2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Normal tabi canım boşver sen o arkadaşlarını hamile görünce herkes kadın doğum uzmanı kesiliyo. Bebişinle ilk iletişimin başlamış tadını çıkar:)

Kızlar cips yediniz mi.hiç ben yemedim hamile kaldığımdan beri ama bu akşam çok fazla canım istedi aşerdim resmen eşime aldırdım bir kereden birşey olmaz herhalde dimi
Olmaz canım az yedikten sonra nolacak. Ara ara böyle kaçamaklar olabilir bence. Tabi genelde sağlıklı beslenmek lazım eğer sürekli canın isterse fırında kendinde yapabilirsin en azından daha sağlıklı olur

Evet var içen arkadaşlar... biri de ben ne yazık ki
Ah be kuzum içmesen keşke ben günde bir paket içiyordum hamile olduğumu öğrendiğim an paketiyle parçalayıp attım şimdi kokusu bile o kadar rahatsız ediyorki herkes şok oluyo benim bu halime çünkü fena tiryakiydim. Şöyle düşün bebeğin doğduğunda onu bi fanusun içine koyup içine sigara dumanı üflermisin. Şuan yaptığın tam olarak bu. Yazık bebeğine, ben içtim hiçbişey olmadı diyenlere kanma nolur. Uzun yazdım biraz belki sanane diyeceksin ama yazmak istedim ne bileyim işte..

merak ettiğim gerçekten onlara cevap mı veriyorsun yaaaaa sen hangi şehirdesin ben geleyim onlara bir gözükeyim

noumenon sağol kuzum önerilerin için :) İp askılar kesebilir evet haklısın, atlet kesim yada kısa kollu almakta fayda var. Ben de içine giydiririm diye düşünüyorum zaten. Hava serin olur, tek onla durmayacak sonuçta.

@teqteq güle güle kullanın canım çok güzeller. Ben de aynı kampanyadan bahsediyodum, birazdan vereceğim ben de sipariş :)

Sigara icen arkadaslar icmeyin yaa lutfen. Benim bir arkadasim iciyordu hamileyken cok uyardim ama birakamam dedi ve oglu dogunca bronsitli dogdu ve surekli buhar veriyor cocuga suanda. Gercekten icen insana cok zordur ben icmiyorum hic ama tahmin edebiliyorum.. ben esim icerken ayni odada dahi durmuyorum lutfen biraz sabir basarabilirsiniz bebisleriniz icin

Kız ne takıyosun Allah aşkına ya salla. Bende kilolu hamile kaldım tam tersi 69 la başladım şuan 71im banada diyorlar çok kilo alma zaten kilolusun diye yani zayıfta olsan kilolu da olsan aynı şeyleri duyuyosun merak etme:) sakın onların lafı yüzünden yemeni içmeni kısma bi daha laf söylediklerinde de bebeğim için alırım feda olsun de gülerek çatlat onları. Aldığım gibi de veririm de. Ağızlarına tık lafı ben öyle yapıyorum ben üzüleceğime onlar üzülsün bi daha da bişey diyemezler.

Kızlar gunaydin bebeğin hareketlerini hissetmeyen ben miyim birtek bu durum canımı sıkıyor ve hep acaba iyi mi bebeğim diye düşünüp duruyorum genelde 13. 14. Haftada bile hisseden var ben niye hissedemiyorum
Tatlım 20. Haftaya kadar hissetmemen gayet normal biraz rahmin şekliyle boyutuyla alakalı bir durum takma kafana az daha sabret iyi düşün iyi olsun

teqteq canım sen atlet ve kısa kollukları hangi ay için aldın? H&M sağolsun 0-1, 1-2, 2-4, 4-6 diye gidiyo ya ölçüleri. Tam kafamda oturtmuştum bunların ölçü farklı çıktı
0-3 yerine 1-2 ; 3-6 yerine de 4-6 alayım diye düşündüm ben.

hemen bakıyorum ona da ...benim için önemli olan rahat sürüş ve yüksek olması

Bende aldım o makineyi ama yapamadım çekmeye cesaret edemedim valla bende gidiyodum ağdaya ama kendimi çok kasıyorum ağda yapılırken korktum iki aydır gitmiyorum jiletle idare ediyorum şimdilik ama karın biraz daha büyüyünce onu da yapamıcam. Napıcam bilmiyorum bende çıkmazdayım yani:)

2-4 aldım canım. diğerleri çok küçük olur gibi geldi. bilemedim ben de ama işte kendime göre bi mantık yapıp 2-4 aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…