- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #16.301
valla canım ben de alafranga kullanıyorum. okulda alaturka olduğundan onu kulanıyorum (hoş okulda alfranga olsa da oturamam ya) ama baya zor oluyor tuvalet kasıklarıma baskı yapıyor göbüş büyüyünce iyice zor olcak Allahtan en büyük zamanlarında tatilde olcazKızlar afedersiniz ama normal wcmi kullanıyorsunuz , yoksa alafranga wcmi. Ben normal kullanıyorum ama oturup kalkarken kasıklarda baskı oluyor zararlımı ki ?
ben de bu hafta tatlıya sarmış durumdayım fena halde gözüm hep tatlılarda dün nutella kavanozuna gömüldüm okulda da sürekli çikolata yiyip sonra pişman olup 1 saat sonra yine yiyorum.Bende ruffles lays karışık yedim hem de ne yemek gören ilk kez cips yiyorum zannederdi.işyerindeyim hala canım istiyor eve gidince yerim yine. İştahım çok açıldı grip falan derken çok yiyemiştim kilo almadım verdim de .1.5 kilo aldım şimdiye kadar ama hızla alıcam gibi. Zayıfım diye almak istiyorum ama sonra çok şişersem diye korkuyorum asıl bu aylardan sonra çok kilo alınıyormuş depoluyormuş toparlak bir karnım var
ben de bu hafta tatlıya sarmış durumdayım fena halde gözüm hep tatlılarda dün nutella kavanozuna gömüldüm okulda da sürekli çikolata yiyip sonra pişman olup 1 saat sonra yine yiyorum.
Canım hangi sitelere giriyorsun ben e bebek civilim joker bakıyorum daha birşey almadım ama haftasonu birkaç parça birşey almak istiyorum
aynen gözümüz döndü sanırım sağolsun öğretmen arkadaşlar da boşveeerr sen hamilesin ye diyorlar oh iyice gaza geliyorum ...kızımda da ara ara böyle yeme krizleri olup geçmişti toplamda 9 kilo aldım o yüzden rahatım.. bu sefer bir de akşamları 45 dk yürüyüşe başladım ayrıca 2 haftadır hamile yogasına başladım bakalım nolcak .Bende öyle şerbetli tatlı zaten sevmem ama çikolata kurabiye falan gidiyor nutella almıyorum alsam sürekli yerim tutuyorum kendimi ama şu an işyerindeyim sabah evde haşlanmış yumurta yedim geldim kantinden afedersin gözleme aldım ki bitiremem hiç bitirdim ve hala ne yesem diyorum şoklardayım.çekmecem bisküvi gofret kuruyemiş dolu zaten
Evet canım sağlıkla gelsin oğlun inşallah
Sen bizi aldatırsan başka gruplarda öyle olur işte
deneyimli anne olarak cevap veriyorumTecrübeli analar, size bir sorum var
Şimdi biz eylül’de doğuracağız tam da mevsim geçişi. Bu alttan çıtçıtlı body’lerden askılı, kısa kollu ve uzun kollular var. Hangisinden kaçar tane almak lazım?
Bide çocuğun kilosuna boyuna göre değişir tabi ama 0-3 mü 3-6 mı hangisini nasıl alacağım bilemedim
Ikinci sezeryan mi canım o yüzden mi ağustosta doğum?günaydın kızlar güzel birgün olsundün ağustos anneleri grubuna selam verdik allahım ne tipler var bizim grubumuz gibi değiller ruh halleri bozulmuş bence bnm doğum ağustos olacağı için hadi bir bakayim dedim oy oy oy
deneyimli anne olarak cevap veriyorum
abartmadan al çünkü kaç kilo alacaklar nasıl büyüyecekler belli olmuyor ben oğlumda o kadar çok kullanmadığım kıyafet almışımki anlatamam 0-3 aldım ama bnm oğlum 3500 doğdu ve hızlı büyüdü 0-3 lerden doğru düzgün giyemeden 3 -6 ya geçtik :) çıtçıtlı badi 0-3 ten 6 7 tane al bence sonra gelişimine göre ilave alırsın
Bi kaç kişi daha varmış tersi çıkanSenin ikinci erkek geliyor
Bi senin ters çıktı sanırım grupta başka varım acepben de ilk rüyamda erkek gördüm dr önce usg de gösterdi sonra çıkarıp bezlerken gördüm ve sonuç 11/12/13hafta da erkek dedi ve kesinleştirdi.
Bende sahilde yürürüm diye avutuyorum kendimi taşındım yağmur çamur dinmiyor maşallah:))
Maşallah gözün aydın tuttu mu teoriler merak ediyorum
Canım biz aldık. Mamas&Papas Ocarro modelini aldık, travel sistem. Ana kucağı olarak da Cybex Aton Q modelini aldık. Arabanın amortisman sistemi ve sürüşü çok güzeldi. İlk zamanlar ana kucağı ile kullanırım, sonra da normal şekilde kullanırım diye düşündüm.kızlarr size bir sorum daha çok erken biliyorum ama bebek arabası bakmaya başlayan var mı ben kızımda chicko travel sistem kullanmıştım. ama kızım pusetten normal haline dönünce 1 yaşından sonra beni görmediği için hiç binmek istemedi arabaya. bu sefer şu stokke ya da quinny ler var ya onlardan alayım diyorum hem yüksek göz hizasında hem bize dönük olduğu için kendini daha rahat hisseder dedim daha önce kullanan var mı bunlardan .
Tecrübeli analar, size bir sorum var
Şimdi biz eylül’de doğuracağız tam da mevsim geçişi. Bu alttan çıtçıtlı body’lerden askılı, kısa kollu ve uzun kollular var. Hangisinden kaçar tane almak lazım?
Bide çocuğun kilosuna boyuna göre değişir tabi ama 0-3 mü 3-6 mı hangisini nasıl alacağım bilemedim
kızlarr size bir sorum daha çok erken biliyorum ama bebek arabası bakmaya başlayan var mı ben kızımda chicko travel sistem kullanmıştım. ama kızım pusetten normal haline dönünce 1 yaşından sonra beni görmediği için hiç binmek istemedi arabaya. bu sefer şu stokke ya da quinny ler var ya onlardan alayım diyorum hem yüksek göz hizasında hem bize dönük olduğu için kendini daha rahat hisseder dedim daha önce kullanan var mı bunlardan .
Bu kadar zayıf gebe kaldığın için kıskanıyor sadece çok netCanım bana yaptılar aynısını hala daha da söylüyorlar arkadaş grubunda biri var zaten daha öncede iştahım açıldı desem aman sen kilo alma boyun kısa falan derdi hamile kaldım yine aynı aman dikkat et .ok kilo alma zaten boyun kısa iyi olmaz falan dedim acıkıyorum ne yapabilirim ayrıca dikkat ediyorum ama alırsam da alırım zaten zayıfım dedim senin şu an kilon iyi diyor bana ne iyisi 40 kiloyum demiştim o zaman pantolon bulamıyorum demiştim. Sonra da 3 ayda 2 kilo aldım deyince bu sefer başkası aa ne almışsın ben hiç almamıştım 3 ay diyor sanki onun hamile kaldığı kiloyla benimki aynıymış gibi dedim ben şu an zaten doktorun tedaviden önce olmamı istediği kilodayım ancak 3 ayda alabildim dedim yani illa laf söyleyecekler ya alacak olanda verecek olanda benim bu söyleyen de hamileliğinde sabah 2 simit yiyip doymuyordum diyem 30 kilo alan çocukları kaç yaşına geldiği halde hala veremeyen bir insan.
O senin nabzın herkeste var. Çikolata yiyip sırt üstü yat hissedersin arada pıt diyeKızlar merhaba daha önce konuştunuz mu bilmiyorum ama siz hareketleri hissedebiliyor musunuz? Ben karnımı her açtığımda dikkatli bir şekilde bakıyorum ve hep karnımın kalp gibi attığını hafif hareketleri görüyorum. Psikolojik mi acaba?
Ben H&M, mango, zara baktım. Ama en güzelleri h&m’de benceFiyatlar da zara kadar uçuk değil.
Bizde Beşiktaşlıyız görümcelerim eşimin ailesi dehşet fanatik oğluma takım almışlarCanım bende Beşiktaşlıyım eşim takım tutmaz yavru kartal geliyor dedim. Burada bjk store yok ama İstanbul'da Maltepe avm de kartal yuvası var anneme gittiğimde annemden yakın orada vardır herhalde dimi. Bende öyle takım alıcam. Kayınpederimle ikimiz izleriz maçları bir kişi daha katılacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?