2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Evet aslında en güzeli öyle yapman. Çünkü hastane kalitesinden çok doktorla iletişim daha önemli.
Ben şuan gittiğim yerden de memnunum aslında doktorun tecrübesinden de şüphem yok fakat doktorum biraz mesafeli ve katı sanki şuan mesela bir sorunum olsa aramaya çekiniyorum. Ki var da sorunum kaç gündür ağrım var ama aramak içimden gelmiyor. hani okulda öğretmenden korkar çekinirsin ya öyle bir durum oldu bende ve beni olumsuz etkiliyor.
Bu da beni yeni hastane aramaya mecbur bırakıyor.

Aaa benden önceki kadın cinsiyet sordu söylemiyorum bı daha sorma dedi bende sorcaktm onu duyunca vazgeçtim tabi ay valla denk gelsem keşke ama secme hakkin pek olmuyor gibi
Canım randevu alırken belirtsen belki ona verirler. İyi dedikodusunu yaptım adamın bende he belki de çok iyi bir doktordur ama

Günaydınn kızlar hastalığı devam eden dahada kötüleşen bu nedenle işe gidemeyen annesinde portakal suyu içen bir minnoş anne varmış

Geçmiş olsun canım tekrar iyi yapmışsın gitmemekle artık yani doktorla görüşmedin mi bir ilaç yazsaydı sana canım ya ne zamandır çekiyorsun. Afiyetler olsunn

Günaydın kızlar. Bende akşamları biraz birşeyler hissediyorum sanki ama ayırt edemiyorum sanki birşey patlıyor gibi artık daha net duymayı beklicem sabırsızlanıyorum.

Anne yanı için chicco da bez bir yatak var yatağa da dayanıyor fermuarını indirince ama çok küçük o bir de ahşap olanlar var yanı inip yine yatağa dayananlardan internet sitelerinde hem de içinin yatağı cibinliği yastığı falan da hediye eşimde internete güvenmem diyor haftasonu bir de çarşıya bakıcaz bakalım zaten oda yapıcam. Ne alacağımı nereden başlayacağmıı da bilmiyorum annem de gelsin beraber bakarız artık kıyafet falan birazcık

Geçmiş olsun canım tekrar iyi yapmışsın gitmemekle artık yani doktorla görüşmedin mi bir ilaç yazsaydı sana canım ya ne zamandır çekiyorsun. Afiyetler olsunn
Dün inanırmısın beş dakika vaktim yoktu üç sınava girdim üçüde 120 dakika şaka gibiydi :). Bugün annemle gidicez inşallah

İkinci hamileliği olan annişler siz hasta olduğunuzda bebeğinizin hareketleride yavaşlıyormuydu ben kızımın tekmelerini iki gündür bir iki defa hissettim korkuyorum

Günaydın herkese
Kontrole giden arkadaşlar doktorunuz afp mom testini yaptı mı? 16-18. Haftalarda yapılıyormuş. Kandaki proteine bakarak bebekte bir anomali olup olmadığına bakılan bir testmiş

İkinci hamileliği olan annişler siz hasta olduğunuzda bebeğinizin hareketleride yavaşlıyormuydu ben kızımın tekmelerini iki gündür bir iki defa hissettim korkuyorum

Ben henüz hissetmediğim için bilmiyorum 3 hafta önce grip oldum ama annem dedi o kardeşime hamileyken ileri aylarında çok grip olmuş o zamanlar böyle ilaç da veremiyorlarmış yokmuş yani çok çekmiş buğu falan vermiş onu yapıyormuş o zamanlar sürekli tekmeyeleyen hareket eden çocuk hareket etmiyordu diyordu olabiliyormuş yani korkma yani sonra yine normale dönmüş zaten daha yeni yemi hissediyorsundur canım

Teşekkür ederim canım bende biz hastayken onunda etkilendiğini düşünüyorum

Ay tiyseler benim minik kızım da çok fena hasta ben iyileştim şimdi de ona bulaştı onu öyle gördükçe kötü oluyorum Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin bir gripte böyle üzülüyorız neler çekenler var. Tüm şifa bekleyenlere şifa versin Rabbim.

Anne muynuu muynuu diye burnunun aktığını söylüyor bana oturduğu yerden yavrukuşum. Sıcak bir duşa sokacağım inşallah iyi gelir miniğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…