2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
böyle doktorların çok küçük kesin bişey diyemem dediğini duydukça içime kurt düşüyor ya 13+2 de kesin erkek dedi benim doktorum. kız erkek hiç farketmez benim için de bişiler almaya başladım, değişirse diye ondan korkuyorum

ne kadar boş insanlarla çalışıyormuşsun gerçekten bu da senin sınavındır belki arkadaşım. gözlerinin içine bakarak sanane de en güzel cevap ayy insan delirir ya o tiplerden bir kere hamile insana ay sen çok kilo almışsın ya da ay çok zayıfsın ay sen bir çirkinleştin oo göbek çok büyümüş vs laflar edilmez bunu idrak edemiyorlar galiba kendileride doğum yapmış ama hamilelik ruhuna girememiş yazık.. Ayrıca sen bebeğini ne kadar beklediğini anlattın tedaviler vs. sana söylenecek lafmı sana destek olmaları gerekirken ayıp yaptıkları. Bir söz vardır ya AKIL OLMAYINCA NEYLESİN FİKİR. Çalsın Abdurrahman oynasın bekir yani

Valla canım ben diğer hamileliğimi öğrendiğimde hep kız dedim içimden ismini daha 8 haftalıkken koydum düşün yani öylede çıktı. Zaten bu tahminde bulunmaları saçma ben bişey sormadım kendisi söyledi kendi doktorum kesinlikle 16 hafta dolmadan bir şey söylemiyor kurt düşürmemek için

Aynen canım ya inan bana ben kimseye yorum yapmam bak hamilelikte kilo aldı çok dediğim arkadaşa da asla demedim alsın versin banane beni ilgilendirmez hiç ama ona hiç birş ey denmezken ben daha kilo almadan laflar ediliyor. Biliyorlar evet tedavilerle olduğunu hep bir kıyaslama. Bu hep böyle her konuda böyle. Ben dışarıda da yemek yiyorum daha hamile değildim çok dışarıda yiyorsun bir bir gün sebze yemese arıyorum falan hep bir kıyaslama. Hani bir değil iki değil ya bir güzel söz söylesinler bir kere onlara göre onlar çok dolu insanlar herşeyi biliyorlar ama orada oturup hergün birinin dedikodusunu yapıyorlar gerçekten artık cevap vericem sert bir şekilde ki bu insan benden 10 yaş büyük ama hiç umrumda olmayacak sorsan iyiliğim için söylüyorlar iki arkadaş daha var neden onlar demiyor böyle şeyler. Çekememezlik başka birşey değil ev alıp almamamıza kadar karışan bir insan anlatsam roman olur tek bebek mevzusu değil yani

Canım geçmiş oldun çok dinlen benim de boğazım ve öksürük çok kötüyüm yarın bir doktora gidicem ne diyecek bakalım
Çok sağol canım Git sende doktora ihmal etme inan kafamı kaldıramıyodum serumdan sonra iyi oldum baya gözüm açıldı vücudumun ateşi düştü sana bol bol şifa versın rabbim inşallah

Ahhh canim bobrek sancisi nedir vok iyi biliyorum cunku sagolsun benim bobreklerdeki tas dusuyor sonra vucut kendi uretiyor.. yani o tas dusecegi zaman resmen kivrandiriyordu yaa dikkat et cok gecmis olsun

Gozunaydin canim

öyle insanların ne kadar rahatsız edici olabileceğini anlayabiliyorum. Çünkü benim etrafımda da var sen gene arkadaşlarından yakınıyorsun şanslısın ben kendi öz akrabalarımdan çekiyorum düşün öyle he deyince elimi ayağımıda çekemiyorum bnm mesleğimden eşimin işine oğlumun gittiği kreşten dışarı çıkmama kadar laf eden tipler takmıyorum elbette daha çok gözlerine sokuyorum ve ben gayet düzenli yaşayan bir insanım.. Sana en basitini söyleyeyim bu hamileliğimi herkes duyduğunda amcamın gelini aynı zamanda bnm çocukluk arkadaşım bana mesaj attı tebrik etti bende galiba hamileyim dedi hadi hayırlısı ama zerre inanmadım sonra bana iki gün sonra ultrasyon resmi attı bak dedi kanama alanım varmış bilmem ne bende inandım sonra arkadaşım dedi ya bu kesedeki bebek ne kadr büyük internete girdik yazdık ve bildiğin internetten resim almış atmış bana 2 gn sonrada düşük yaptım dedi şaka gibi demi... ne gerek var yani bn oğluma örümcek adam kostümü aldım face de paylaştım üzerindeyken ertesi gün o da paylaştı bunun gibi bir sürü örnek verebilirim o yüzden bazen takmamak cevap vermemek en güzeli boşver...

Allah gönlüne göre versin cesaretini tebrik ediyorum benim de ilki sezeryan cesaret edemiyorum normal doguma .
ben çok istiyorum Allah'ta biliyor Furkan Kayabaşoğlunu sıkı takip ediyorum mesela o paylaşıyor ya normal doğm videoları allahımm ben bildiğin hüngür hüngür ağlıyorum yaaa herkes yapabiliyorsa bende yapabilirim diyorum.

Kızlar bugün içim çok sıkılıyor. Nedenini bilmediğim bir sıkıntı var içimde. Hareket etmek dahi gelmiyor içimden
Rabbim hayırlara çıkarsın abdest al oku istersen biraz kendine
benim de ilki sezeryan ben de ssvd düşünmekle beraber korkuyorum aslında. bir aklım hadi yaparsın diyor diğer aklım zorlama sezeryana devam diyor
herşey sende bitiyor deneyebilirsin benim doktorum istersen bekleriz dedi doğum başladı ve sen yapamayacağını anladn seni ordan sezeryana alırım herşey senin elinde dedi. Deneyeceğim..

Kızlar şunun tatnışlığına bakarmısınız ya eridim resmen benim cinsiyet daha belli değil ama başından berikız hissediyorum kız olursa bunu kesin alıcam yani:) merak eden olursa H&M

bende gördüm bugün H&M 'de :) neler var demi biraz daha bekleyeceğim almak için :)

Diyorum ya banada ilk başta yapmaya çalıştılar aynısını. Ayy çok yeme ay kahve içme çay içme falan filan bi sürü şey. Benim kilo almak gibi bi derdim yok isterse 30 kilo alayım bebeğim sağlıklı olsun yeterki. Ağızlarının payını verdikçe sustular. Sallama inadına gözlerine soka soka ye :))

yok valla :) herhalde eylül anneleri grubunda bir ben kaldım cinsiyeti netleşmeyen ve kimseyle haberi paylaşmayan ama napim arkadaşlar azıcık daha sabredeyim 21 de söylicem inş..
hayranım sabrına :) ben de öğrenemedim daha canım. 3 hafta var kontrolüme bakalım. sağlıkla gelsin minnoşlar.

bende gördüm bugün H&M 'de :) neler var demi biraz daha bekleyeceğim almak için :)
Benim ilk gebeliğimde aldığım bir sürü şey var onda kullanmak nasip olmadı bunda olur inşallah. Herşeyi hazır benim bebenin kıyafetleri arabası beşiği bile:) Allah nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…