- 12 Ekim 2017
- 2.155
- 1.258
- 48
- 38
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.221
Evet kızlar fikirlerinize ihtiyacım var benmde bu konudaa karar verenler ne yaptıKızlar besik olarak ne düşünüyorsunuz park yatak mi mobilya mi çok kararsızım sizlerin fikri nasıl
Biz mobilya türünden düsünüyoruz bastan kücük halini ilk 6 ay yatak yani olarak, sonra gitgide büyüyen türden alicaz. Yani set seklinde 5-6 yasa kadar kullaniliyormus.Kızlar besik olarak ne düşünüyorsunuz park yatak mi mobilya mi çok kararsızım sizlerin fikri nasıl
Teşekkür ederim canım bende öyle düşünüyorum ama kafamı karıştırdılar yer kaplıyor falan dye sormak istedim burda çok sağol :)Biz mobilya türünden düsünüyoruz bastan kücük halini ilk 6 ay yatak yani olarak, sonra gitgide büyüyen türden alicaz. Yani set seklinde 5-6 yasa kadar kullaniliyormus.
Park yatak belki mantiklidir ama görüntürü bana hic cazip gelmedi :)Teşekkür ederim canım bende öyle düşünüyorum ama kafamı karıştırdılar yer kaplıyor falan dye sormak istedim burda çok sağol :)
Progestana devam et dedi 16.haftada baslariz dedi . Ayy ben de birsey soramiyorum ki doktorlaraDecavit diye bi vitamin başlıyolar 12 haftadan sonra ama hiç içilmiyo cidden doktorunuz yazmadımı hiç bişey
Ben varım canım bende mrhfr heterozigot ama faktör II homozigot mutantMerhaba kızlar
14+3 günlüğüz bizde , bebeğimin cinsiyeti belli oldu oğluşum olacakAllah'ın izniyle. Ben troidim olduğu için eutrox içiyorum ve düşük tehlikem var diye de baştan beri progestan kullnıyorum. Mthfr A128C Homozigot Mutant çıktığı için de kan sulandırıcı kullanıyorum bu durumda olupta clexan kullanan var mı ? Folic asiti doktor bıraktırdı 12.haftadan sonra şuan için herhangi bir vitamin içmiyorum.Bu haftalarda sizler ne kullanıyorsunuz ?
Teşekkür ederim canım bende öyle düşünüyorum ama kafamı karıştırdılar yer kaplıyor falan dye sormak istedim burda çok sağol :)
Ben varım canım bende mrhfr heterozigot ama faktör II homozigot mutanto yüzden kan sulandırıcı troid için eutrox kullanıyorum ilk bebeğimin kalbi durunca genetik testleri yaptırdım o zaman öğrendik ama dr um yüksek doz folik asit kullandırdı folbiol bende kesilecek sanıyordum ama mrhfr de kesilmezmiş özellikle homozigot ise! Benim heterozigot olduğu halde tedbir olsun diye en azından Doğuma kadar günde yarım tablet içmelisin dedi ama işte drlarda türlü türlü canım..
Ayy canım ben 15 yıl kadın Doğumda çalıştım ve ebeyim de noldu 40 dr dolaştım derdimi anlatamadım göz göre göre gitti bebeğimHayirli olsun bebisinn ayy folik asit konusunda o kadar supheli konusuyorlar ki doktorlar onlara kalsa clexane da gerek yok.ya decavit damla vardi bende bari onu damlatip kullanim ara sira. Folic i de bi sorim diktorlara zaten hastanede calisiyorum ama pek sallamiyorlar personeli ya
Ben varım canım bende mrhfr heterozigot ama faktör II homozigot mutanto yüzden kan sulandırıcı troid için eutrox kullanıyorum ilk bebeğimin kalbi durunca genetik testleri yaptırdım o zaman öğrendik ama dr um yüksek doz folik asit kullandırdı folbiol bende kesilecek sanıyordum ama mrhfr de kesilmezmiş özellikle homozigot ise! Benim heterozigot olduğu halde tedbir olsun diye en azından Doğuma kadar günde yarım tablet içmelisin dedi ama işte drlarda türlü türlü canım..
Haa cleaxane için bana plesebo etkisi olur kullan filan diye dalga geçeni de gördüm ama ilkinde yaşadığım hiçbir nefes darlığı çarpıntı el parmak uyuşukluğu vs yaşamadım bunlar sayesinde..onca teşhisi kendimi paralaya paralaya bebeğimi kaybettikten sonra zorla yaptırdığım testlerle buldurdum onlara kalsa yap 3 düşük sonra araştırırız dedim 40 yaşında oluyorum 38 de hamile kaldım elimden kaydı gitti kaç defa hamile kalayım benHayirli olsun bebisinn ayy folik asit konusunda o kadar supheli konusuyorlar ki doktorlar onlara kalsa clexane da gerek yok.ya decavit damla vardi bende bari onu damlatip kullanim ara sira. Folic i de bi sorim diktorlara zaten hastanede calisiyorum ama pek sallamiyorlar personeli ya
Cnm 58 le kaldin ve 8 kilo aldinnn kizzzz ne yedin ne ictin sen gozlerim yerinden cikti vallla dogrumu okuyorum diye bi kac kez baktim mesajaGöbüşler maşallah kızlarsevindim yalnız olmadığıma:) benimde baya belli artık hamile olduğum ve çok kilo aldım çok sinirim bozuk zaten hamilelik öncesi 3/4kilo almıştım pilatese başladım 2.ayında hamile kaldım bugün 66kilo çıktım tartıda geçen yaz 55tim 58le hamile kaldım
Folik kısmı mrhfr için yüksek doz olmalı diyor Benim dr oda sadece folbiol 1 milyon ünitemi 5 milyon mu neymiş diğerleri 400-800 senin mthfr yoktur belki de..nerede kime gidiyorsun canım sen?Benim de bir kaybım olduğu için perinatoloji uzmanına gidiyorum. Bana da iğne ve aspirinin yanında bemiks c verdi. Bemiks c nin içinde hem b vitaminleri hem de folik asit var. Pıhtılaşma da önemliymis. Rabbim korusun yavrularımızı
Folik kısmı mrhfr için yüksek doz olmalı diyor Benim dr oda sadece folbiol 1 milyon ünitemi 5 milyon mu neymiş diğerleri 400-800 senin mthfr yoktur belki de..nerede kime gidiyorsun canım sen?
inşallah bakalım bu kadar sabrettikOff zaman gecmiyo sanki inşallah gösterirlerde öğrenriz:))
Aynen canım başka bir dr un lafı ile bıraktım folbiolü bu dr neden bıraktın dedi başından beri sadece bu dr un teşhis ve tavsiyeleri işe yaramıştı oda bir gerçek dedim folat düzeyim zaten normalin üstünde bırak dediler 12 de son sanıyordum yok dedi mekanizma mthfr de başka folat düzeyi yüksekte olsa bağlanmadan yıkılıyor mthfr de dedi en azından yine folbiol ama yarım tablet iç otizm korkusuna ciddi çalışma Yok o konuda için rahat etsin yarım iç ama iç dedi öyle başladım yineBen de 4 tane heterezigot var canım. MTHFR de var. Doktorum profesör Denizli'de. Folat düzeyime baktiriyorum her ay. Aspirin 150 lik ve clexane 0.4 her gün. Doktorlar bir türlü fikir birliğine sahip değil bu konuda. İlk önce Rabbime sonra doktora emanet ettim bebeğimi. Çok sorgulamak beni çok çok endişeye sürüklüyor ya
Teşekkür ederim canım doğru söylüyorsun aslında bakalım biraz daha bakayım benFikrim acele karar vermemen
Bazi metodlar hakkinda fikir al canım.
Cocuk buyudukce ihtiyaclarini anlayip odasini ona gore yapmak buyuk bir artı oluyor.Koca koca mobilyalara ihtiyaclari yok
Zamanla kendi yapmaya basladiginda bicok seyi, ki cidden erken basliyorlar 4-5 yasini beklemiyorsun,o zaman kolaylik saglamaya calisiyorsun.Degistirmeye calisirsin bosuna.
Aynen canım başka bir dr un lafı ile bıraktım folbiolü bu dr neden bıraktın dedi başından beri sadece bu dr un teşhis ve tavsiyeleri işe yaramıştı oda bir gerçek dedim folat düzeyim zaten normalin üstünde bırak dediler 12 de son sanıyordum yok dedi mekanizma mthfr de başka folat düzeyi yüksekte olsa bağlanmadan yıkılıyor mthfr de dedi en azından yine folbiol ama yarım tablet iç otizm korkusuna ciddi çalışma Yok o konuda için rahat etsin yarım iç ama iç dedi öyle başladım yineRabbime emanet inş hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza! Kızların göbişleri maşallah baktıkça 2 hadtadır da gitmiyorum usg ye dedim benim niye büyümedi kilo da almadım yürüyüşlere bağlıyordum ama bu gece yine tırstım büyümedi mi yaşıyor mu hala diye eşimde kızıyor yürüyüşlerin var bünye meselesi korkma artık diye ne zor durumumuz herşeyden anlam çıkarıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?