- 1 Nisan 2015
- 3.241
- 4.629
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #17.441
Oy kıyamam yavru kuşa ya hadi biz kendimize bakabiliyoruz onlar napsın inşallah hemen iyileşir annesiAy tiyseler benim minik kızım da çok fena hasta ben iyileştim şimdi de ona bulaştı onu öyle gördükçe kötü oluyorum Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin bir gripte böyle üzülüyorız neler çekenler var. Tüm şifa bekleyenlere şifa versin Rabbim.
Anne muynuu muynuu diye burnunun aktığını söylüyor bana oturduğu yerden yavrukuşum. Sıcak bir duşa sokacağım inşallah iyi gelir miniğime
Ben daha hissedemedim ki :) bişeyler oluyor farkındayım ama tam olarak beklediğim hareket bu değil :) çok daha net olması lazım.. bende sabırsızım artık,eşimde günde 5 kere soruyor sıkıldım :)İkinci hamileliği olan annişler siz hasta olduğunuzda bebeğinizin hareketleride yavaşlıyormuydu ben kızımın tekmelerini iki gündür bir iki defa hissettim korkuyorum
amin. geçmiş olsun canım bu aradaAy tiyseler benim minik kızım da çok fena hasta ben iyileştim şimdi de ona bulaştı onu öyle gördükçe kötü oluyorum Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin bir gripte böyle üzülüyorız neler çekenler var. Tüm şifa bekleyenlere şifa versin Rabbim.
Anne muynuu muynuu diye burnunun aktığını söylüyor bana oturduğu yerden yavrukuşum. Sıcak bir duşa sokacağım inşallah iyi gelir miniğime
Oy kuzum canınız çeksin diye yazmamıştım ama alabilecek biri varsa iyi olur.Ben daha hissedemedim ki :) bişeyler oluyor farkındayım ama tam olarak beklediğim hareket bu değil :) çok daha net olması lazım.. bende sabırsızım artık,eşimde günde 5 kere soruyor sıkıldım :)
Bu arada geçmiş olsun,canım portakal suyu çekti bu arada. Bi koşu aldırıp sıktırayım
Ya ne guzel anlatmissin :)) insalah o gunelri de gorelim sag salim :)Günaydın annişler ben geldim :) iki gündür sadece yorumları okuyabildim yazamadım
üzerimde bir kırgınlık var hasta değilim ama böyle alınganım biri birşey dese ağlıyorum falan hayırdır yani diyorum kendime..
Bugün ya da yarın aşı olmam gerekiyor nefret ediyorum iğneden
Dün kızım başladı tekmelerini atmaya çok şükür
Sanki bir kaç gün önce konuşuyormuşuz gibi kese göründümü kalp atışı ne durumda ay şu 12 hafta bitsin hayırlısı ile ikili tarama falan şimdi ayrıntılı ultrasyon konuşuyoruz bir bakçaz patır patır doğurmaya başlamışız
evet aslında ne çabuk geçti zaman okulda arkadaşlar da ne zaman 16 hafta oldu diyorlar . ayy bende artık hissetsem o tekmeleri dünyanın en güzel şeyi o tekmeler. hala gazla karışık hafif bişeyler var karnımda tam anlamıyla hissetmiyorum yaniGünaydın annişler ben geldim :) iki gündür sadece yorumları okuyabildim yazamadım
üzerimde bir kırgınlık var hasta değilim ama böyle alınganım biri birşey dese ağlıyorum falan hayırdır yani diyorum kendime..
Bugün ya da yarın aşı olmam gerekiyor nefret ediyorum iğneden
Dün kızım başladı tekmelerini atmaya çok şükür
Sanki bir kaç gün önce konuşuyormuşuz gibi kese göründümü kalp atışı ne durumda ay şu 12 hafta bitsin hayırlısı ile ikili tarama falan şimdi ayrıntılı ultrasyon konuşuyoruz bir bakçaz patır patır doğurmaya başlamışız
evet duş baya iyi geliyor geçen hafta benim kızımda öyleydi. bir de ben sıcak suyun içine okyanus yağı damlatıp salona koydum hem evin havasını ferahlattı hem kızımı rahatlattı. kalorifer yanarken onun üstüne koyuyordum. sonra da alttan mum yanan kaplar var ya ona koyunca epey etkisi sürüyor.Ay tiyseler benim minik kızım da çok fena hasta ben iyileştim şimdi de ona bulaştı onu öyle gördükçe kötü oluyorum Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin bir gripte böyle üzülüyorız neler çekenler var. Tüm şifa bekleyenlere şifa versin Rabbim.
sağlıkla gelsin inşallah canım. bakalım benim de yarın kontrol heyecan dorukta.....Merhaba kizlar arada yazabiliyorum hasta olanlara sifa diliyorum herkese allah kolaylik versin.. sabah kontrolumuz vardi cinsiyetimiz kesinlesti erkek geliyor allahin izniyle herkes hayal kirikligi icinde hep kiz istiyorlardi nedense :) ama benim icin hic fark etmiyor rabbim nasip etmis cok sukur ben cinsiyetine mi takilacagim diye dusundum hep o kadar sikinti yasadiktan sonra.. saglikla gelsin hayirli evlat olsun insallah cok guzel ultrason resimleri yakaladi doktor el ensede keyif yapiyordu bidigimhersey normaldi cok sukur onumuzdeki ay detayli ultrason dedi bakalim hayirlisi insallah
korkma canım arada öyle olabilir. yakında sağlık ocağı varsa gidip dinle kalp atışını 18 haftayı geçmiş sağlık ocağında dineleyebilirler. bence kendini daha iyi hissedersin .Ya kızlar boşa evham yapıyorum biliyorum ama moralim çok bozuk şuan il dışındayım bebeğimin hareketlerini 14. Haftadan beri hissediyordum az az da olsa bugün 18. Haftayı bitirdik yarın 19. Haftaya giriyoruz daha net hissetmem gerekirken ne yapsam hissedemiyorum korkuyorum
Ay tiyseler benim minik kızım da çok fena hasta ben iyileştim şimdi de ona bulaştı onu öyle gördükçe kötü oluyorum Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin bir gripte böyle üzülüyorız neler çekenler var. Tüm şifa bekleyenlere şifa versin Rabbim.
bu güzel dileklere çok içten bir amiiiinnn o zamanGünaydın güzel anne adaylari....Gününüz çok güzel geçsin, hepiniz tekmeler yiyin, aserdiginiz önünüze gelsin, laf sokanin agizina lafı tıkayın, mutluluklar sizinle bebisinizle olsun inş.
geçmiş olsun canım... of şu migren başa dert hamilelikte daha bir derttt .Gunaydin kizlar iki gundur evdeyim migrenim tuttu sonunda beni isten kovcaklar :))
Sagol canim cidden zor ama katlaniyoruz iste yok yere ilac almayalim diyegeçmiş olsun canım... of şu migren başa dert hamilelikte daha bir derttt .
İştah çok fena bu ara herşeyi canım çekiyor :) içtm bile :)Oy kuzum canınız çeksin diye yazmamıştım ama alabilecek biri varsa iyi olur.
hoşbuldum canım.. haftaya cuma kontrolüm var o zaman cinsiyeti öğreneceğiz inşallahhoşgeldin canım cinsiyetiniz belli oldu mu :)
hoşbuldum.. 15+2 oldum.. burayı da yeni gördüm okumaya çalışıyorum ama maşşallah nasıl da hızlı ilerliyormuş..Hoşgeldin nerdensin ve kaç haftalıksın
Sağol canım. O yağdan yok evde ben de viks ya da nane yağı falan aradım evde bulamadımevet duş baya iyi geliyor geçen hafta benim kızımda öyleydi. bir de ben sıcak suyun içine okyanus yağı damlatıp salona koydum hem evin havasını ferahlattı hem kızımı rahatlattı. kalorifer yanarken onun üstüne koyuyordum. sonra da alttan mum yanan kaplar var ya ona koyunca epey etkisi sürüyor.
Üstünü giydirdim tv açtım kalkmasın diye ben kendi üstümü giyerken gitmiş kendi kendine duşs girmiş sıpa. Analık bambaşka bişey :)Kıyamam canım ya geçmiş olsun tez zamanda iyileşir inşallah çocuklar hasta olunca daha çok üzüntü oluyor ben nasıl bir anne olucam bakalım merak içindeyim
aminnn canım inşallah görelim :) heycanla hazırlıklarımıza bile başladık gerçi ben ayrıntılı ultrasyondan sonra başlayacağım ama bakmaya başladım yani :)Ya ne guzel anlatmissin :)) insalah o gunelri de gorelim sag salim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?