- 1 Nisan 2015
- 3.241
- 4.629
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #16.361
Bende normalde ağdaya gidiyordum hamileliği öğrendiğimden beri gitmiyorum jilet sağolsun oda tam temizlemiyorBen hep ağda yapıyorum ama ileriki haftalarda naparım bilmiyorum bende
Canim kendin yapsana agdayi. Kızma ama günah yani başkasına açmak kadinda olsa. Bende üniversitenin ilk yilinda kuaföre gittim ama sonra bunu öğrenince kendim yapıyorum makinası ni aldım 30 TL ye sabun gibi kalip şeklinde agdasinida aldım 3 ay gidiyor. Tabi herkesin kendi tercihi kendine sakın eleştiriyorum sanma dostca bir tavsiye sadeceBende normalde ağdaya gidiyordum hamileliği öğrendiğimden beri gitmiyorum jilet sağolsun oda tam temizlemiyor
Canım bacak arasını gördüyse değişmez ama dediğin gibi göstermediği için kız demiş olsaydı değişebilirdi. Bende kızımda 15+1de öğrenmiştim bacak arası dan görmüştü doktor başla alışverişe birsürü eksik çıkıyor anca tamamlanıyor :))Bize doktor kesin kız alışveriş yapabilirsiniz dedi ama hala kayınvalidem bekleyin 7. Ayda değişeni duydum ben doktor görememiş diyor bebek 15+2ydi ve bacak arasını resmen gördük biz kız belli yani ama beni strese sokuyor böyle sözler
Banada kayıt için gittiğimde 19.hafta demişlerdiBeni 25 nisanda çağırdı sağlık ocağı 21. haftada oluyoruz ozaman
E bebekten 4 yeni doğan 4 de 0-3 ay aldım hepsi uzunkol kısa kol bişey almayın derim direk kışa gireceklerAskılı alabilirsin atlet niyetine de giydirirsin ama 2 - 3 tane de uzun al ne olur ne olmaz
Çok sağol canım. Hm’de organiklerde 3 al 2 öde var da ondan böyle erkenden sordum
0-3 çok giyilemediğini ben de duymuştum. Bana benzerse yandık ztn 4kg doğmuşum
Askılı yada kısa kollu alsam üşütür müyüm sence? Yoksa uzun mu alalım direkt?
ben hep kuaföre gidiyorum canım. günah diyen var ama herkesin kendi tercihi tabiki :) ergenliğimden beri böyle alıştım. çok rahat ediyorum.Kızlaaar kızlaar bu alt bölgenin temizliğini nasıl yapıcaz sinir stres oldum ay. Normal doğum istiyorum bide ben(
Kızlaaar kızlaar bu alt bölgenin temizliğini nasıl yapıcaz sinir stres oldum ay. Normal doğum istiyorum bide ben(
Çok güzeller ya ama tavsiyem kısa kol bişey almayın yeni doğan 0-3 3-6 bunlar kışa gelecek aylar uzun kol alın bende öyle yapıyorumkızlar ben de h&m online dan 3 al 2 öde kampanyasından bebişe bunları aldım :) kendime de bir elbise aldım havalar ısınınca giymek için. M beden ama hamile koleksiyonunda emin olamadım kalıplardan. inşallah karnım büyüyünce 2-3 ay sonra olur.
ay bebişe de alıyorum şimdi böyle, doktor %100 erkek dedi, biz de gördük pipiyi ama inşallah değişmezEki Görüntüle 2129759 Eki Görüntüle 2129760 Eki Görüntüle 2129761 Eki Görüntüle 2129762 Eki Görüntüle 2129763 Eki Görüntüle 2129764 Eki Görüntüle 2129766
Bencede umursama herkes bişeyler konuşacak sen yemene bak bebiş beslensin sen kendini iyi hisset gerisi fasafiso :) her hamilelik farklı geçer sende onlara benden bahset arkadaşım var hamileliğinde 7 kilo almış 3,500 gr çocuk doğurmuş siz 20 kilo ile 5 6 kilo doğurmalıydınız deya da hiç muhatap olma çünkü onlar doğumdan sonrada canını sıkabilirler lğusalıkta maalesef gözünün üstünde kaş var deseler ağlayasın geliyor
içine atlet gibi giydiririm diye düşündüm canım :) ama çok almam. tecrübesizim ben daha :)Çok güzeller ya ama tavsiyem kısa kol bişey almayın yeni doğan 0-3 3-6 bunlar kışa gelecek aylar uzun kol alın bende öyle yapıyorum
daha söylemedin mihayırla uğurla gelsin inş prensesiniz canım..azıcık daha sabır gerekiyor bize sanırım..anneme bile hala söylemedim ben :) şu hareketleri ve detaylı usg yi göreyim söylicem inş sağlıkla kucağımıza alırız...
Yok canım haklısın bunu duydum bir kaç kişiden daha. Makinası bendede var ama ben kendime yapamıyorum yani o acıya dayanamıyorumCanim kendin yapsana agdayi. Kızma ama günah yani başkasına açmak kadinda olsa. Bende üniversitenin ilk yilinda kuaföre gittim ama sonra bunu öğrenince kendim yapıyorum makinası ni aldım 30 TL ye sabun gibi kalip şeklinde agdasinida aldım 3 ay gidiyor. Tabi herkesin kendi tercihi kendine sakın eleştiriyorum sanma dostca bir tavsiye sadece
Of güvenilir bir yer bulmak lazım eve çağırsam gelirmiki acabaTek çare güvenilir temiz iyi biryerde sir yaptırmak. Son 2 ay o bile işkence o masaya ytamıyorsun falan.
Bazıları eve gelip yapıyor bulursan birini eve çağır kendin al malzemeni evde yapsın
Ben sevindim kız istediğim için galiba.Darısı başıma inşallah...Dediğinşz gibi başta gelen sağlık12. Haftadaydı ve çıkıntı gördüğü için direkt erkek demişti ama alışveriş yapma diye uyarmıştı. Bugünse 14. Hafta çıkıntı yoktu. Benim için hiç fark etmez sağlıklı olsun da
güle güle sağlıkla giysin canım :) fotoğrafları azıcık kırparsan yüklüyor.Eki Görüntüle 2129776
Mothercare da baya indirim var ben de bunları aldım oğluşuma :)
İki foto daha var yükleyemedim boyut yüzünden
maşallah ne kadar sabırlısın annene söylemeden nasıl durdunhayırla uğurla gelsin inş prensesiniz canım..azıcık daha sabır gerekiyor bize sanırım..anneme bile hala söylemedim ben :) şu hareketleri ve detaylı usg yi göreyim söylicem inş sağlıkla kucağımıza alırız...
canım benim arkadaşıma kız dediler 7. ayda erkek olduğu ortaya çıktı.şimdi maşallah 5 yaşına girdi paşaBize doktor kesin kız alışveriş yapabilirsiniz dedi ama hala kayınvalidem bekleyin 7. Ayda değişeni duydum ben doktor görememiş diyor bebek 15+2ydi ve bacak arasını resmen gördük biz kız belli yani ama beni strese sokuyor böyle sözler
hiçbir fikrim yok. ilk hamileliğimde aşı vs olmamıştım.dr um gerek yok demiştiTetenoz aşısı için sağlık ocagı çagırdı bugün.Ya bu aşı 20.haftadan sonra olmuyormuydu ben daha 18.haftamdayım. Bende gelmicem 20.haftadan sonra gelirim dedim. Ayyy kafam karıştı
tabi ki başkası yapacak canımKızlaaar kızlaar bu alt bölgenin temizliğini nasıl yapıcaz sinir stres oldum ay. Normal doğum istiyorum bide ben(
güle güle giysin kuzukızlar ben de h&m online dan 3 al 2 öde kampanyasından bebişe bunları aldım :) kendime de bir elbise aldım havalar ısınınca giymek için. M beden ama hamile koleksiyonunda emin olamadım kalıplardan. inşallah karnım büyüyünce 2-3 ay sonra olur.
ay bebişe de alıyorum şimdi böyle, doktor %100 erkek dedi, biz de gördük pipiyi ama inşallah değişmezEki Görüntüle 2129759 Eki Görüntüle 2129760 Eki Görüntüle 2129761 Eki Görüntüle 2129762 Eki Görüntüle 2129763 Eki Görüntüle 2129764 Eki Görüntüle 2129766
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?