- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.421
Evet aslında en güzeli öyle yapman. Çünkü hastane kalitesinden çok doktorla iletişim daha önemli.Medikalpark asıl fiyatlandırma 35.haftadan sonra yaptığını söyledi bunlar suanki rakamlar en fazla 1000lira oynar bizim dogumumuza kadar diye düşünüyorum.
Her ikisinede ilk kez gittim.Medikalparkta daha lüks görünüyor.Shahla valizade diye azeri bi dr varmis arkadasim ona gitmemi onerdi .Ama ozel Gaziosmampaşa hastaneside yaptigi büyük ameliyatlarla nam salmış kalp nakli,böbrek nakli gibi şeylerle ..Hal böyle olunca da adamlar kalp nakli yapıyor Sezeryan onlar için devede kulak gibi düşünüyor insan o da güven veriyor.O yüzden çok kararsızım ben dr.Aylin güneş in methini duydum .
Sanırım her 2 hastanedende farklı günlerde randevu alıp muayne olucam ve ona göre karar vericem.
Canım randevu alırken belirtsen belki ona verirler. İyi dedikodusunu yaptım adamın bende heAaa benden önceki kadın cinsiyet sordu söylemiyorum bı daha sorma dedi bende sorcaktm onu duyunca vazgeçtim tabiay valla denk gelsem keşke ama secme hakkin pek olmuyor gibi
Canım bu yataklar sallanmıyor mu. Ben kızımda sallanabilen karyola almıştım onu kullanacağım bu minnakta da kısmetse.Eki Görüntüle 2132642 Eki Görüntüle 2132640 Eki Görüntüle 2132641
Kendi yatağının yerden yüksekliğini ölç canım mutlaka ikeaya gidince de yatağın en üst seviyedeykenki yerden yksekliğini ölçersin. Benim tam denk geliyor . Örnek foto da koyuyorum. İkea gulliver var bende
günaydın kızlar
Günaydın güzel anne adaylari....Gününüz çok güzel geçsin, hepiniz tekmeler yiyin, aserdiginiz önünüze gelsin, laf sokanin agizina lafı tıkayın, mutluluklar sizinle bebisinizle olsun inş.
Günaydınn kızlar hastalığı devam eden dahada kötüleşen bu nedenle işe gidemeyen annesinde portakal suyu içen bir minnoş anne varmış
Dün inanırmısın beş dakika vaktim yoktu üç sınava girdim üçüde 120 dakika şaka gibiydi :). Bugün annemle gidicez inşallahGeçmiş olsun canım tekrar iyi yapmışsın gitmemekle artık yani doktorla görüşmedin mi bir ilaç yazsaydı sana canım ya ne zamandır çekiyorsun. Afiyetler olsunn
İyi doktordur belki ama sert biraz. Neyse Allah muhtaç etmesin :))Canım randevu alırken belirtsen belki ona verirler. İyi dedikodusunu yaptım adamın bende hebelki de çok iyi bir doktordur ama
İkinci hamileliği olan annişler siz hasta olduğunuzda bebeğinizin hareketleride yavaşlıyormuydu ben kızımın tekmelerini iki gündür bir iki defa hissettim korkuyorum
hadi inşallahKizlarrr gunaydinn doktora gidiyorum insallah benisimin cinsiyetini ogrenirimm
Teşekkür ederim canım bende biz hastayken onunda etkilendiğini düşünüyorumBen henüz hissetmediğim için bilmiyorum 3 hafta önce grip oldum ama annem dedi o kardeşime hamileyken ileri aylarında çok grip olmuş o zamanlar böyle ilaç da veremiyorlarmış yokmuş yani çok çekmiş buğu falan vermiş onu yapıyormuş o zamanlar sürekli tekmeyeleyen hareket eden çocuk hareket etmiyordu diyordu olabiliyormuş yani korkma yani sonra yine normale dönmüş zaten daha yeni yemi hissediyorsundur canım
Canım halsiz düşülüyor iyi beslenilmiyor ya hasta olduğumuzda tabiki onlar da etkileniyorlar.Teşekkür ederim canım bende biz hastayken onunda etkilendiğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?