2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben hissediyorum bazen bir yerim sertleşiyor sonra minicik tekme yiyorum. Senin bahsettiğin damarların atması nereye ellersem bendede var o karnımda

Bu kadar zayıf gebe kaldığın için kıskanıyor sadece çok net

Olabilir yani ben kimsenin kilosuna laf etmem çok kilolusun demem etmem bu aha önce de böyleydi arkadaş gurubunda birşey yiyoruz aman iştahım açık desem sen .çok yeme kilo alma boyun kısa eh hamile kalınca zaten bekliyordum gecikmedi tabii senin o elindeki sandviç ne ben yiyemem o kadar yok neden 2 kilo aldın ben almamıştım bu aylarda fenalık getiriyorlar cevap verdim şimdi pek birşey diyemiyorlar bu seferde süzmeler başladı baştan aşağı süzüyor bu iki arkadaş tasası onlara mı düştü ben zaten kilo almak için ekstra yiyorum bu insanlar 20-30 kilo almışlar hala doğru düzgün tam verememişler bana laf diyorlar o enteresan yani geçen hep beraber işyerinde kahvaltı yaptık benden çok yediler valla. Umursamıyorum artık.

Dün hasta hasta sırf kız kardeşim için 4 saat yürüdüm gezdik. En son kalçama iğne saplanıyordu resmen eve geçtim hemen tabi hastalığım dahada kötü oldu grip boğaz ağrısı işe gidemedim annemdeyim o bakıyor bana

Ohh süpermiş yaaa valla siz takım kurarsınız. Benim eşim maçtan hiç anlamaz izlemez kayınpederimde digitürk var gidiyoruz izliyoruz eşimin babasıyla o da takım tutmaz ama maçları izler. Şimdi oğlumda katılacak bize inşallah çekirdekten yetiştiricem.

Ayyyy canim bende dun nutella yla ask yasiyordum valla
ben de bu hafta tatlıya sarmış durumdayım fena halde gözüm hep tatlılarda dün nutella kavanozuna gömüldüm okulda da sürekli çikolata yiyip sonra pişman olup 1 saat sonra yine yiyorum.

Şu an yukarıdan hareketleri görmene imkan yok zaten yeni yeni hissedilmeye başlıyor o da nadiren ve elimizi gezdirince denk gelirse ben o kadar da hissetmiyorum. Bağırsak hareketi gibi birşeyler var ama ayırt edilmiyor o dışarıda görülmesi daha çok büyüyünce kilosu falan artınca kasları gelişince oluyor 6 ay falan olması lazım onun için

Askılı alabilirsin atlet niyetine de giydirirsin ama 2 - 3 tane de uzun al ne olur ne olmaz

Gecmis olsun canim fazla yorma kendini. Bende 2 gundur soguk su iciyorum bu gece sabaha kadar yatamadim bogazimin agrisindan sabah hemen balli sut ictim.. ahhh su anneler olmasa halimiz harap. Bende simdi anneme gidiyorummm

Kızlar gunaydin bebeğin hareketlerini hissetmeyen ben miyim birtek bu durum canımı sıkıyor ve hep acaba iyi mi bebeğim diye düşünüp duruyorum genelde 13. 14. Haftada bile hisseden var ben niye hissedemiyorum

Uzun kollu almayın diyorlar çünkü üzerine bir kat daha giyirelecek o zaten uzun kollu olacak zor oluyormuş o kollar ikisi de uzun kollu olunca kısa kol ideal oluyormuş. 0-3 de almak lazım 3-6 da almak lazım

Askılı alabilirsin atlet niyetine de giydirirsin ama 2 - 3 tane de uzun al ne olur ne olmaz

Çok teşekkürler hanımlar

Kızlar gunaydin bebeğin hareketlerini hissetmeyen ben miyim birtek bu durum canımı sıkıyor ve hep acaba iyi mi bebeğim diye düşünüp duruyorum genelde 13. 14. Haftada bile hisseden var ben niye hissedemiyorum
Üzülme bende ara ara hissediyorum :) Nazlı bebişlerimiz

Hamileliğimden beri 3 gribi oldum yine çok kötüyüm gribim boğazım ağrıyo bunlar normalde bel ve bacak ağrılarım çok fazla eşim işten gelince doktora gidicem acilden bu bel ağrısı beni korlutuyo cidden

bende hala hissedemiyorum dr a kalsa 20-21 den öncesi hissediyorum diyenler için kadın efsanesi onlar ama ilklerde geç 2.den itibaren erken haftalarda hissediliyor biliyorum..heyecanla bekliyorum o günleri..en azından orada sağ salim olduğunu bilmek içimi rahatlatacak..hem cinsiyetide net değil benim bişey göremedikçe kıza benziyor dediler 21 de ayrıntılı usg de herşey netleşir artık diye düşünüyorum..

Bencede umursama herkes bişeyler konuşacak sen yemene bak bebiş beslensin sen kendini iyi hisset gerisi fasafiso :) her hamilelik farklı geçer sende onlara benden bahset arkadaşım var hamileliğinde 7 kilo almış 3,500 gr çocuk doğurmuş siz 20 kilo ile 5 6 kilo doğurmalıydınız de ya da hiç muhatap olma çünkü onlar doğumdan sonrada canını sıkabilirler lğusalıkta maalesef gözünün üstünde kaş var deseler ağlayasın geliyor

Aynen canım tabiki herseyden önce sağlıklı olduğunu bilmek için istiyorum hissetmeyi bizim belli prenses olacak :)

enson 3hafta once kan vermistim 1.5cikmisti 75mg kullaniyorum en korktugum carpinti
1.5 çok iyimiş aslında...dr a gidene kadar 50 e düşebilirsin belki ama tümüyle kesme bence bir an evvelde git...bende sabah işe gelirken havasız ortamda kalınca metroda vs yada uzun yürüyünce temposu yüksekse nefes nefese kalıyorum gebelikte artan oksijen ihtiyacından...belki seninde öyle birşeydir troidden olmayadabilir..ki bende 50 mg kullanıyorum normalde olmuyor hiç çarpıntım sabah işe gelişlerde metrolarda uzun kalınca ve yürüyünce..bence emin ol canım nedeninden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…