2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar şu chicco daki anne yanı fermuarlı beşikler var ama çok pahalı değilmi ya 750 800 lira. Bez bişey sonuçta. Varmıdır acaba muadili falan bilen varmı aranızda

yok yok çıkma canım en kısa zamanda iyileşir inşallah kuzucuk..

Kızlar şu chicco daki anne yanı fermuarlı beşikler var ama çok pahalı değilmi ya 750 800 lira. Bez bişey sonuçta. Varmıdır acaba muadili falan bilen varmı aranızda

Prego santa maria var 550 tl
Soo baby var 429 tl
Bir kaç tane daha vardı aratınca çıkıyor google da. Fermuarlı olmasa da olur diyosan aybibaby nin çok şeker anne yanı beşiği var 830tl o da ben çok beğendim cibinlikli ve oyuncaklı.. sallanıyor da aynı zamanda

Kizlat doktor 13.haftada erkek demisti. Bugun kontrole gittik kiz dedi emin misiniz dedik %80 dedi simdi de ben emin olamiyorum.

Oyyy süprizin böylesi :) başka bi dr a daha görün bari şimdi hangi tahmine inancan şaşırır cidden insan. Sağlıkla gelsin de kuzucuk süpriz yapmayı seviyo demekki :)
Yarın da benim kontrol var geçen ay erkek demişti bakalım nolcak sen değişince şimdi ben de bi şüphelendim

Beşik ben de küçük biley yatağımın yanına düşünüyorum çünkü oğlumun odası var başka oda yok biraz büyüyene kadar yanımda tutacağım

Sen de dna testi yaptırmamış mıydın canım nasıl değişebilir ki zaten kromozoma göre söylüyorlar?
Dna testi derken niftytesti diyorsun di mi canim? Ondan biliyoarmis ama soylemiyorlar bize. Yasakmis. Kendi doktorumuzun gordugunu paylastim. Yoksa size soylediler mi?

Canim baska doktora randevu alsam zaten erken 2 hafta sonraya veriyorlar burdaki doktorlar cok dolu. 20.haftada ayrintili belli olur artik diyorum bekliycez mecbur napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…