2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Oy kıyamam yavru kuşa ya hadi biz kendimize bakabiliyoruz onlar napsın inşallah hemen iyileşir annesi

İkinci hamileliği olan annişler siz hasta olduğunuzda bebeğinizin hareketleride yavaşlıyormuydu ben kızımın tekmelerini iki gündür bir iki defa hissettim korkuyorum
Ben daha hissedemedim ki :) bişeyler oluyor farkındayım ama tam olarak beklediğim hareket bu değil :) çok daha net olması lazım.. bende sabırsızım artık,eşimde günde 5 kere soruyor sıkıldım :)
Bu arada geçmiş olsun,canım portakal suyu çekti bu arada. Bi koşu aldırıp sıktırayım

Günaydın annişler ben geldim :) iki gündür sadece yorumları okuyabildim yazamadım
üzerimde bir kırgınlık var hasta değilim ama böyle alınganım biri birşey dese ağlıyorum falan hayırdır yani diyorum kendime..
Bugün ya da yarın aşı olmam gerekiyor nefret ediyorum iğneden
Dün kızım başladı tekmelerini atmaya çok şükür

Sanki bir kaç gün önce konuşuyormuşuz gibi kese göründümü kalp atışı ne durumda ay şu 12 hafta bitsin hayırlısı ile ikili tarama falan şimdi ayrıntılı ultrasyon konuşuyoruz bir bakçaz patır patır doğurmaya başlamışız

amin. geçmiş olsun canım bu arada

Oy kuzum canınız çeksin diye yazmamıştım ama alabilecek biri varsa iyi olur.

Merhaba kizlar arada yazabiliyorum hasta olanlara sifa diliyorum herkese allah kolaylik versin.. sabah kontrolumuz vardi cinsiyetimiz kesinlesti erkek geliyor allahin izniyle herkes hayal kirikligi icinde hep kiz istiyorlardi nedense :) ama benim icin hic fark etmiyor rabbim nasip etmis cok sukur ben cinsiyetine mi takilacagim diye dusundum hep o kadar sikinti yasadiktan sonra.. saglikla gelsin hayirli evlat olsun insallah cok guzel ultrason resimleri yakaladi doktor el ensede keyif yapiyordu bidigim hersey normaldi cok sukur onumuzdeki ay detayli ultrason dedi bakalim hayirlisi insallah

Ya ne guzel anlatmissin :)) insalah o gunelri de gorelim sag salim :)

evet aslında ne çabuk geçti zaman okulda arkadaşlar da ne zaman 16 hafta oldu diyorlar . ayy bende artık hissetsem o tekmeleri dünyanın en güzel şeyi o tekmeler. hala gazla karışık hafif bişeyler var karnımda tam anlamıyla hissetmiyorum yani

evet duş baya iyi geliyor geçen hafta benim kızımda öyleydi. bir de ben sıcak suyun içine okyanus yağı damlatıp salona koydum hem evin havasını ferahlattı hem kızımı rahatlattı. kalorifer yanarken onun üstüne koyuyordum. sonra da alttan mum yanan kaplar var ya ona koyunca epey etkisi sürüyor.

sağlıkla gelsin inşallah canım. bakalım benim de yarın kontrol heyecan dorukta.....

korkma canım arada öyle olabilir. yakında sağlık ocağı varsa gidip dinle kalp atışını 18 haftayı geçmiş sağlık ocağında dineleyebilirler. bence kendini daha iyi hissedersin .

Kıyamam canım ya geçmiş olsun tez zamanda iyileşir inşallah çocuklar hasta olunca daha çok üzüntü oluyor ben nasıl bir anne olucam bakalım merak içindeyim

Sağol canım. O yağdan yok evde ben de viks ya da nane yağı falan aradım evde bulamadım eşim de nöbetçiydi dün akşama bişeyler alır gelir inşallah. Kızçemle çıkamıyorum buralara yine bayağı kar yağdı hasta çocuğu tekrar üşütmiyin

Kıyamam canım ya geçmiş olsun tez zamanda iyileşir inşallah çocuklar hasta olunca daha çok üzüntü oluyor ben nasıl bir anne olucam bakalım merak içindeyim
Üstünü giydirdim tv açtım kalkmasın diye ben kendi üstümü giyerken gitmiş kendi kendine duşs girmiş sıpa. Analık bambaşka bişey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…