2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Aynen canım tabiki herseyden önce sağlıklı olduğunu bilmek için istiyorum hissetmeyi bizim belli prenses olacak :)
hayırla uğurla gelsin inş prensesiniz canım..azıcık daha sabır gerekiyor bize sanırım..anneme bile hala söylemedim ben :) şu hareketleri ve detaylı usg yi göreyim söylicem inş sağlıkla kucağımıza alırız...

evet cok iyidi sevindim dustugune 3gundur carpinti basladi 50 mg iciyim bisure haklisin 3senedir hasimato hastasiyim

İnşallah canım bizimde 27 nisanda ayrıntılı ultrason 1 ay nasıl beklenir :))

evet cok iyidi sevindim dustugune 3gundur carpinti basladi 50 mg iciyim bisure haklisin 3senedir hasimato hastasiyim
Canim belki hamileliktende olabilir çarpıntı.
Ama yinede doktoruna gitmelisin TSH değerin düşmüş yada yükselmiş olabilir yeniden doz ayarlanması gerekir. Kendince sakin bırakma ilacı

Tam olarak kaç haftalıktın tatlım erkek diyen kesin mi konuşmuştu.Rabbim gönlüne göre versin inşallah

12. Haftadaydı ve çıkıntı gördüğü için direkt erkek demişti ama alışveriş yapma diye uyarmıştı. Bugünse 14. Hafta çıkıntı yoktu. Benim için hiç fark etmez sağlıklı olsun da

Gecmis olsun canim fazla yorma kendini. Bende 2 gundur soguk su iciyorum bu gece sabaha kadar yatamadim bogazimin agrisindan sabah hemen balli sut ictim.. ahhh su anneler olmasa halimiz harap. Bende simdi anneme gidiyorummm
Valla allah razı olsun onlardan sırf ben seviyorum diye hamurişi yapıyor şuan :). Boğaz ağrısı en çok gece kötü uyutmuyor bile ya

Kızlar gunaydin bebeğin hareketlerini hissetmeyen ben miyim birtek bu durum canımı sıkıyor ve hep acaba iyi mi bebeğim diye düşünüp duruyorum genelde 13. 14. Haftada bile hisseden var ben niye hissedemiyorum
Canım bu bebeğe rahminin genişliğine kilona yağ durumuna bir sürü şeye bağlı dert etme yani hissedemiyorum diye özellikle sırt üstü yatınca hissediliyor çikolata veya yemek yedikten sonra öyle yat hissedersin inşallah

Of of bünyelerimiz çok zayıf bende aynı durumdayım yatmam lazım ama ne sağa ne sola yatamıyorum sırt üstü hiç olmuyor belim ağrıyor çünkü sen git doktora canım ben bişi veremeyecek zaten diye gitmedim

Bize doktor kesin kız alışveriş yapabilirsiniz dedi ama hala kayınvalidem bekleyin 7. Ayda değişeni duydum ben doktor görememiş diyor bebek 15+2ydi ve bacak arasını resmen gördük biz kız belli yani ama beni strese sokuyor böyle sözler

Ben de öksürükten çok kötüyüm karınlarım acıyor artık ıhlamur zencefil içiyorum yok tıkanığım.Pastil falan kullanabiliyor muyuz

Valla allah razı olsun onlardan sırf ben seviyorum diye hamurişi yapıyor şuan :). Boğaz ağrısı en çok gece kötü uyutmuyor bile ya
Ayyy canim bende simdi hamurisi yedim.. ya gelsin kilolarrrevet sabaha kadar uyumadim bogaz agrisindan yutkunamiyorum bile

Tetenoz aşısı için sağlık ocagı çagırdı bugün.Ya bu aşı 20.haftadan sonra olmuyormuydu ben daha 18.haftamdayım. Bende gelmicem 20.haftadan sonra gelirim dedim. Ayyy kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…