2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
bende akşam öylesine uzandım pıt pıt etti şuanda bile pıt pıt geziyor karnımın içinde ne kadar geniş geliyorsa artık ona :)
Sende en yakın zamanda hissedersin tekmeciklerini :)
Allahım hem kilo alıp göbeğimizin çıktığına hem tekme yiyeceğimiz için heycandan öleceğimiz anlar yaşıyoruz. Hamileliğin normal bir süreç olmadığı burdan belli değil mi

Mesafeli Dr kötü gerçekten.Ben fiyat için dün görüşmeye gittiğimde kadın dogumun bankosunda çalışanlara hangi Dr u önerirsiniz diye sordum ama o şekilde öneride bulunamiyoruz dediler.
Bende en konuşkan hangileri peki sıcak samimi olarak deyince isim verdiler canım.Haftaya muayeneye gidicem inşallah hangi hastane hayırlıysa o olsun hakkımızda.

Üstünü giydirdim tv açtım kalkmasın diye ben kendi üstümü giyerken gitmiş kendi kendine duşs girmiş sıpa. Analık bambaşka bişey :)

Ay inanmıyorum yaa görüyor musun neler yapıyor taklitçi bunlar yaaa. Rabbim o günleri göstersin inşallah

bana vermişti zaten ama ben günlük bi maden suyu içtiğim için içmiyodum onu içeyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…