2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
kizlar bende troid yuzunden carpinti oluyo ilac kullaniyodum ilac arada fazla dusuruyo heralde bikacgun icmicem ilaci insallah bisey olmaz bebegime
canım ilaç yetmeyince de çarpıntı yapar kaç mg kullanıyorsun en son kaçtı tsh?tahlilini yenileyip dr una gitsen bir an evvel daha iyi olurdu..

angelone K klbk85 teşekkürler kızlar, hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)

Canım kalp atışı teorisi tuttu mu peki sende

İlk kalp atışı duyduğumuzda 5+6 günlüktü. 140 yada 160’dı tam emin değilim şu an, ultrasona bakmam lazım.
Teoriye göre ne oluyor? Hatırlayamadım kalp teorisinin değerlerini :)

140 altı erkek 140 üstü kız deniyordu :)

Yaaaa çok güzel görünüyor :) Rabbim içine sindirsin arkadaşım :)

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim..ilk tahmin yapanlardan biride sendin benim nub tuttu
Evet canım sağlıkla gelsin oğlun inşallah

Yok kötü bişey diyemediler ama enterasan geldi bana tavırları 1 kişinin daha doğrusu :) aman neyse biz kendi gurubumuzu kıymetini bilelim gerçekten
Sen bizi aldatırsan başka gruplarda öyle olur işte

Ayyyyy cok guzel ben bile cok mutlu oldum seni dusunemiyorum hayirli olsun

Canım bende Beşiktaşlıyım eşim takım tutmaz yavru kartal geliyor dedim. Burada bjk store yok ama İstanbul'da Maltepe avm de kartal yuvası var anneme gittiğimde annemden yakın orada vardır herhalde dimi. Bende öyle takım alıcam. Kayınpederimle ikimiz izleriz maçları bir kişi daha katılacak inşallah

Ayy ne güzel yaa bu cinsiyet partileri güzel oluyor biz doktora sorduk hemen söyledi öyle bir durum olmadı. Hayırlı uğurlu olsun canım sende katıldın aramıza. Ben baby shower yapmak istiyorum arkadaşlar arasında da bakalım sonlara doğru ancak

Gozun aydin canim

Akşam bende şişiyorum çünkü akşam daha çok yiyorum işyerinde her an birşey yenmiyor ama akşam yemek ardından çerez büyük bir bardak muzlu süt tatlı atıştırmalık çikolata gofret gidiyor valla tartılıyorum tam 1 kilo fazlalıkla yatağa giriyorum sabah kalkıyorum tuvalete giriyorum tartılıyorum 1 kilo eksik o kadar yani farkediyor

Ay ben defalarca yedim lays cok severim.

Bende ruffles lays karışık yedim hem de ne yemek gören ilk kez cips yiyorum zannederdi. işyerindeyim hala canım istiyor eve gidince yerim yine. İştahım çok açıldı grip falan derken çok yiyemiştim kilo almadım verdim de .1.5 kilo aldım şimdiye kadar ama hızla alıcam gibi. Zayıfım diye almak istiyorum ama sonra çok şişersem diye korkuyorum asıl bu aylardan sonra çok kilo alınıyormuş depoluyormuş toparlak bir karnım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…