza benziyor demisti ve bildi kizim oldu. Genelde biliyorlar arada istisnalar oluyor ama her zaman olmuyor bence dogrudur :)Merhabalar selamlar.. doktordan çıktım şimdi de detayli ve ikili test yaptirdim 12. Haftamiz.
%80 kiz dedi doktor, cok sevindim ama bir yandan da o kadar heveslenmek istemedim. Cok duydum kiz bekleyip 14. Haftada erkek oldugunu ögrenenleri(
Sizce bu %80lik oran dogrumudur kizlarrr
Bende her şeyi yiyorum hamur işleri çikolata kendime engel olamıyorum kilo aldikca paikolojim bozuluyor ilk 4 haftayı saymazsak bende 7 kilo aldım şuan 65 im.mayonez tursu salam sosis dısında geri kalan her şeyi yemeye başladım
ilk 1.5 ay fln sadece yogurtlu makarna ve peynir ekmekle durdugum için cok kilo aldm ama simdilerde dikkat ediyorum diş etlerim cok kanıyo süt içmeye başladm
onun dısında hiç dikkat etiyorm desem yeri var he bi de ciğ sebze tüketmiyorm mevsm sebzelerinden yiyorm domates biber almaya daha baslamadk mesela hormonludur diye
Hayırlı olsun kızın Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.Merhabalar selamlar.. doktordan çıktım şimdi de detayli ve ikili test yaptirdim 12. Haftamiz.
%80 kiz dedi doktor, cok sevindim ama bir yandan da o kadar heveslenmek istemedim. Cok duydum kiz bekleyip 14. Haftada erkek oldugunu ögrenenleri(
Sizce bu %80lik oran dogrumudur kizlarrr
Kizlar gobisler ne durumda ben daha 10. Haftadayim ama pantolonlarim rahatsiz ediyor biraz basenlerden de aldim sanki biraz cikti bile gobegim Havalar cok soguk burda kar var yuruyuste yapamiyorum mide bulantisi aserme derken saldim gitti ama su bulantilar gecsin havalar ilisin hergun duzenli yuruyuse baslayacagim hamilelik kilolari ne zor veriliyor biliyorum bir de cok kilo alip catlak olusumundan da korkuyorum
bende 64 olmuşmdur en son 63.5 tim korkuyorm hakretlerim kısıtlancak dogumu zorlaştırıck diye yoksa kilodur verilir sonraısndaBende her şeyi yiyorum hamur işleri çikolata kendime engel olamıyorum kilo aldikca paikolojim bozuluyor ilk 4 haftayı saymazsak bende 7 kilo aldım şuan 65 im.
Inşallah 80 olmam.
yaa olsn canım iki testide yaptımş oldn böylelikle ama bn tahmn yapamyormÇok mutsuzumNifty’de yeterli fetal dna bulunamadığı için tekrar kan verdim. Eğer yine sonuç çıkmazsa ikili test süresini kaçıracağım için mecbur bugün ikili yaptırdım
Cinsiyet söylemedi, kendi doktoruma gitmedim zaten. Bence bu ultrason o kadar iyi değil. Ama anlayan olursa tahminleri alabilirim
Kaçıncı haftada yaptırdın niftyi? Bunun olabileceğinden bahsetti banada doktorum o yüzden 12. Haftaya erteleyip yaptırdık. 12+1 ‘ dim yaptırdığımda. Çok şükür sıkıntı çıkmadı. Daha erken yapılan haftalarda yeterli dna bulunamadığı için testi tekrarlamak gerekiyor dedi garanti olsun diye 12. Haftayı bekletti.Çok mutsuzumNifty’de yeterli fetal dna bulunamadığı için tekrar kan verdim. Eğer yine sonuç çıkmazsa ikili test süresini kaçıracağım için mecbur bugün ikili yaptırdım
Cinsiyet söylemedi, kendi doktoruma gitmedim zaten. Bence bu ultrason o kadar iyi değil. Ama anlayan olursa tahminleri alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?