2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar afedersiniz ama normal wcmi kullanıyorsunuz , yoksa alafranga wcmi. Ben normal kullanıyorum ama oturup kalkarken kasıklarda baskı oluyor zararlımı ki ?
valla canım ben de alafranga kullanıyorum. okulda alaturka olduğundan onu kulanıyorum (hoş okulda alfranga olsa da oturamam ya) ama baya zor oluyor tuvalet kasıklarıma baskı yapıyor göbüş büyüyünce iyice zor olcak Allahtan en büyük zamanlarında tatilde olcaz

ben de bu hafta tatlıya sarmış durumdayım fena halde gözüm hep tatlılarda dün nutella kavanozuna gömüldüm okulda da sürekli çikolata yiyip sonra pişman olup 1 saat sonra yine yiyorum.

ben de bu hafta tatlıya sarmış durumdayım fena halde gözüm hep tatlılarda dün nutella kavanozuna gömüldüm okulda da sürekli çikolata yiyip sonra pişman olup 1 saat sonra yine yiyorum.

Bende öyle şerbetli tatlı zaten sevmem ama çikolata kurabiye falan gidiyor nutella almıyorum alsam sürekli yerim tutuyorum kendimi ama şu an işyerindeyim sabah evde haşlanmış yumurta yedim geldim kantinden afedersin gözleme aldım ki bitiremem hiç bitirdim ve hala ne yesem diyorum şoklardayım. çekmecem bisküvi gofret kuruyemiş dolu zaten

aynen gözümüz döndü sanırım sağolsun öğretmen arkadaşlar da boşveeerr sen hamilesin ye diyorlar oh iyice gaza geliyorum ...kızımda da ara ara böyle yeme krizleri olup geçmişti toplamda 9 kilo aldım o yüzden rahatım.. bu sefer bir de akşamları 45 dk yürüyüşe başladım ayrıca 2 haftadır hamile yogasına başladım bakalım nolcak .

Tecrübeli analar, size bir sorum var

Şimdi biz eylül’de doğuracağız tam da mevsim geçişi. Bu alttan çıtçıtlı body’lerden askılı, kısa kollu ve uzun kollular var. Hangisinden kaçar tane almak lazım?

Bide çocuğun kilosuna boyuna göre değişir tabi ama 0-3 mü 3-6 mı hangisini nasıl alacağım bilemedim ‍

kızlarr size bir sorum daha çok erken biliyorum ama bebek arabası bakmaya başlayan var mı ben kızımda chicko travel sistem kullanmıştım. ama kızım pusetten normal haline dönünce 1 yaşından sonra beni görmediği için hiç binmek istemedi arabaya. bu sefer şu stokke ya da quinny ler var ya onlardan alayım diyorum hem yüksek göz hizasında hem bize dönük olduğu için kendini daha rahat hisseder dedim daha önce kullanan var mı bunlardan .

deneyimli anne olarak cevap veriyorum

abartmadan al çünkü kaç kilo alacaklar nasıl büyüyecekler belli olmuyor ben oğlumda o kadar çok kullanmadığım kıyafet almışımki anlatamam 0-3 aldım ama bnm oğlum 3500 doğdu ve hızlı büyüdü 0-3 lerden doğru düzgün giyemeden 3 -6 ya geçtik :) çıtçıtlı badi 0-3 ten 6 7 tane al bence sonra gelişimine göre ilave alırsın

Ikinci sezeryan mi canım o yüzden mi ağustosta doğum?

Çok sağol canım. Hm’de organiklerde 3 al 2 öde var da ondan böyle erkenden sordum

0-3 çok giyilemediğini ben de duymuştum. Bana benzerse yandık ztn 4kg doğmuşum

Askılı yada kısa kollu alsam üşütür müyüm sence? Yoksa uzun mu alalım direkt?

Bi kaç kişi daha varmış tersi çıkan zaten bana burda nubda kesin kız dediler rüyalarda kız görüyodum çin takvimi de kız diyodu bu yüzden kendime kız diye adepte etmiştim doktoru resmen strese soktum eminmisin bi daha bak dedim bi daha ama sonuç oğluş geliyo

Canım biz aldık. Mamas&Papas Ocarro modelini aldık, travel sistem. Ana kucağı olarak da Cybex Aton Q modelini aldık. Arabanın amortisman sistemi ve sürüşü çok güzeldi. İlk zamanlar ana kucağı ile kullanırım, sonra da normal şekilde kullanırım diye düşündüm.

Kızlar merhaba daha önce konuştunuz mu bilmiyorum ama siz hareketleri hissedebiliyor musunuz? Ben karnımı her açtığımda dikkatli bir şekilde bakıyorum ve hep karnımın kalp gibi attığını hafif hareketleri görüyorum. Psikolojik mi acaba?

Uzun kollu almayın diyorlar çünkü üzerine bir kat daha giyirelecek o zaten uzun kollu olacak zor oluyormuş o kollar ikisi de uzun kollu olunca kısa kol ideal oluyormuş. 0-3 de almak lazım 3-6 da almak lazım

Tam bakmadım canım ama jokerde bakmıştık çok model yoktu bir tek kraft twist modelini beğendik göz hizasında ana kucağı rahat sürüşü rahat ayrıca bir el hareketiyle tuttuğumuz kol tarafını öbür tarafa çevirip yönünü değiştirebiliryorsun sana doğru ya da dışarı doğru diye kendi etrafında dönüyor ayrıca ana kucağını çıkarıp takmak gerekmiyor. Sadece kapanınca biraz yer kaplıyor ama daha bakıcaz casual modellerden de çok memnun olan var

Bu kadar zayıf gebe kaldığın için kıskanıyor sadece çok net

O senin nabzın herkeste var. Çikolata yiyip sırt üstü yat hissedersin arada pıt diye

Bizde Beşiktaşlıyız görümcelerim eşimin ailesi dehşet fanatik oğluma takım almışlar
Yavru Kartal'ı bizde çok istedik ama bulamadık
Oğlum biraz minyon olduğundan aldıkları takımı giydiremedim artık bu yaza giyer ikinci erkek olursa ikisine aynı takım yaparız
bizimkiler zaten evde futbol oynuyor babası ile ben solağım oğlumda bir yaşımdan beri sol ayak topa çok iyi vuruyor futbola gönderiver eğer isterse
salonum geniş bende katılıyorum baya top oymuyoruz evde şimdi yoldaki de erkekse baya futbol takımı kurarız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…