2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar merhabalar benim bir sorum var. Ben çok kasılma ve sancı yaşadığım için doktor bana Magnesium Diasporal Granül verdi. Suda karıştır iç dedi. Fakat bu hapın üç versiyonu var biri suya katılıp içilen diğeri kesinlikle sıvı alınmadan toz halinde içilen ve bir de pastil. Doktor bana gitmiş toz halinde yutulan vermiş. Kutu üzerinden sıvı kullanmayın yazıyor ama doktor suya katıp iç dedi. Bir de baktım sitede kullanan herkes hep suya katıp içmiş. Napacağımı şaşırdım. Ne olur bir yol gösterin.

Kızlar ben doğum yapacagim hastane konusunda kararsız kaldım.Kendi dr'um dogum icin 20bin istemisti daha once soylemistim o yuzden oradan vazgecmek zorunda kaldim.Şimdi önümde 2 seçenek var özellikle İstanbulda yaşayan arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum.
1.Medikalpark Hastanesi (gaziosmanpasa)
2.Özel gaziosmanpaşa hastanesi (yeniyuzyil hst.)
Siz olsanız hangisini secerdiniz?
Ve bu hastanelerde önerebileceğiniz Dr varmi?

Bu arada 2 hastane yanyana ve fiyatları yakın.

Ben bunu hiç duymadım magnorm verdi bana doktorum suda eritiliyor oda

Merhaba cnm. Ben de magnezyum diasporal granül şase kullanıyorum ama yarım bardak suda eritip içiyorum. Bu arada kasılma olduğunu nasıl anladınız? Benim kasıkta sol tarafta yumruk gibi şişlik oluyor zaman zaman internetten baktığımda kasılma falan diye okudum korktum. Doktoruma söyledim ultrasonda bir şey görmedi ve önemsemedi ama benim icim rahat değil.

Ben bursa medicalparka gidiyorum ama aynıdır sanırım hizmet olarak güzel ve temiz bi hastane ikiside eş değer bi bastaneyse eğer hizmet konusunda doktor olarak araştırın en önemlisi doktor

Öncelikle çok teşekkür ederim cevap için. Böyle sanki kasımdan biri çekiliyormuş gibi oluyor, çok büyük acı hissediyorum. Sanki dıştan değil içten bıçak sokuluyor gibi oluyor sonra. En az bir 10-15 saniye sürüyor acısı bir de. Oraya bastırasım geliyor elimi acıyı durdurmak için. Onun dışında hep içerde bir şeyler hareket ediyor gibi hissediyorum, bebek mi yoksa gaz mı emin değilim ama o hareketlenme hep başlatıyor o kasılma dediğimi. Etin çekiliyor gibi. Çok garip bir his. Regl sancısından biraz daha farklı gibi. Şişlik olması gazdan falandır diye düşünüyorum. Bu haftalar tam gaz ve hazımsızlık haftaları çünkü. Çok ciddi acınız olmadığı sürece sorunsuz ki zaten Magnezyum kullanıyormuşsunuz o kötü durumları engeller.

Anladım canım sen de sagolasın. Ara ara kasıkta ağrı yaşıyorum ama pek anlattığın gibi değil. Rabbim yardımcın olsun bu arada sadece magnezyum mu verdi?

Anladım canım sen de sagolasın. Ara ara kasıkta ağrı yaşıyorum ama pek anlattığın gibi değil. Rabbim yardımcın olsun bu arada sadece magnezyum mu verdi?

Evet sadece onu verdi. Her şey çok iyi görünüyor şu an Allahı'ma şükürler olsun. Daha bugün göründüm doktora. Normalde kasılmaları demesem hiçbir şey vermeyecekti iyi diye. Ama önceden verdiği multivitamin, D3 falan var.

a
Hahaha ciddi misin gerçekten çok sert bir adam insan yanında hiç rahat olamıyor hakkin var
bide sürekli bana cinsiyet sorma sakın diyordu. Arkadaşım bir kadından bahsediyordu aynı hastanedeki başka bir uzman. Alabiliyorsan birdahaki randevunu ona ayarla. Bak 2 yıl geçmiş hala unutmıyorum muamelesini.

15 haftalikken gittik doktora. gostermedi. bagdas kurmus icerde tospaa. merak ediyorum yalanim yok. ama 19. haftada bir diger kontrol. o zaman umarim gosterir :)
Aynı benimki yüzüstü bacaklarını da karnına çekmiş göstermedi bugün.2 hafta sonra yine gel dedi. Bakalım inşallah o zaman öğreniriz

Ya kızlar boşa evham yapıyorum biliyorum ama moralim çok bozuk şuan il dışındayım bebeğimin hareketlerini 14. Haftadan beri hissediyordum az az da olsa bugün 18. Haftayı bitirdik yarın 19. Haftaya giriyoruz daha net hissetmem gerekirken ne yapsam hissedemiyorum korkuyorum

Ben bursa medicalparka gidiyorum ama aynıdır sanırım hizmet olarak güzel ve temiz bi hastane ikiside eş değer bi bastaneyse eğer hizmet konusunda doktor olarak araştırın en önemlisi doktor
Eşdeğer mi değil mi anlayamadım açıkçası. Medikalpark daha temiz ve luks görünüyor yeni bi hastane olduğu için belkide.Ve Yeniyuzyil hastaneside bayağı yoğun bi hastane gibi göründü bana.Dr olarak araştırmam lazım dediğiniz gibı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…