2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben de ssvd istiyorum kesin yapamam ama istiyorum
Neden yapamayacaksın ya yaparsın ben bugün yürüyüşe başlıyorum hergün minimum 5000 adım. pilatese de başlayacağım vakit buldukça yapacağım ve bol bol nefes terapisi bence önce sen inanmalısın kesinlikle. Sen inanırsan başarmaman için hiç bir engel kalmaz

Yok canım ne 7. ayı artık ultrason cihazlari çok iyi resmen hd yayın. Ben daha 12+2 de ikili teste gittigimde gördüm bacak arasi dümdüzdu. 16+1de rutin kontrolde daha dr soylemeden belliydi kız olduğu. O eskidenmis cihazlar kötüymus drlar kurta

Valla işimiz zor atletler dışında senin laci sweatshirtün çok tatlı açık yeşili var, ben de onu alacağım kızçeme
al canım :) ben kendimi durdurmasan çok şey alıcam da, hem doktor kesin dedi ama cinsiyet değişir falan diye korkuyorum, hem de daha çok güzel şeyler çıkar karşıma abartmayayım diyorum

merak ettiğim gerçekten onlara cevap mı veriyorsun yaaaaa sen hangi şehirdesin ben geleyim onlara bir gözükeyim

Canım cevap vermedim aynı verdim yine aynı değişmiyor ki artık kendimi savunma ihtiyacı hissediyorum. Tepem atıyor 3 ay sürekli bir şey bulur mu insan ya. Birşey anlatmıyorum artık ama durup dururken bir şey söylüyorlar bu sefer. Gerçekten kimseyi kırmak istemiyorum ama sabrımın da sonuna geldim. Bir de ayrımcılık yapılıyor bunlar aynı kolidorda yan yana odalarda çalışıyor sekreterler bir arkadaş eylülde doğum yaptı hamilelikte de çok kilo aldı zaten kilosu vardı daha da var. Kahvaltı ettik geçen toplanıp işyerinde bana aman yeme çok kilo alma diyen insan öbürüne aman ye ye emziklisin sen diyor tahin pekmez yedikçe bende hamileyim bana ne demiyorsun dimi hamilesin ye tabi diyee bana gelince bir laflar sözler. Yesin gözüm yok ama ona öyle deyip bana niye öyle diyorsun dimi

Kız inan ben takmıyorum aman çok yiyorum kilo alıcam falan hiç düşünmüyorum tam tersi kilo almak istiyorum ben ki doğumdan sonra da biraz bende kalsın istiyorum. Onlar dedi diye kafamı zaten takmam işte kırmak istemedikçe üstüne geliyorlar. Ama artık diyorum yani. İçtiğim çayın şekerine kadar karışıyorlar ya onlar şekersiz içiyor ben oraya çıkınca da bazen şekersiz çay geliyor şekersiz iç diyor içemiyorum ya dedim ben şekersiz ne göze batıyorum arkadaş yaa

Evet gerçekten bünyemiz zayıf düşüyo ben gittim bi tane serum yedim parol bebeğim iyidi ama idrar tahlilimde kan ve enfeksiyon çıktı açıkcası böbrek kumu dedi inşallah toparlanırım bi an önce hamişler hasta olmasın yaa

Ben canıma hiç acımıyorum ya. Nefesimi tutup bir anda çekiyorum yapa Yapa alisiyorsun bence bırakma. Doğum yapcaz ağda acısı ne ki diyorum hep

Kızlar şunun tatnışlığına bakarmısınız ya eridim resmen benim cinsiyet daha belli değil ama başından berikız hissediyorum kız olursa bunu kesin alıcam yani:) merak eden olursa H&M

Ahh bu da favorilerimdeydi, dün cinsiyet kesinleşince attım sepete

Peki bu şortlu salopet nedir yaa çıldırıyorum

Eklentiler

• 8F5437D1-54F8-4979-9D5A-B3E8D6EF3391.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 61
Ben gittim doktora kızlar bi serum yedim Boğaz enfeksiyonu dedi. Kadın doğumada görüldüm bebeğim çok iyi çok şükür 1 haftada önde gelişimi nerdeyse ama bel ağrım için idrar testi istedi idrarda kan ve enfeksiyon var dedi kum var dedi böbrekde günde 5 Lt su içicekmişim mecbur böbreklere çıkar dedi iltihap inşallah bi an önce atlatırım cidden bel ağrım dayanılmaz oluyo çünkü rabbim hastalara şifa versin inşallah

Canım geçmiş oldun çok dinlen benim de boğazım ve öksürük çok kötüyüm yarın bir doktora gidicem ne diyecek bakalım

Merhaba hamişler ben demiştim kii anayım ben ana hissederim ikili test için farklı bir doktora gittim normalde 14 haftamızı dolduruyoruz ama bu gittiğim doktor 13 hafta olarak gördü çok küçük ama net bişey söyleyemem ben kıza benzettim dedi söylemenize gerek yok ben biliyorum zaten dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…