2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende normalde ağdaya gidiyordum hamileliği öğrendiğimden beri gitmiyorum jilet sağolsun oda tam temizlemiyor
Canim kendin yapsana agdayi. Kızma ama günah yani başkasına açmak kadinda olsa. Bende üniversitenin ilk yilinda kuaföre gittim ama sonra bunu öğrenince kendim yapıyorum makinası ni aldım 30 TL ye sabun gibi kalip şeklinde agdasinida aldım 3 ay gidiyor. Tabi herkesin kendi tercihi kendine sakın eleştiriyorum sanma dostca bir tavsiye sadece

Canım bacak arasını gördüyse değişmez ama dediğin gibi göstermediği için kız demiş olsaydı değişebilirdi. Bende kızımda 15+1de öğrenmiştim bacak arası dan görmüştü doktor başla alışverişe birsürü eksik çıkıyor anca tamamlanıyor :))

kızlar ben de h&m online dan 3 al 2 öde kampanyasından bebişe bunları aldım :) kendime de bir elbise aldım havalar ısınınca giymek için. M beden ama hamile koleksiyonunda emin olamadım kalıplardan. inşallah karnım büyüyünce 2-3 ay sonra olur.
ay bebişe de alıyorum şimdi böyle, doktor %100 erkek dedi, biz de gördük pipiyi ama inşallah değişmez

Ben geçen haftalarda eylül 2017 annelerine sordum ne giydirdiniz bebişler doğunca diye. En ince giydiren tek kat uzun kollu ve uzun bacaklı giydirmiş. O yüzden kısa kollu bodyleri iç atlet olarak değerlendirip al canım. İp askılı almanı tavsiye etmem çünkü o kadar hassas oluyor ki ciktleri hemen kısarıyor ip kesiveriyor kollarının kat yerine giriyor tahriş ediyor. Uzun bacaklı altları da ilk 3 ayını patikli alabilirsin ama 3-6 ayları patiksiz almanı öneririm çünkü bıyları bir günde bile uzayıveriyor patikliler ayaklarını geriyor kucaklayınca falan uzun ömürlü giydirilmiyor. Bileği lastik olmayan çoraplar ve patiksiz altlar al 3 ay sonrasını. Uzun kollu uzun bacaklı bütün tulumlar da benim vazgeçilmezim duruşlarına bayılıyorum resmen bebek oluyrlar :)
Yelekler al çok işini görür.

Kızlaaar kızlaar bu alt bölgenin temizliğini nasıl yapıcaz sinir stres oldum ay. Normal doğum istiyorum bide ben (
ben hep kuaföre gidiyorum canım. günah diyen var ama herkesin kendi tercihi tabiki :) ergenliğimden beri böyle alıştım. çok rahat ediyorum.

Kızlaaar kızlaar bu alt bölgenin temizliğini nasıl yapıcaz sinir stres oldum ay. Normal doğum istiyorum bide ben (

Tek çare güvenilir temiz iyi biryerde sir yaptırmak. Son 2 ay o bile işkence o masaya ytamıyorsun falan.
Bazıları eve gelip yapıyor bulursan birini eve çağır kendin al malzemeni evde yapsın

Çok güzeller ya ama tavsiyem kısa kol bişey almayın yeni doğan 0-3 3-6 bunlar kışa gelecek aylar uzun kol alın bende öyle yapıyorum

Aynen yaa kiloyla bebeğin hiç alakası yok. Çevremde de kaç kilo alırsa alsın bebek 3-3500 doğuyor yani çoğu onlarda kalıyor sanki çok fit doğurmuşlar gibi konuşuyorlar. İnan bana almasam bu seferde aaa kilo almadın bebek beslenmemiştir derler.

Daha şimdi oldu işte öğle tatilinde otururken ben öğlen yemeğe gitmedim zaten kantinden gözleme almıştım onu yemem falan 10 oldu 2 saat sonra da acıkmadım yemekhanede de nohut varmış iyice şişirecek uykum da vardı arkadaşlarka oturduğumuz odada yatıyoruz da koltukları birleştirip yattım arkadaşlar geldi diyor ki sen niye gitmedim dedim böyle böyle ama protein alırdın sürekli hamurişi olur mu sulu yemek yerdin bla bla bla..

Dedim sürekli yemiyorum ki acıkmamıştım yemeyeceğim yemeğe neden gideyim. Evde ben zaten yapıyorum alıyorum proteinimi yemeğede gidiyorum normalde dedim illa birşey söyleyecekler yaa millete ne anlamıyorum ki sanki çok önemsiyorlar da. Ben kimseye yorum yapmam etmem

Çok güzeller ya ama tavsiyem kısa kol bişey almayın yeni doğan 0-3 3-6 bunlar kışa gelecek aylar uzun kol alın bende öyle yapıyorum
içine atlet gibi giydiririm diye düşündüm canım :) ama çok almam. tecrübesizim ben daha :)

Çin Takvimi, Rus takvimi, içimize doğan kız, hepsi yalan oldu 15+5 de bugün 3lü tarama için gittim oğlun da iyi dedi doktor iyi olsun tabi, maaşallah da erkek annesi olmaya hiç hazırlamamıştım kendimi. 3 kere sordum adam terslemedi allahtan bu arada 2li testi ertesi gün almıştım sonucu, 3 lü 10 günde çıkıyormuş.

Yok canım haklısın bunu duydum bir kaç kişiden daha. Makinası bendede var ama ben kendime yapamıyorum yani o acıya dayanamıyorum başkası yapınca susmak zorunda kalıyorum :)

Tek çare güvenilir temiz iyi biryerde sir yaptırmak. Son 2 ay o bile işkence o masaya ytamıyorsun falan.
Bazıları eve gelip yapıyor bulursan birini eve çağır kendin al malzemeni evde yapsın
Of güvenilir bir yer bulmak lazım eve çağırsam gelirmiki acaba

Ben sevindim kız istediğim için galiba.Darısı başıma inşallah...Dediğinşz gibi başta gelen sağlık

maşallah ne kadar sabırlısın annene söylemeden nasıl durdun

canım benim arkadaşıma kız dediler 7. ayda erkek olduğu ortaya çıktı.şimdi maşallah 5 yaşına girdi paşa
Tetenoz aşısı için sağlık ocagı çagırdı bugün.Ya bu aşı 20.haftadan sonra olmuyormuydu ben daha 18.haftamdayım. Bende gelmicem 20.haftadan sonra gelirim dedim. Ayyy kafam karıştı
hiçbir fikrim yok. ilk hamileliğimde aşı vs olmamıştım.dr um gerek yok demişti

tabi ki başkası yapacak canım

güle güle giysin kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…