2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benim ilk gebeliğimde aldığım bir sürü şey var onda kullanmak nasip olmadı bunda olur inşallah. Herşeyi hazır benim bebenin kıyafetleri arabası beşiği bile:) Allah nasip eder inşallah
Maaşallah ne güzel bizimde öyle sepet beşik mobilya beşik puset ana kucağı daha çoğu falan ama bizim 3.bebek olacak diye eşyalar temiz duruyor. Sadece kıyafet oda yarısını aldım bile ayyy eksik bitmez kızz

Ahhh canim bobrek sancisi nedir vok iyi biliyorum cunku sagolsun benim bobreklerdeki tas dusuyor sonra vucut kendi uretiyor.. yani o tas dusecegi zaman resmen kivrandiriyordu yaa dikkat et cok gecmis olsun
Bol bol su iç ve dinlen dedi çok yorma kendini dedi inşallah zor olmaz bende küçükken düşürdüm taş ama hatırlamıyorum ufaktım inşallah ağır geçmez inşallah

Siz istanbulda misiniz dr unuz kim bu durumu destekliyor mu?

benim de ilki sezeryan ben de ssvd düşünmekle beraber korkuyorum aslında. bir aklım hadi yaparsın diyor diğer aklım zorlama sezeryana devam diyor
Ben istiyorum ama son anda kesin sıkıntı çıkacak diye düşünüyorum ve bunu destekleyen dr da önemli ama çok yok sanırım bi zeynep kamil de var diye duydum...

Arkadaşlar inanılmaz kalp çarpıntım var vitamin alıyorum ama geçmiyor resmen kalbim tekliyor hissediyorum çarpıntıları benim gibi olan var mı?

Sabah kalktığımdan beri bebiş sol kasığımla bacagımın arasındaki oynak yere dayandı.Kaldım böyle harekette edemiyorum, yürüyemiyorum,oturamıyorum tam oynak yer olduğu için çok ilginç cidden

Uzun kol badiler tek giydirmek için ideal oluyor fakat altına giydirmek için önermiyorum iki uzun kol çok kullanışsız oluyor. Kısa kol badiler candır 3/6ay bol bol alınabilir
Ya bende Quinny ya da stokke istiyorum hem çok şık hemde kullanışlı geliyor bana
Kızlar benim iki doktorum var.
İki hafta önce bir doktorum erkek demişti
Bugün diğer doktorum kız dedi :)))
Kesin mi dediler ikisi de peki

Bol bol su iç ve dinlen dedi çok yorma kendini dedi inşallah zor olmaz bende küçükken düşürdüm taş ama hatırlamıyorum ufaktım inşallah ağır geçmez inşallah
Canim normalde daha kolay dusurebilmen icin ip atlaman lazim ama hamilelik oldugu icin ip atlayamazsin. Birde yogurdun suyu var ya onu bol tuket gecer insallah

Demekkki klitoris çıkıntısıymış canım 14artık yanılmanın düşük olduğu haftalar hayırlı uğurlu olsun

Kizlar gecen hafta gittik doktora belli degildi cinsiyeti bu hafta baska bi doktora gittik belli mi cinsiyet dedim tam emin degilim ded erkek organi mi gec olusuyo kiz mi

Kizlar gecen hafta belli olmado cinsiyetimiz bu hafta baska doktora gittik emin degilim dedi kiz organi mi gec olusuyo
canım sen resim atmıştın dimi orda bariz erkek gibi duruyordu.. Canım benim doktorum 12.-13. haftalarda mutlaka çıkıntı oluyor her iki cinsiyette de dedi. Zamanla kaybolup ya kız oluyor ya da iyice belirginleşip erkek oluyor demişti. Geç ya da erken diye birşey yok

Kızlaaar kızlaar bu alt bölgenin temizliğini nasıl yapıcaz sinir stres oldum ay. Normal doğum istiyorum bide ben (
Ben epilasyınluydum ama ince ince çıkmaya başladılar alt kısımda bende sinir oluyorum rahatsız edene kadar bişey yapmam Sonrası bilmiyorum
Bende aldım bi sürü şey inşallah değişmez
Banada kesin erkek dedi kaç kere cuma yine gideceğim korkuyorum:))) bi sürü şey aldım herkese de söyledik
Güle güle kullansın paşa renkli tulumlar Harika
Sabah kalktığımdan beri bebiş sol kasığımla bacagımın arasındaki oynak yere dayandı.Kaldım böyle harekette edemiyorum, yürüyemiyorum,oturamıyorum tam oynak yer olduğu için çok ilginç cidden
Ne işi war Bebişin kız orda
Kizlar gecen hafta gittik doktora belli degildi cinsiyeti bu hafta baska bi doktora gittik belli mi cinsiyet dedim tam emin degilim ded erkek organi mi gec olusuyo kiz mi
kaçıncı haftadasın çıkıntı var işte ikisinde de kızsa o çıkıntı çöküyor sadece

Bende daha cinsiyet öğrenemedim.Açıkcası ilk gebelik olduğu için merak etmiyorumHayırlısı olsun inşallah.Bu arada kabızlık çeken var mı???ben hiç olmazdım ama bu aralar demir ilacı kullanıyorum ondan mı bilmiyorum???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…