2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
ne oldu ki canım kötü bişey mi dediler

Merhaba oh oh maşallah bu grup cinsiyetleri öğrendi nerdeyse :)
Hadi bana da bi tahmin :)
Senin ikinci erkek geliyor
Ben hep kız gördüm canım ama sonuç erkek tersi olur derler
Bi senin ters çıktı sanırım grupta başka varım acep ben de ilk rüyamda erkek gördüm dr önce usg de gösterdi sonra çıkarıp bezlerken gördüm ve sonuç 11/12/13hafta da erkek dedi ve kesinleştirdi.
Iyi cevap olurdu.
Bunların tek nedeni fesatlik. Ohh sefam olsun canımın istediğini yiyorum. Benimde Karnım 6 aylık gibi. Havalar isinir 2 haftaya yürüyüşe başlayacağım aksamlari.
Bende sahilde yürürüm diye avutuyorum kendimi taşındım yağmur çamur dinmiyor maşallah:))
Maşallah gözün aydın tuttu mu teoriler merak ediyorum

hasret0587 RECES sağolun kızlar

Gözüm döndü dünden beri alışveriş sitelerindeyim
Sefan olsun çok abartmadan yap canım bizde pazartesi eşimle Bjk store a girdik hastane çıkışı, çıtçıtlı badi ve polar bi akt üst takım aldık. Bu da Beşiktaşlı bebiş olacak:) diğerlerinde hiç oda süslemesi falan yapmadım hevesim yoktu bunda baya çingene çadırı yapmaya niyetim var odayı bakınıyorum bende sürekli

Ho
hoşgeldin kiz annesi aramıza:) kiz mi istiyordun amin canım insallah
Hoşbuşdum canım, aslında kız erkek fark etmezdi benim için fakat babası hep kız olacak içime doğuyor diyordu. Sağlıklı, hayırlı evlat olsun tek dileğimiz o. Ama cinsiyet kesinleştiği için de çok mutluyum, severken kızım diye severim artık

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim..ilk tahmin yapanlardan biride sendin benim nub tuttu

Maşallah gözün aydın tuttu mu teoriler merak ediyorum[/QUOTE]
Rus ve Çin takvimi erkek diyordu. İkili testte hcg 83 çıkmıştı. Nub dan çok anlamıyorum, bilemedim onu

Hahaha yap tabi sefan olsun
Garip ama benim de oda süslerinde hevesim yok hiç, aslında çok severim öyle şeyleri ama :)

Küçüklükten beri erkek çocuklara düşkündüm. İlk kez kız kıyafetlerini görünce galiba o yüzden coştum

Zaten düşük risk yazıyor, sıfır risk dıye bır tabır yok cnm.

Bende oyleyım. Göğüslerim zaten başından beri acınası bir haldeler. Karnımda bu son hafta çok gerılıyor.

Canım seninle aynıyız hem hafta hem şişkinlik olarak erkek mi senin de?
Dün gece hindistan cevizi yağı sürdüm hem göbeğime hem göğüslerine biraz olsun rahatlattı..en azından derinin gerginliğini aldı..
Sende dene istersen..

Kızlar çok öksürüğüm var karnım ağrıyor artık öksürdükçede korkuyorum ıhlamur ile zencefil içebiliyormuuuz
abartmadaığımız sürece ıhlamur zencefil içebiliyoruz. ballı süt de baya iyi geliyor öksürüğe . bir de geçen hafta ben bol bol kayanar suyun içine zencefil rendeledim 5 dk demledim sonra içine yarım limon sıkıp bal ekleyip içtim o baya iyi geldi bana

Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin, pasta harika görünüyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…