- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.241
Devletin dili yazı dilidir arkadaşım. Müdürüne dilekçe yaz yuzde kırk engelli olmam ve gebeliğim sebebıyle ders programında düzenlenmeye gidilmesini rica edıyorum. Düzelmemesı durumunda bır üst makama çıkmak zorunda oldugunu belırt. Direk şikayet etme. Mutlaka dilekçenin sıra numarasını al. Gelen evraga kaydetsınler yanı. Düzenleme yapılmazsa ilçeye gıt, aynı şeyı orda yap. İlçe milli eğitim müdürüyle konuş. Hakkını ara, ama konuşmak malesef çözüm getırmıyor çoğu zaman.Ay kızlar sinirim çok bozuldu
Burda çok öğretmen arkadaşım var napicam yol gösterin bana.
Heyet raporluydum göreve başlayacağım yarın ve idarecim bana mukemmel!! bir program hazırlamış. Halbuki durumumu biliyor.
15 saat dersim var 4 gün boyunca 16.00 a kadar okuldayim ve bir ders bir boşluk bir ders bir boşluk şeklinde yapmis.
Sinirlerim çok bozuldu ya. Üstelik ortopedik problemim var (%40 engelliyim)
Napacagim bilemiyorum şuan(((
Yok canım ya uzun süre ve yüksek doz kullanımdan bahsediyorduk biz yoksa zaten gerekli kullanımı folik asidin...Decavitte ki folik yemekteki tuz bile değil sen rahat ol bizim durum başkaKızlar doktor bana decavit verdi folik asit içeriyo şimdi yazdıklarınızı okudum folik asit otizm mi yapıyo.Bebeğe zararı varsa neden veriyolar peki
Dr kalp atışına bakana kadar abuk sabuk şeylere bakmıyor mu o an diyorum bırak şimdi kiloydu buydu cinsiyetti bana kalp atışını söyle önce gösteriyorda sonra nefes almaya başlıyorumBen de bemiks c kullanmasam rahat edemem sanırım. Ama dediğin gibi her ne olursa olsun korkuyor insan, benimlesin demi annecim diye konuşuyorum her gün. Belirti görünce seviniyorum olmayınca panik yapıyorum. İki haftada bir gidiyorum doktora o masaya yatıncaya kadar kalbim yerinden çıkıyor sanki. Bebeklerimizin hareketini duysak biraz daha rahatlatacagiz eminim. Göbek konusuna takılma o bünyeyle alakalı canım.
Anladım canım saol.Rabbim bebeklerinizi korusun.İnşallah sağlıcakla kavusursunuz bebislerinizeYok canım ya uzun süre ve yüksek doz kullanımdan bahsediyorduk biz yoksa zaten gerekli kullanımı folik asidin...Decavitte ki folik yemekteki tuz bile değil sen rahat ol bizim durum başka
Benim de erkek canım maşallsh kuzularaEvet 14+1 haftalık şu an :) Geçen hafta erkek dedi doktorum. Sen öğrendin mi?
Benim de erkek canım maşallsh kuzulara
Az önce kasık ağrım iyice artınca yakınımdaki devlet hastanesine gittim. Yine vajinal ultrasonla bakmak istedikleri için muayene olamadım. Hadi ilk haftalarda anlıyorum üstten görünmediği için vajinal baksınlar ama 15 16 haftalık bebek rahat bir şekilde görülürken vajinale zorlamak neden.
Benim kendi doktorum bile 1 kere bile vajinal muayene etmemişken ben neden uykulu uykulu gezen insanlara vajinal muayene olayım.
Sizin gittiğiniz hastanelerde mi böyle yoksa bana mı böyle denk geliyor anlamadım.
Canim allah korusun ama kanama vs gibi bir durum oldugunda vajinalde cok net gorunuyor. Burdaki doktoruma gorundugumde karindan bakip kanama yok demisti 2 gun sonra istanbuldaki doktoruma gorundum kanama alani duruyor demisti vajinal bakip.bir de devlet hastanelerinin ultrasonlari da iyi degil o yuzden vajinal bakmak istemistirlerAz önce kasık ağrım iyice artınca yakınımdaki devlet hastanesine gittim. Yine vajinal ultrasonla bakmak istedikleri için muayene olamadım. Hadi ilk haftalarda anlıyorum üstten görünmediği için vajinal baksınlar ama 15 16 haftalık bebek rahat bir şekilde görülürken vajinale zorlamak neden.
Benim kendi doktorum bile 1 kere bile vajinal muayene etmemişken ben neden uykulu uykulu gezen insanlara vajinal muayene olayım.
Sizin gittiğiniz hastanelerde mi böyle yoksa bana mı böyle denk geliyor anlamadım.
Bende erzincanlıyım canımMemleketimin maden suyu ilk ekşi su da içmiştik ordan geliyor evet burda satan distiribütörü var. Bizim balık restoranımız var oraya toptan sipariş ediyoruz eşim getiriyor eve bittikçe
Canim allah korusun ama kanama vs gibi bir durum oldugunda vajinalde cok net gorunuyor. Burdaki doktoruma gorundugumde karindan bakip kanama yok demisti 2 gun sonra istanbuldaki doktoruma gorundum kanama alani duruyor demisti vajinal bakip.bir de devlet hastanelerinin ultrasonlari da iyi degil o yuzden vajinal bakmak istemistirler
Herkez park yatak kullanışlı diyo ama ilk bebeğim olduğu için aklım hep mobilya olanlarda sevemiyorum park beşikleri bakalım nolcakKızlar besik olarak ne düşünüyorsunuz park yatak mi mobilya mi çok kararsızım sizlerin fikri nasıl
12. Haftada tahmini kız dedi. 10 nisanda kesinlesecek. Dönebilir belli de olmaz :)Kizmiydi canim cinsiyeti
Bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum..heterezigot çıkmıştı bende de ancak bnm doktorum folikasiti 12.haftadan sonra bıraktırdı şuan sidefer gb kullanıyorum onun içinde varmış zaten ilk gebeliğim olduğundan açıkcası tam anlamıyorum da folik asit kullanmak mı gerekiyor kafam karıştı :/Yok canım ya uzun süre ve yüksek doz kullanımdan bahsediyorduk biz yoksa zaten gerekli kullanımı folik asidin...Decavitte ki folik yemekteki tuz bile değil sen rahat ol bizim durum başka
Evet bende hep böyle kötü yorumlar olduğu için korkup istemiyorum. Mecbur 1 hafta daha sabredicem doktor muayeneme kadar.Maşaallah
Mecbur kalmadıkça bakmıyorlar genelde.Ben ilk muayene için gittiğimde 5 haftayı geçmişti ama kese bile görünmedi,doktor makineler eski tam görünmüyor anca vajinal muayene ile görünür dedi ama yapmak istemedi.Çünkü düşüğe sebep oldun gibi suçlamalar oluyormuş.Haftaya gel o zaman da görünmezse vajinal bakarız mecburen dedi.
Bilmiyorum canım ya çok üzüldüm bu duruma. Hani en azından bi derdimi dinleseler yine tamam derdim ama yok. Direk git o zaman diyorlar. İlk başlarda 1 kez daha gitmiştim başka bir hastaneye bildiğin yarım saat doktorun uyanmasını bekledim. Kalktı uyuşuk uyuşuk dolandı etraftakilerle sohbet etti. Son adet tarihimi soruyor bana 19 aralık dedim pc ekranını da görebiliyorum. Sisteme 14 aralık 2018 yazdı: hani öyle uykulu takılıyorlar. Sanki babalarının hayrına bakıyormuş gibi davranıyorlar insanlara.Canim allah korusun ama kanama vs gibi bir durum oldugunda vajinalde cok net gorunuyor. Burdaki doktoruma gorundugumde karindan bakip kanama yok demisti 2 gun sonra istanbuldaki doktoruma gorundum kanama alani duruyor demisti vajinal bakip.bir de devlet hastanelerinin ultrasonlari da iyi degil o yuzden vajinal bakmak istemistirler
Geçen sancım oldu kendi hastanem uzak diye devlete gittm alttan bakmak istedi 16 haftalık bebeğe istemedim zaten korkup kasılıyorum bana düşük yaptığını bitek alttan bakınca anlayabilirim dedi istemiyosan imza at dedi bana bakmadılar bide imza attırdılar sinirlendim bende çıktım hastaneden özele gittim doktor normal üstten bebeğe baktı bebeğin iyi dedi idRar tahlili istedi orda çıktı sıkıntı yani devlette sanki acilden sadece düşük yaptığımız zaman gidiyomuşuz gibi bi mantık var sanırımAz önce kasık ağrım iyice artınca yakınımdaki devlet hastanesine gittim. Yine vajinal ultrasonla bakmak istedikleri için muayene olamadım. Hadi ilk haftalarda anlıyorum üstten görünmediği için vajinal baksınlar ama 15 16 haftalık bebek rahat bir şekilde görülürken vajinale zorlamak neden.
Bende aynı şekilde korkup kasıyorum kendimi. Hani bir baksa üstten bebek iyi mi değil mi zaten büyüdüler artık ve belli oluyor. Yada dediğin gibi bir tahlil yapsa ama yok. Sanki evlerinde rahatsız etmişiz adamları gibi beş karış surat azarlayarak konuşma. Gerçekten Allah kimseyi düşürmesin merhametsiz insanların eline.Geçen sancım oldu kendi hastanem uzak diye devlete gittm alttan bakmak istedi 16 haftalık bebeğe istemedim zaten korkup kasılıyorum bana düşük yaptığını bitek alttan bakınca anlayabilirim dedi istemiyosan imza at dedi bana bakmadılar bide imza attırdılar sinirlendim bende çıktım hastaneden özele gittim doktor normal üstten bebeğe baktı bebeğin iyi dedi idRar tahlili istedi orda çıktı sıkıntı yani devlette sanki acilden sadece düşük yaptığımız zaman gidiyomuşuz gibi bi mantık var sanırım
Bende aynı şekilde korkup kasıyorum kendimi. Hani bir baksa üstten bebek iyi mi değil mi zaten büyüdüler artık ve belli oluyor. Yada dediğin gibi bir tahlil yapsa ama yok. Sanki evlerinde rahatsız etmişiz adamları gibi beş karış surat azarlayarak konuşma. Gerçekten Allah kimseyi düşürmesin merhametsiz insanların eline.
Aynen canım hastaya saygı sıfır. Kendi hallerinde takılıyolar çay ellerinde geziyolar. geçen gittğimde hemşire resmen küfür etti duydum suratına baktım aldırış bile etmedi kadın ama gerçekten devlette bazen çokt değerli doktorlar var hepsini aynı kefeye koymuyorum tabi ama böyleleride var işteBende aynı şekilde korkup kasıyorum kendimi. Hani bir baksa üstten bebek iyi mi değil mi zaten büyüdüler artık ve belli oluyor. Yada dediğin gibi bir tahlil yapsa ama yok. Sanki evlerinde rahatsız etmişiz adamları gibi beş karış surat azarlayarak konuşma. Gerçekten Allah kimseyi düşürmesin merhametsiz insanların eline.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?