- 1 Nisan 2015
- 3.241
- 4.629
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #16.321
Ben hissediyorum bazen bir yerim sertleşiyor sonra minicik tekme yiyorum. Senin bahsettiğin damarların atması nereye ellersem bendede var o karnımdaKızlar merhaba daha önce konuştunuz mu bilmiyorum ama siz hareketleri hissedebiliyor musunuz? Ben karnımı her açtığımda dikkatli bir şekilde bakıyorum ve hep karnımın kalp gibi attığını hafif hareketleri görüyorum. Psikolojik mi acaba?
Bu kadar zayıf gebe kaldığın için kıskanıyor sadece çok net
Bizde Beşiktaşlıyız görümcelerim eşimin ailesi dehşet fanatik oğluma takım almışlar
Yavru Kartal'ı bizde çok istedik ama bulamadık
Oğlum biraz minyon olduğundan aldıkları takımı giydiremedim artık bu yaza giyer ikinci erkek olursa ikisine aynı takım yaparız
bizimkiler zaten evde futbol oynuyor babası ile ben solağım oğlumda bir yaşımdan beri sol ayak topa çok iyi vuruyor futbola gönderiver eğer isterse
salonum geniş bende katılıyorum baya top oymuyoruz evde şimdi yoldaki de erkekse baya futbol takımı kurarız artık
ben de bu hafta tatlıya sarmış durumdayım fena halde gözüm hep tatlılarda dün nutella kavanozuna gömüldüm okulda da sürekli çikolata yiyip sonra pişman olup 1 saat sonra yine yiyorum.
Kızlar merhaba daha önce konuştunuz mu bilmiyorum ama siz hareketleri hissedebiliyor musunuz? Ben karnımı her açtığımda dikkatli bir şekilde bakıyorum ve hep karnımın kalp gibi attığını hafif hareketleri görüyorum. Psikolojik mi acaba?
Askılı alabilirsin atlet niyetine de giydirirsin ama 2 - 3 tane de uzun al ne olur ne olmazÇok sağol canım. Hm’de organiklerde 3 al 2 öde var da ondan böyle erkenden sordum
0-3 çok giyilemediğini ben de duymuştum. Bana benzerse yandık ztn 4kg doğmuşum
Askılı yada kısa kollu alsam üşütür müyüm sence? Yoksa uzun mu alalım direkt?
Gecmis olsun canim fazla yorma kendini. Bende 2 gundur soguk su iciyorum bu gece sabaha kadar yatamadim bogazimin agrisindan sabah hemen balli sut ictim.. ahhh su anneler olmasa halimiz harap. Bende simdi anneme gidiyorummmDün hasta hasta sırf kız kardeşim için 4 saat yürüdüm gezdik. En son kalçama iğne saplanıyordu resmen eve geçtim hemen tabi hastalığım dahada kötü oldu grip boğaz ağrısıişe gidemedim annemdeyim o bakıyor bana
aynen canım ama ssvd için deneyeceğiz bir aksilik olmazsa doğum belli değil :) sezeryana alınırsam ağustos 20 gibi doğuma alacaklarIkinci sezeryan mi canım o yüzden mi ağustosta doğum?
Parmaklara bak ya rabbim nasıl bi mucizedir bu benim renkli ultrasonda resmen küçük bi insan ayağı elleriyle ağzını kapaması çok güzel şeyler yaşıyoruz elhamdulillahHerkese günaydın:) size el sallıyorz :)
Uzun kollu almayın diyorlar çünkü üzerine bir kat daha giyirelecek o zaten uzun kollu olacak zor oluyormuş o kollar ikisi de uzun kollu olunca kısa kol ideal oluyormuş. 0-3 de almak lazım 3-6 da almak lazım
Askılı alabilirsin atlet niyetine de giydirirsin ama 2 - 3 tane de uzun al ne olur ne olmaz
Tam olarak kaç haftalıktın tatlım erkek diyen kesin mi konuşmuştu.Rabbim gönlüne göre versin inşallahKızlar benim iki doktorum var.
İki hafta önce bir doktorum erkek demişti
Bugün diğer doktorum kız dedi :)))
Üzülme bende ara ara hissediyorum :) Nazlı bebişlerimizKızlar gunaydin bebeğin hareketlerini hissetmeyen ben miyim birtek bu durum canımı sıkıyor ve hep acaba iyi mi bebeğim diye düşünüp duruyorumgenelde 13. 14. Haftada bile hisseden var ben niye hissedemiyorum
enson 3hafta once kan vermistim 1.5cikmisti 75mg kullaniyorum en korktugum carpinticanım ilaç yetmeyince de çarpıntı yapar kaç mg kullanıyorsun en son kaçtı tsh?tahlilini yenileyip dr una gitsen bir an evvel daha iyi olurdu..
bende hala hissedemiyorum dr a kalsa 20-21 den öncesi hissediyorum diyenler için kadın efsanesi onlarKızlar gunaydin bebeğin hareketlerini hissetmeyen ben miyim birtek bu durum canımı sıkıyor ve hep acaba iyi mi bebeğim diye düşünüp duruyorumgenelde 13. 14. Haftada bile hisseden var ben niye hissedemiyorum
Bencede umursama herkes bişeyler konuşacak sen yemene bak bebiş beslensin sen kendini iyi hisset gerisi fasafiso :) her hamilelik farklı geçer sende onlara benden bahset arkadaşım var hamileliğinde 7 kilo almış 3,500 gr çocuk doğurmuş siz 20 kilo ile 5 6 kilo doğurmalıydınız deOlabilir yani ben kimsenin kilosuna laf etmem çok kilolusun demem etmem bu aha önce de böyleydi arkadaş gurubunda birşey yiyoruz aman iştahım açık desem sen .çok yeme kilo alma boyun kısa eh hamile kalınca zaten bekliyordum gecikmedi tabii senin o elindeki sandviç ne ben yiyemem o kadar yok neden 2 kilo aldın ben almamıştım bu aylarda fenalık getiriyorlar cevap verdim şimdi pek birşey diyemiyorlar bu seferde süzmeler başladı baştan aşağı süzüyor bu iki arkadaş tasası onlara mı düştü ben zaten kilo almak için ekstra yiyorum bu insanlar 20-30 kilo almışlar hala doğru düzgün tam verememişler bana laf diyorlar o enteresan yani geçen hep beraber işyerinde kahvaltı yaptık benden çok yediler valla. Umursamıyorum artık.
Aynen canım tabiki herseyden önce sağlıklı olduğunu bilmek için istiyorum hissetmeyibende hala hissedemiyorum dr a kalsa 20-21 den öncesi hissediyorum diyenler için kadın efsanesi onlarama ilklerde geç 2.den itibaren erken haftalarda hissediliyor biliyorum..heyecanla bekliyorum o günleri..en azından orada sağ salim olduğunu bilmek içimi rahatlatacak..hem cinsiyetide net değil benim bişey göremedikçe kıza benziyor dediler 21 de ayrıntılı usg de herşey netleşir artık diye düşünüyorum..
1.5 çok iyimiş aslında...dr a gidene kadar 50 e düşebilirsin belki ama tümüyle kesme bence bir an evvelde git...bende sabah işe gelirken havasız ortamda kalınca metroda vs yada uzun yürüyünce temposu yüksekse nefes nefese kalıyorum gebelikte artan oksijen ihtiyacından...belki seninde öyle birşeydir troidden olmayadabilir..ki bende 50 mg kullanıyorum normalde olmuyor hiç çarpıntım sabah işe gelişlerde metrolarda uzun kalınca ve yürüyünce..bence emin ol canım nedenindenenson 3hafta once kan vermistim 1.5cikmisti 75mg kullaniyorum en korktugum carpinti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?