2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yüzde payını yüksek tutmuş canım . Doğru olabilir tabii ama sen yinede birdahaki muayenene kadar kız üstünde durmamaya çalış hayal kırıklığı olmasın

cok mu acaba yaaa daha 14 teyiz ama bi anda şiştim engel olamadm ben
Valla ilk 2 ayda cok sacmalamadim cunku midem cok kotuydu ne duzen kaldi ne bir sey aldim kiloyu. Ama 2-3 haftadir cok dusenli besleniyorum yine de ibre durmadan yukseliyor benim bunyem boyle heralde 30 kilo alicam. Nerdeyse haftada bir kilo aliyorum yaaa.

yaa olsn canım iki testide yaptımş oldn böylelikle ama bn tahmn yapamyorm

Ben de üst fotoda, ortadakini pipiye benzettim ama kordon da olabilir bilmiyorum
Kadın da bişey demedi, ben de panikten sormadım.

10+5’de yaptırdım, hafta uygun denmişti ama benim kilo sorunum var. Aşırı kilolu kişilerde bebek dna’sı yetersiz çıkabiliyormuş malesef. %2,5 ihtimal ama tabi ki beni buldu

Haftada biraz erken kiloda etken olmuş. Olsun canım geç olsun güç olmasın sonuç güzel gelsinde gerisi önemli değil.

Yüzde payını yüksek tutmuş canım . Doğru olabilir tabii ama sen yinede birdahaki muayenene kadar kız üstünde durmamaya çalış hayal kırıklığı olmasın
İlk hamileliğimde 12. Haftada %80 kız ama yinede kimseye söyleme 16. Haftada netleştirelim demişti doktorum biraz garanticidir. Kızım oldu sonuç olarak :) kızdır o değişmez :)

Yaaa kizlar sunun tatliligina bakin cinsiyetimiz belli olsunda annem bundan yapicak cok tatli yaaaaa

Eklentiler

• Screenshot_2018-03-19-13-10-14-1.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 76
bnmde aynı sabha düzgn kahvaltı yapıyorm öğle biraz fazla yiyrm akşamda normal ama yok hep yükselişte altın gbiyiz bence hiç düşmüyo hep cıkıyo

ben erkektn baska bişey düşünemiyorm artk bence erkektir seninde biz eylül anneleri cogunluga uymalıyız :))

bnmde aynı sabha düzgn kahvaltı yapıyorm öğle biraz fazla yiyrm akşamda normal ama yok hep yükselişte altın gbiyiz bence hiç düşmüyo hep cıkıyo
Ben 57 den 80’i gördüm canım yaa boşver herşey olacağına varıyor :)
Şimdi öyle değilim mesela aşırı almıyorum neden bilmiyorum :) kilo dediğin nedir ki 40 günde 58 kiloya düşmüştüm :) ye gitsin,can boğazdan gelir

bende 75 80 e cıkar muhtemelen :))
yiyorum valla dün eşimle akşam bişeyler atıştıralm dedk yedik sonra eşim kalktı masadan ben devam etim 10 dk sonra geldi hala mı yiyosun sen diyo gülüyo dedm daha yeni başladm ki beennn demin yemiyodummm

Hayatında kilo alacağın en güzel dönem bu. Hamilelik dışında kiloya alerjim var ama hamileyken sınır yok :) ye canım ye,yarasın :)

ben erkektn baska bişey düşünemiyorm artk bence erkektir seninde biz eylül anneleri cogunluga uymalıyız :))

Hahah aynen eylül ayı çok erkek yaptı benden sonrakiler bile öğrendi, ben daha öğrenemedim o yüzden kızdır diye düşünüyodum.
Ama bu işaretlediğim şey içime şüphe düşürdü

Eklentiler

• 798977E6-8E12-4BC1-9EB9-E5CBA77A23A1.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 111
Hahah aynen eylül ayı çok erkek yaptı benden sonrakiler bile öğrendi, ben daha öğrenemedim o yüzden kızdır diye düşünüyodum.
Görmek istiyosun ondanmı görüyosun acaba canım :))) hiç net değil orasıı :))) kendimi gördüm sende

bnde bi benzettim şimdi orda bişey var o kesin ama bebeğin arkası mı dönüük yüzü mü onu anlayamadm ya bn niye hiç anlamıyorum bu ultrasondan

Görmek istiyosun ondanmı görüyosun acaba canım :))) hiç net değil orasıı :))) kendimi gördüm sende

Hahaha farketmez aslında ilk çocuk

bnde bi benzettim şimdi orda bişey var o kesin ama bebeğin arkası mı dönüük yüzü mü onu anlayamadm ya bn niye hiç anlamıyorum bu ultrasondan

Yalnız değilsin cnm ben de hiç anlamıyorum. Arkası dönük gibi geldi bana. Anlayanlara hayranım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…