2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İşini hakkıyla yapanlar var ama çok çok az Allah onlardan razı olsun. Ama diğerleri için diyecek bişey bulamıyorum.

Kızlar doktor bana decavit verdi folik asit içeriyo şimdi yazdıklarınızı okudum folik asit otizm mi yapıyo.Bebeğe zararı varsa neden veriyolar peki
Canm otizm genetik kromozomal birşey yani döllenme sırasında olur olursa sonradan folik asit kullandın diye olmaz diye biliyorum ben

Canım benim pıhtılaşma faktör 2 mutant homozigot yanısıra mthfr heterozigot olunca 2 si bir arada tedbir gerekir dediler kimi dr de hiç anlamı yok diyor kullanmanın ama bence de var...birden fazla heterozigotlara da farklı hap tedavileri de duydum ama tek heterozigot için yada düşük veya şikayeti yoksa hastanın muhtemelen birşey başlamıyorlar kısaca dr görüşüne göre hastaya göre tedavi değişiyor...

Canm otizm genetik kromozomal birşey yani döllenme sırasında olur olursa sonradan folik asit kullandın diye olmaz diye biliyorum ben

Sizin dediğiniz Down Sendromu,Otizm biraz daha farklı.Gebelikte herhangi bir testle ortaya çıkmıyor.Bununla ilgili araştırmalar var,bi kaç makale okumuştum. Gebelikte 3.aydan sonra folik asit kullanımı otizm riskini artırabilir diyordu.Daha bugün D vitamini eksikliği de otizme sebep olabilir diye okudum.

Benim kayinpederim kizima park besik almis hic de sevemedim gonlum hep mobilya besikte kaldi bana kalsa ondan alirdim
Park yatak Çok kullanışlı diyolar canım herkez onu tavsiye ediyor, olmadı ilerde oda yaptığında kendi zevkine göre alırsın inşallah benim annem alıcak mobilya istiyorum am böyle çokta hantal olmasın ufak bişey istiyorum benim yanımda kalcak 1,2 sene sonra küçük bi odam var orayı ona oda yapıcam bu yerden büyük ev şeklide olan yataklardan alıp inşallah.

T
tesekkürler bilgilendirdgin icin bunu bilmiyordum,banada drum bıraktırmadı folik asiti bi arastrayım

zaten kizimi onda 1 sene anca yatirdim sonra oda yaptik baza aldim kullanisli yatar 3 4 yasina kadar bebek ama gorunusu o kadar basit duruyo ki mobilya olanlar var bebek buyudukce oda baza seklini aliyo daha modern duruyo bence

Bende istiyorum artık hissetmeyi bide erkek çocuğunu çabuk hissedersin diyolar çok istiyorum ben öyle kayma dönme tekme pıtırtı bile hissetmiyorum 17+1 şuan

T

tesekkürler bilgilendirdgin icin bunu bilmiyordum,banada drum bıraktırmadı folik asiti bi arastrayım

Rica ederim canım. Bana bırakırdı ama decavit ve demir hapı verdi. İkisinde de folik asit varmış. Toplamda çok fazla bir miktar oluyor. Ben de anlamadım ki ne yapmalı.Zaten hep sentetik vitaminler hiç içmek istemiyorum Bi sonraki kontrolde doktora sorarım tekrar.

zaten kizimi onda 1 sene anca yatirdim sonra oda yaptik baza aldim kullanisli yatar 3 4 yasina kadar bebek ama gorunusu o kadar basit duruyo ki mobilya olanlar var bebek buyudukce oda baza seklini aliyo daha modern duruyo bence
Canım bende mobilya şeklinde istiyorum kendi odam da kalcak Orta bi büyüklükte mobilya istiyorum ama herkez aman alma çok kullanışsız napcan çocuk yatmıyo bile içinde çöp oluyo diyolar üzülüyorum bende hevesim var çünkü

Canim onlarda cok kucuk degil ki :) biz ilk aldigimizda 1 saat kurmaya ugrastik bizim beceremememiz heralde :)) tabi sokmesi de ayri bir dert
büyüklüğü var tabi ama benim yatak odamda sürekli hareket halindeydi beşik çünki odanın bir duvarı cam bir duvarı yuvarlak biraz şekilsizde
(Cam kenarı soğuk olduğundan yaz kış değiştirdik yerini ama evim kendi evim ve büyük olsa mobilya daha şık )
katlayınca küçülüyor ikinci bebek için sonra 15 gün Avusturya'ya gittik dağ evi gün bi yere oraya götürdüm çok rahat ettim

Bende istiyorum artık hissetmeyi bide erkek çocuğunu çabuk hissedersin diyolar çok istiyorum ben öyle kayma dönme tekme pıtırtı bile hissetmiyorum 17+1 şuan
Normal dostum bende oğlumda gına gelmişti beklemekten ama sonra bi hareketleniyorlar ayakları kaburgalara bi dayardı yada aşağıya vajinaya doğru tekmeler tuvaletim kaçıracam sanırdım :)

Bunu beğendik annemle herkez alma diyo
Yani sen içine ne siniyorsa onu al ama iki katlı olsun büyüyünce kalkıp sarkabilir
bide alt değiştirme yeri olan olsa daha rahat olur çÜnki bel ağrıları çok oluyor Doğumdan sonra emzirirken alt değiştirirken giydirirsen daha çok ağrıyor İKEA'nın tahta beşiğinde çokkullamışlı bence üstüne alt değiştirme de takabilirsin bence iyice araştır netten sonra al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…