- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.401
Bursadaki medicalparkda şık ve güzel istanbuldaki daha da lüx olabilir doktorların isimlerini öğrenip internetten yorumlarını okuyabilirsin ben genelde öyle yapıyorumEşdeğer mi değil mi anlayamadım açıkçası. Medikalpark daha temiz ve luks görünüyor yeni bi hastane olduğu için belkide.Ve Yeniyuzyil hastaneside bayağı yoğun bi hastane gibi göründü bana.Dr olarak araştırmam lazım dediğiniz gibı.
Çikolata ye meyvesuyu ic sessiz bi yerde uzanmayi dene canım bak nası kipirdicak.Ya kızlar boşa evham yapıyorum biliyorum ama moralim çok bozuk şuan il dışındayım bebeğimin hareketlerini 14. Haftadan beri hissediyordum az az da olsa bugün 18. Haftayı bitirdik yarın 19. Haftaya giriyoruz daha net hissetmem gerekirken ne yapsam hissedemiyorum korkuyorum
Canım doktorlar hakkında pek fikrim yok ama iki hastane de bana biraz yakın ama hiç gitmedim ve bilgi almadım. Sen fiyat bilgilerini paylaşabilirmisin bizimle. Muayene ve doğum ücretlerini.Kızlar ben doğum yapacagim hastane konusunda kararsız kaldım.Kendi dr'um dogum icin 20bin istemisti daha once soylemistim o yuzden oradan vazgecmek zorunda kaldim.Şimdi önümde 2 seçenek var özellikle İstanbulda yaşayan arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum.
1.Medikalpark Hastanesi (gaziosmanpasa)
2.Özel gaziosmanpaşa hastanesi (yeniyuzyil hst.)
Siz olsanız hangisini secerdiniz?
Ve bu hastanelerde önerebileceğiniz Dr varmi?
Bu arada 2 hastane yanyana ve fiyatları yakın.
Aaa benden önceki kadın cinsiyet sordu söylemiyorum bı daha sorma dedi bende sorcaktm onu duyunca vazgeçtim tabia
bide sürekli bana cinsiyet sorma sakın diyordu. Arkadaşım bir kadından bahsediyordu aynı hastanedeki başka bir uzman. Alabiliyorsan birdahaki randevunu ona ayarla. Bak 2 yıl geçmiş hala unutmıyorum muamelesini.
teşekkürler canımNormal çıkmış maşallah cinsiyet tahmini tutmuyor bence ikili taramaya göre
İlk bebekmiydi canım senin?tam en net ne zaman hissettin..hergün dinliyorum bende ama erken sanırım tık yok daha inş iyidir bebeğimKizlar artık net olarak bebişin tekmelerini hissediyorum.Hani bazen diyoruz ya acaba gazmı yoksa tekmemi diye... öyle bir ikilemde kalmıyorsunuz tekme attığı an bariz tekme veya kımıldama olduğu belli oluyor gazla falan karıştırmak mümkün degil.
ilk bebegim canım. Hareketleri ilk defa 18.hafta hissettim ama çok net ve keskin degildi. Şuan 19.haftamdayım hareketler artık netleştı.Keskin vuruşlar hissediliyor.Şuan hala tekmelere alışamadığım için tekme atınca birden zıplıyorum içim fena oluyor ama zamanla alışıyorum.Bazı arkadaşlar demişler gazmı yoksa bebekmi ayırt edemiyorum diye...Bu his öyle bişey degil tekme olduğunu net ayırabiliyorsun.İlk bebekmiydi canım senin?tam en net ne zaman hissettin..hergün dinliyorum bende ama erken sanırım tık yok daha inş iyidir bebeğim
Bende kendimi hergün dinliyorum ama yok biliyorum ki hareket çok farklı gazdan senin dediğin gibi 4 gözle bekliyorum böyle inşallah 17+2 olucam 12 den sonra inşallah en kısa zamanda hissederm inşallah bendeilk bebegim canım. Hareketleri ilk defa 18.hafta hissettim ama çok net ve keskin degildi. Şuan 19.haftamdayım hareketler artık netleştı.Keskin vuruşlar hissediliyor.Şuan hala tekmelere alışamadığım için tekme atınca birden zıplıyorum içim fena oluyor ama zamanla alışıyorum.Bazı arkadaşlar demişler gazmı yoksa bebekmi ayırt edemiyorum diye...Bu his öyle bişey degil tekme olduğunu net ayırabiliyorsun.
Ayy az kaldı o zaman heyecanlandım bende şimdiilk bebegim canım. Hareketleri ilk defa 18.hafta hissettim ama çok net ve keskin degildi. Şuan 19.haftamdayım hareketler artık netleştı.Keskin vuruşlar hissediliyor.Şuan hala tekmelere alışamadığım için tekme atınca birden zıplıyorum içim fena oluyor ama zamanla alışıyorum.Bazı arkadaşlar demişler gazmı yoksa bebekmi ayırt edemiyorum diye...Bu his öyle bişey degil tekme olduğunu net ayırabiliyorsun.
Kizlar artık net olarak bebişin tekmelerini hissediyorum.Hani bazen diyoruz ya acaba gazmı yoksa tekmemi diye... öyle bir ikilemde kalmıyorsunuz tekme attığı an bariz tekme veya kımıldama olduğu belli oluyor gazla falan karıştırmak mümkün degil.
Hoşgeldin canım:) sezaryen isen muhtemelen eylülde bizimle bebeğine kavuşacaksınKızlar merhaba bende sata göre ekşm annesiyim ama eylülde olur yğzde yüz ilki sezeryn artık buraya mı yazsam bilemedim kabul edermisiniz:)) ikisiden de yazsam mı
ilk zamanlar şayet öyle bir his olduysa bile ben hissedemedim canım.Geçen hafta yani 18.haftamda hafif pıtlamalar ve baloncuk batlaması gibi tuhaf şeyler hissettim hep aynı yerde.Bu hafta yani 19.haftamda artık hissediyorum babamızda hissediyor elini karnıma koyunca vurmaya başlıyor.Bu arada 70 kiloyum göbek yağım pek yok.Cinsiyetimiz erkek..Bugün sağlık ocağındaki kadın bana ilk bebeği kayıyor gibi hissedeceğimi.söyledi daha erken dedi sende öyle bişey hissettin mi.yoksa direkt tekme olarak mı hissettin valla çok merak ediyorum yaa
Aaa süpermiş ben de anne yanı beşik alöayı planlıyorum aybibabyde beğenmiştim 840 tlydi ikeaya da bakacağım muhakkak. Teşekkürler
Kizlar artık net olarak bebişin tekmelerini hissediyorum.Hani bazen diyoruz ya acaba gazmı yoksa tekmemi diye... öyle bir ikilemde kalmıyorsunuz tekme attığı an bariz tekme veya kımıldama olduğu belli oluyor gazla falan karıştırmak mümkün degil.
Çok şükür cnm tatlı birşeyler yedim sonra hissettim ama hala tekme gibi değilde bir yerlerini karnıma dayıyormuş sonra kayıyormuş gibi hissediyorum inşallah daha da güçlenerek artarÇikolata ye meyvesuyu ic sessiz bi yerde uzanmayi dene canım bak nası kipirdicak.
Canım doktorlar hakkında pek fikrim yok ama iki hastane de bana biraz yakın ama hiç gitmedim ve bilgi almadım. Sen fiyat bilgilerini paylaşabilirmisin bizimle. Muayene ve doğum ücretlerini.
Her ikisinde de sgk geçiyor.Canım doktorlar hakkında pek fikrim yok ama iki hastane de bana biraz yakın ama hiç gitmedim ve bilgi almadım. Sen fiyat bilgilerini paylaşabilirmisin bizimle. Muayene ve doğum ücretlerini.
Anladım canım çok sağol. Medikalpark uygunmuş aslında fiyatlar. Doktorları araştırayım ben bi.Her ikisinde de sgk geçiyor.
•Medikalparkta muayne ücreti 120TL
Normal doğum : 2800
Sezeryan : 3250
Epidural :3850
•Ozel Gaziosmampaşa Hastanesi
Muayene ücretleri;
Uzm.Dr ise : 100TL
Doç.Dr ise : 150TL
Prof.Dr ise : 200TL
Uzm.Dr ile - doç.Dr ile - Prof. Dr ile
Normal dogum: 3500TL - 4500 -5500
SezeRyan : 5000TL - 6000 -7000
Epidural sezeRyan : + 500 tl
Doğum paketı yapmış her ikiside bu arada.Lohusa şerbeti, kapı süsü, kuaför hizmetı bebeğin ilk muayne ve tahlilleri vb. Seyler dahil
Medikalpark asıl fiyatlandırma 35.haftadan sonra yaptığını söyledi bunlar suanki rakamlar en fazla 1000lira oynar bizim dogumumuza kadar diye düşünüyorum.Anladım canım çok sağol. Medikalpark uygunmuş aslında fiyatlar. Doktorları araştırayım ben bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?