2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Koruyucudan dolayı benimde içime sinmiyor canim

Aynı sseyi bende duydum benimde tuttu ama doğruluğu tartışılır :)

Amin cnm sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla alalım kuzularımızı kucağımıza inş

2 kilo aldim ben. 3lt falan iciyorumdur. 1-2hafta önce su icerken midem bulaniyodu ama simdi düzeldi cok sükür
Benimde aynen öyleydi su tatlı gibi geliyordu içtikçe içim bulanıyordu ama çok şükür geçti

Her birimiz farklıyız ama böyle paylaşımlar sorular güzel oluyor,zamanla içersin inş

Hazır meyve sularına ne diyorsunuz ?
Kesinlikle icilmemesi gerekiyormuş ama içiyorum arada
Doğrudur ama arada içiyorum çok sık değil
Herşeyide evde her an hazırlayamayınca bazen haxıra kaçıyoruz

Ayy cok sevindim canim benim ne kadar sanlisin bir prens bir prenses saglikli sihhatli kucagina da alirsin insallah

Canim vallahi yine heveslendirmek gibi olmasin ama benimkini 11. Haftada kiza benziyor demisti ve bildi kizim oldu. Genelde biliyorlar arada istisnalar oluyor ama her zaman olmuyor bence dogrudur :)

Bende her şeyi yiyorum hamur işleri çikolata kendime engel olamıyorum kilo aldikca paikolojim bozuluyor ilk 4 haftayı saymazsak bende 7 kilo aldım şuan 65 im.
Inşallah 80 olmam.

Hayırlı olsun kızın Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.

Çok mutsuzum Nifty’de yeterli fetal dna bulunamadığı için tekrar kan verdim. Eğer yine sonuç çıkmazsa ikili test süresini kaçıracağım için mecbur bugün ikili yaptırdım

Cinsiyet söylemedi, kendi doktoruma gitmedim zaten. Bence bu ultrason o kadar iyi değil. Ama anlayan olursa tahminleri alabilirim

Eklentiler

• 36411A47-1404-4BB7-B64F-3CF7FB9E3F20.webp
    11 KB · Görüntüleme: 77

Bende sırf çatlak korkusundan kilo almak istemiyorum

amiin inşallahhh sağlıkla.. yahu hiç bitmeyecek heyecan anlaşılan.. ama Allahtan bu hafta iştahım açıldı da gömüyorum her şeyi hapur hupur ehueheu..
Ense kalinligi 1,56 cikti perinatolog da kendi doktorum da gayet iyi dediler

Bende her şeyi yiyorum hamur işleri çikolata kendime engel olamıyorum kilo aldikca paikolojim bozuluyor ilk 4 haftayı saymazsak bende 7 kilo aldım şuan 65 im.
Inşallah 80 olmam.
bende 64 olmuşmdur en son 63.5 tim korkuyorm hakretlerim kısıtlancak dogumu zorlaştırıck diye yoksa kilodur verilir sonraısnda
yaa olsn canım iki testide yaptımş oldn böylelikle ama bn tahmn yapamyorm

Kaçıncı haftada yaptırdın niftyi? Bunun olabileceğinden bahsetti banada doktorum o yüzden 12. Haftaya erteleyip yaptırdık. 12+1 ‘ dim yaptırdığımda. Çok şükür sıkıntı çıkmadı. Daha erken yapılan haftalarda yeterli dna bulunamadığı için testi tekrarlamak gerekiyor dedi garanti olsun diye 12. Haftayı bekletti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…